Vaihe 1:
Tee tomaattikastike.
-1 tölkki _italialaisia_ muussattuja tomaatteja
-kourallinen basilikaa, paloiteltuna
-2 valkosipulinkynttä, murskattuna
-oreganoa (maun mukaan, ite laitan vähän enemmän)
-huikautus hyvää oliiviöljyä
-suolaa,pippuria
Laita ainekset kattilaan/kasariin/isoon pannuun. Kuumenna keskilämmöllä n.20min (jonka aikana valmistelet lihaa jne), välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla, muussaa tehosekoittimella.
Vaihe 2 (aloita valmistelut tomaattikastikkeen keiton aikana):
Tee pasta kastike, tarvitset..
-Yllä olevan tomaattikastikkeen
-1 ison sipulin, paloiteltuna
-2 teelusikallista oliviiöljyä
-300g jauhelihaa + 200g kanan/sianjauhelihaa TAI 500g kananjauhelihaa )(niillle jotka ei punaisesta lihasta lämpene)
-2 ruokalusikallista tomaattipyreetä (stokkalta saa hyvää italialaista sellasessa putkilossa)
-1 kanelitikku
-1-2 laakerinlehteä
-suolaa,pippuria
-parmesania
Kuullota sipuli öljyssä paistinpannulla. Kun sipuli on kuullotettu, lisää liha ja paista kunnes kypsää. Lisää aikaisemmin tehty tomaattisoosi,tomaattipyree,kanelitikku,laakerinlehti,suola ja pippuri. Anna kiehua 1-2h (noh ei tietenkään pakko jos ei oo aikaa) välillä sekoittaen...Kanelitikun voi ottaa pois aikaisemmin jos alkaa tuoksua liian kanelimaiselle, laakerinlehdet voi jättää imo loppuun asti.Tarjoa vastakeitetyn spagetin päällä ja muista lisätä parmesan!
Jippii! Paras kastike ikinä, jotka väittää muuta joko valehtelee tai ei vaan ymmärrä ;)