tukholman vaatekauppoja

8 posts, 1 page, 1,934 views

Avatar
#1 • • Anonymous Guest
Jotain kivoja vaatekauppoja kuten limbo ja jne tuolta tukholman puolelta ja ei pelkkiä katuosoitte vaan ihan kunnon paikan kuvauksetkin kelpaavat =D kiitos
Avatar
#2 • • Anonymous Guest
Kuten aikaisemmin monet täällä ovat jo mainostaneet, Gamla Stanista löytyy Saturn Return, hieman edesmenneen Dekadenzin oloinen paikka. Mm. Pashin ja Cyberdogin vaatteita, joilla ikävä kyllä usein huono hinta-laatu -suhde, vaikka namun näköisiä ovatkin. Samassa yhteydessä myös lävistäjä & tatuoija sekä levykauppa, josta muistaakseni löytyy lähinnä kevyttä trancea. Saa korjata, jos olen väärässä. Ja osoite on Tyska Brinken 32, käytännössä aivan Gamla Stanin metroaseman vieressä.

Toinen Tukholmasta löytyvä kiinnostava liike on Fancy House, joka löytyy Södermalmilta osoitteesta Götgatan 14. Myy vaatteita, kenkiä, alusvaatteita sun muuta sälää, lähinnä vain naisille. Kallis paikka tämäkin, mutta ehdottomasti tarkastamisen arvoinen. Ja näpit irti niistä siivistä, ne on mun!
Avatar
#3 • • Sinphony Guest
Mikä on C.U.M:in osoite?!
Olen huomenna lähdössä, mutten tiedä missä se on...

Sieltä pitäis löytyy borderlinea jne.

/sin
Avatar
#4 • • Simon Guest
Tonne mennessä kannattaa varoa taivaasta tippuvia jääkuutioita..
Avatar
#5 • • yana Guest

Originally posted by Sinphony:
Mikä on C.U.M:in osoite?!
Olen huomenna lähdössä, mutten tiedä missä se on...

Sieltä pitäis löytyy borderlinea jne.

/sin



gamla brogatanin sivukatu. drottningsgatanilta kun kääntyy vasemmalle sergelin torilta tullessa niin yks katu ennen pitch controllia käännös oikealle.
Avatar
#6 • • Sinphony Guest

Originally posted by yana:
gamla brogatanin sivukatu. drottningsgatanilta kun kääntyy vasemmalle sergelin torilta tullessa niin yks katu ennen pitch controllia käännös oikealle.



Kiitos tiedoista, vaikka hieman myöhässä tuli.
Kauppa löytyi, sen sisällöstä ei kumminkaan mitään säväyttävää löytynyt... paitsi yhdet bl:n housut, jotka ei varmasti mahdu kenellekkään...
Suosittelen ennemmin saturn returnia, vaikka sielläkin saa maksaa kärpäsestä tonnin
Avatar
#7 • • Sinphony Guest
[ 15 January 2002: Message edited by: Sinphony ]
Avatar
#8 • • Mimako Guest
En nyt kommentoi Tukholman vaatekauppoja, mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa tähän topicciin, joka näyttää olevan aktiivisin "yleis-Tukholma"topic tätä nykyä. Yksittäisiin keikkoihin Tukholmassa liittyvät topicit ja _Internationalista en-enää-löytämäni_ Klubbausta Ruotsissa olisivat mielestäni yhtä huono paikka asialleni, joka on...

Ollaan me helsinkiläiset tyytyväisiä kaupunkimme biletarjontaan! Olimme viime viikonlopun (12.-13.1.) Tukholmassa muussa kuin biletystarkoituksessa, mutta veri veti Söderissä sijaitsevaan Illegal Stockholm -levykauppaan. Kaupan teknovalikoima oli upeampi kuin missään suomalaisessa liikkeessä, mutta ihmetellä täytyy, kuinka kauppa pysyy hengissä kun skene on niin kuollut Siinä missä jossain Streetissä ja Erottaja-baarissa tiskit notkuvat tulevien (jos kohta jo menneidenkin) bileiden flaikkuja, Illegalissa oli vain pari flaikkua, ja ne mainostivat tyyliin soul-iltoja jonkin baarin nurkassa. Kuinka ankeaa voi olla!

Toki bileiden vähyyteen vaikuttaa ns. päivämäärävaraus, eli tammikuu on hiljaista aikaa aina. Ruotsin skenestä on myös kai suurempi osa ug:ssä kuin Suomessa, kiitos ravepolisenin. Olen viime aikoina tosin myös kuullut, ettei ug-bileitäkään enää järjestettäisi entiseen tahtiin. Toihan on helvettiä!

Eräs lähipiirini henkilö kuljetti viime syksynä MTV Nordicin tukholmalaisia tuottajia (ikä n. 25) ympäri Helsingin klubeja tavallisena tylsähkönä lauantai-iltana (suurin klubi-ilta Pussy), mutta svedut olivat silti ihmeissään kuinka hyvä meno täällä oli. Paikasta riippumatta, oltiin sitten Hesperiassa, DTM:ssä tai Teatterissakin.

Ruotsi on kai rock-fanille antoisampi maa kuin Suomi, kun täältä Helsingistä puuttuu keskikokoisille bändeille sopiva soittotila, jota tänne ei tunnuta saavan aikaan sitten millään. Bilettäjälle taas... no huhhuh. Soittakoot ne siellä baareissaan soulia kuin paljon vaan, mutta sielua se ei yksin voi luoda steriiliksi näivetettyyn kaupunkiin.