AmsterDAMI!!

175 posts, 9 pages, 61,935 views

Avatar
#1 • • Anonymous Guest
Dami tuli koettua ensi kerran about tasan vuos sitten ku suunnistettii frendin luo bilettämään Finnairin äkkilähdöllä. 5-päivän bileputki ja fiilikset korkealla :-) Sama mesta kiehtois uudestaan ku siel on kuiteski nii loistava meininki. Mitä mieltä muut Damista ja sen bile-annista? Ainaki Escape oli BUENO mesta, samoin Melkweg (Milkyway) vaikka ko. mestassa olikin jopa hollantilaisittain "aika" rankkaa mättöä (ei meinannu pysyy jalat perässä ;-)

Harmi vaan et monessa mestassa poket nihkeilee sisään pääsemisen kanssa ellet heitä niille sopivasti massii tai muuten vaan oo tunnettu naama...

Nii-in...ja vielä sellasta, et jos klubikuteita ettii nii Damista kyl löytyy (edullisesti ja PALJON!) ...allekirjoittanut keskittyi niin tiukasti bailabaila-tunnelmiin että vaateostokset jäi harmi kyllä vähä vähiin, varsinki ku ei oikeen tietäny mestoja mistä ois ettiny...

-- fuckin' A-dam 02.gif

[This message has been edited by RenegadeMaster (edited 27 February 2001).]
Avatar
#2 • • diffas Guest
Amsterdamn feat. SENSATION 2001 - sinne! smile.gif Liput varmaan useamman satasen markkoja. Viimevuona ainakin oli loistava lineup (Cox, Tiesto, Väth, Jean ... ) Joo onneksi on unelmia wink.gif 10.gif
Avatar
#3 • • hiski Guest
amsterdamilaisia hemmotellaan bileillä keskiviikosta sunnuntaihin...

chemistry on klassikkoklubi ja varma valinta damiin mentäessä. escapen tiloissa to ja la, dimitri ja marcello rokkaa!! loistavaa musiikkia ja hektistä menoa. löysä ovipolitiikka, eli lenkkareilla pääsee. hinta 15nlg-25nlg. _suosittelen_ www.chemistry.nl

perjantaisin kannatta suunnata marcanti plazalle (5min. taksimatka keskustasta - n.15nlg taksilla), perjantaina on tarjolla erick e:n houstaama eve klubi. mm. 9.3 vieraana erickillä on junior sanchez ja kevään vieraat on varmasti muutenkin kovaa tasoa! erick itse soittaa aivan loistavaa musiikkia; groovya tech-housea ja klubihousea. www.clubeve.nl

kaksi kertaa kuussa marcantiplazalla onkin sitten kremlin, joka on ehdottomasti amsterdami reissun kohokohta. superklubi, josta tullaan kuulemaan vielä tulevaisuudessa... viime vuoden vieraina mm. paul oakenfold, sander kleinenberg, remy, john digweed, sister bliss jne. jne.
venuena marcantiplaza on todella hieno, ja kremlin kruunaa; kivasti dekottu, n.3500 tällääntynyttä bilettäjää.
_tiukka_ ovipolitiikka; ei lenkkareita eikä farkkuja, ellei ole nimeä listassa.
hinta n.25nlg _suosittelen_!!! www.kremlin.nl

...jos yli vknlopun amsterdamissa viihtyy, niin aivan _ehdoton_ on marcantiplazan sunnuntainen chilloutklupi the club. aikakin on vknlopun bileväsymystä miellyttävä 18-24. paljon kauniita ihmisiä; n.75% naisia näissä bileissä wink.gif. musiikkia tarjotaan kaikista genreistä; hip-hopin, housen, funkyn, soulin, discon jne. parhaat/uusimmat/klassikoimmat soivat sekaisin soitettuna. dekkien takana mm. erick e. silmäarviolta n. 1500-2000ihmistä.
amsterdamin "kerma" iltama...

mainittakoon myös, että mazzon tiloissa järjestetään hyviä bileitä. perjantaisin 2step garagea, lauanataisin ja sunnuntaisin teknompaa ja housempaa saundia.

ylipäätänsä amsterdamia voipi suositella bilevknloppua ajatellen. musasuuntaus tällähetkellä osuu ainakin omaan makuuni; tech-house ja progea, omalla amsterdam vivahteella.
hyviä levykauppojakin löytyy, suosittelen:
midtown records
rhytm imports
outland records

...ja kahviloita kannatta kierrellä... 15.gif
Avatar
#4 • • Zapa Guest
Jep, Adami on khuul paikka - todella rento ilmapiiri ja ihmiset ystävällisiä! Kahdesta klubista kokemuksia, Mazzosta (Rozengracht 114) joka on kaupungin vanhimpia clubeja sekä lauantaisin pyörivä Kremlin-iltama joka on suht uus tulokas kaupungissa.

Mazzo oli pettymys, liian laidbackkiä menoa makuuni mutta jengillä tuntui olevan hauskaa - ehkä se johtui clubin vapaamielisestä suhtautumisesta sätkä-tuotteisiin wink.gif Musa oli lähinnä leijuntaa tai jotain chilliä alkuillasta ja myöhemmin alkoi hieman biitti potkimaan mutta kovin korkealle se ei noussut.

Kremlin oli taasen aivan toista luokkaa, upea clubi - hieman Lontoon Camden Palacen tyyppinen, yläparvineen jne. Ja kuten jo aikaisemmin mainittu, bouncerit on tiukkoja ja monta tyyppiä käännytettiin ovelta tuonakin iltana. Tiesto soitteli maistuvaa ja paikka oli tupaten täynnä - narikkaankin sai jonotella puolisen tuntia! Worth to visit 15.gif

Punaisten lyhtyjen alue kannattaa käydä kiertelemässä jos haluaa nähdä vähän karuakin toimintaa...
Avatar
#5 • • Anonymous Guest

Originally posted by Zapa:

Punaisten lyhtyjen alue kannattaa käydä kiertelemässä jos haluaa nähdä vähän karuakin toimintaa...



Joo, mut ei yksin kannata(ei kaksinkaan)..Paitsi jos haluu toimintaa, testata shaolin styleään ja liikaa guldenii..
Avatar
#6 • • Zapa Guest

Originally posted by dylan:
Joo, mut ei yksin kannata(ei kaksinkaan)..Paitsi jos haluu toimintaa, testata shaolin styleään ja liikaa guldenii..



No ei meillä probleemia ollut vaikka oltiin Pe iltamyöhään tallailemassa kaksin... Tosin jengin kanssa ei kannata jäädä juttelemaan, monenlaista hihasta nykijää kyllä oli 21.gif
Avatar
#7 • • Anonymous Guest

Originally posted by Zapa:
No ei meillä probleemia ollut vaikka oltiin Pe iltamyöhään tallailemassa kaksin... Tosin jengin kanssa ei kannata jäädä juttelemaan, monenlaista hihasta nykijää kyllä oli 21.gif



samma här, ei ole ongelmia ollu vaikka melko myöhään siellä on tullu käveltyä..
aika karmiva, mutta omalla tavallaan surullisen kaunis paikka..
25.gif
Avatar
#8 • • I Guest
Tietäiskö kukaan mitään muita käymisen arvoisia mestoja jotain vaatekauppoja ymm.
Avatar
#9 • • H.Abismo Guest
Damiin! Muuten 30.4. on Queen'sDay, vanhan kuningattaren syntymäpäivä, joka on aivan hillitön kansanjuhla, oranssi vaate meri täyttää Damin kadut ja kujat, saundi pauhaa risteyksissä talojen ikkunoista, dj heittää settiä aukioilla, tunnelma muutenkin huokeen rela, kaiken kaikkiaan hyvä peeninki! Seuraavana päivänä koko Damin keskustan kattava kirppari!

Klubeja ja venueita on ihan penteleellisesti, mutta tässä Vaihtoehtosia bongauksia:
vanGoghmuseo; näytillä myös viimeseks jääny taulu Korpit, sen jälkeen äijä ampu ittensä kankaan eteen, tippa tirahtaa tuijotellessa..
Multatuli patsas; jos ei muuta ni "hauskan" foton saa pousattua...
coffeeshopBluebird; oli ainaki joskus suomalaisen leidin omistuksessa, siisti&kodikas, lista kattava
Vondelpark; supachillout puisto

Eikä siel Damis nii tankeroa oo, jos käyttää järkeään. Yksin on mestat enimmäksee koluttu, no problems, no sanotaa et isoihin futiskokoontumisii kannattaa suhtautua kuten mellakoihin, "autot paskaks ja tiilet käteen", ei kauheen hip... Mut siis keskusta on seiffii hengailu alutta.

Älä osta kadulta!!!

PeaceOut!

- hererhymiö -
Avatar
#10 • • yana Guest

Originally posted by I:
Tietäiskö kukaan mitään muita käymisen arvoisia mestoja jotain vaatekauppoja ymm.


www.clubwearhouse.nl
Avatar
#11 • • Edited Wilho Guest

Avatar
#12 • • Anonymous Guest
nytkun finnairilla on noi kesäalennuksetkin niin kesällä vois lähtee katsastaan

löytyskö vinkkejä majoitukseen?

m.
Avatar
#13 • • Timmy Guest

Originally posted by talonmies:
nytkun finnairilla on noi kesäalennuksetkin niin kesällä vois lähtee katsastaan



KLM:llä tai vastaavalla päässee halvemmalla kuin Finnairilla jokatapauksessa, kannattaa kysellä hintoja eri lentoyhtiöistä.


löytyskö vinkkejä majoitukseen?
m.



Hotelleja / hostelleja on joka kadun kulmauksessa. Vähänkin vilkkaampana viikonloppuna tosin tuntuvat olevan keskustasta kaikki täynnä, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Tietoja majoituksista voi alkaa kaivelemaan esim. osoitteesta http://www.amsterdam.nl ,sieltä löytyy mukava lista linkkejä eteenpäin.

Itse en majoittunut Amsterdamissa, vaan tunnin junamatkan päässä "maalla". Koska alle 300 guldenin majoitusta ei ollu vapaana, piti Escapen suljettua ovensa (Jay Denham, Surgeon, nam. ) viettää muutama tunti 24h internet kahvilassa, EasyEverythingissä (Nieuvendijkillä, aivan Escapen vieressä). Loistava paikka sekin, 5 f:llä sai 3 h surffailuaikaa.
Avatar
#14 • • Syv2 Un1 Guest
Joo, Marcanti Plaza oli kyllä loistava! Oltiin Kremlin meets Distinctive Breaks UK -iltana ja toimi todellakin!

Mega-äänentoisto, ei turisteja, hävytöntä musaa ja hyvä meininki. Kaks jättituuletinta työnsi seinän läpi ilmaa saliin sellaisella forcella, että pienemmät klubbaajat joutu joraan vähän keskemmällä salia. Adam tosin ei ollut
mestoilla

Erittäin suositeltava pieni lenkki keskustasta poispäin. Olisko ollu taksilla joku FIM 50 keskustast...

syv2un1
Avatar
#15 • • Anonymous Guest
Hieman ovat asiat muuttuneet. Kremlin jarjestetaan nykyaan (ja luojalle kiitos siita) joka lauantai ja on aina varma vaihtoehto jos lempi musiikki on jotain tranceen pain suuntautuvaa. Jos house potkii enemman niin Chemistry ja myos More:ssa (lahes Mazzoa vastapaata) jarjestettava Club Risk voi olla hyva vaihtoehto.
Melkwegissa jarjestaan myos hyvia klubeja (HQ = hardhouse, Earth = proge, Traffic = tecno ym...). Naihin kannattaa ostaa liput etukateen koska tuntuvat olevan usein loppuunmyytyja. Damin suurin klubi on Power Zone lahella Spalerwegin metroasemaa (ei ole kylla tullut kaytya, joten menosta ei ole tietoa, DJ Jean siella tuntuu monesti soittelevan). Ja lahella Dam aukiota olevassa Supper-clubissa (housea lahinna) voi testata onko tarpeeksi trendikkaan nakoinen paastakseen sisaan. Paikallisista levy ja vaatekaupoista (esim cyberdog, club-wearhouse katevasti vierekkain Spuistraatilla) kun kay hakemassa pinon flyereita niin voi pongata hyvia muita hyvia klubeja ja one-timereita.
Ja pukeutumiseen kannattaa tosiaan panostaa jos isoihin klubeihin haluaa paasta sisalle. Yksinaiselle pojille voi myos sisaanpaasy tuottaa joskus vaikeuksia (natit tytot kylla paasevat sisalle lahes minne tahansa ). Koska isot klubit haluavat pitaa sukupuolijakauman jossain maarin tasaisena. Ratkaisuna tahan on pyrkia klubiin sisaan mahdollisimman aikaisin.
Ja kun kumminkin jotakuta kiinnostaa: Niin kylla, kannabista saa poltella klubeilla (mutta muistakaa kunnioitus kanssaihmisia kohtaan )
Esa

Posts: 947

#16 • • Esa

Originally posted by Insane:
Damin suurin klubi on Power Zone lahella Spalerwegin metroasemaa (ei ole kylla tullut kaytya, joten menosta ei ole tietoa, DJ Jean siella tuntuu monesti soittelevan).



Mä kävin Power Zonen XCess-bileissä silloin I Love Technoa odotellessa. Kyllähän tuolla menoa oli varsinkin kun illan line-upiin kuuluivat Green Velvet, Dave Clarke ja dj Rush, mutta mitenkään ultimaalisena bilekokemuksena en tuota pitänyt.

Muista Amsterdamin klubeista mulla ei ole tietoa.
Avatar
#17 • • yana Guest

Originally posted by Esa:
Kyllähän tuolla menoa oli varsinkin kun illan line-upiin kuuluivat Green Velvet, Dave Clarke ja dj Rush, mutta mitenkään ultimaalisena bilekokemuksena en tuota pitänyt.



paikassa ja/tai ihmisissä on pakko olla jotain vikana jos tolla lineupilla ei tunnelma ole katossa. osoittaa jälleen kerran etteivät artistit merkitse kaikkea...
(vaikka sun painoarvo bilefiiliksissa onkin välillä hieman omalaatuinen )
Avatar
#18 • • Anonymous Guest
Niin, tuosta Power Zonesta vielä se, että paikassa toimii myos Chemistryn porukan jarjestama aamuklubi Comfort Zone joka aukeaa sunnuntai aamuna klo 5.00 Voipi olla ihan hyva paikka jos tanssijalka vipattaa viela normaali klubien sulkiessa ovensa (meno Damissa on kyllä yleensä ollut sen verran hektistä että itselle ei moista tilannetta ole tullut ainakaan vielä vastaan ).
Avatar
#19 • • Roosa Guest
Paikallinen "Ever" eli Mazzo (Rozengracht-kadulla) on ihan koettava mesta, joka päivä jotain bilettä tiedossa. Isojen portsareitten jälkeen on vielä edessä massiivinen metallinpaljastin ja laukutkin tsekattiin tarkkaan -vaikka oli oli keskiviikko eikä porukkaa liikkeellä kovinkaan paljoa. Pieni, mutta pippurinen klubi.

[ 14 February 2002: Message edited by: Roosa ]
Avatar
#20 • • hiski Guest

Originally posted by Roosa:
Isojen portsareitten jälkeen on vielä edessä massiivinen metallinpaljastin ja laukutkin tsekattiin tarkkaan -vaikka oli oli keskiviikko eikä porukkaa liikkeellä kovinkaan paljoa.


tähän kannattaa varautua monella klupilla amsterdamissa (metallinpaljastin + laukkutsekki), esim. escape, marcantiplaza ja mazzo -venuet. noh, eipähän tarvi ainakaan aseita pelätä (jos se jonkun huolenaihe on?!)..