Salaliitot ja uusi maailmanjärjestys

206 posts, 11 pages, 57,410 views

Avatar
#21 • • Homegrove Guest
Tämän lukemin alkaa aina naurattaa, kiitos päivieni piristämisestä
Avatar
#22 • • Anonymous Guest

Originally posted by Zeraf:
Juu, ehkä tällä hetkellä tilanne ei näytä kaikkein pahimmalta mutta eiköhän se siitä kehkeydy. Kaiken takana on uuden UMJ:n suunnittelijat.
Jossain vaiheessa USAstakin näyttäis tulevan kohtuu nihkeetä seutua noin asumisen kannalta:---> http://www.mantta.fi/~patato/cef1351.html

[ 12 June 2002: Message edited by: Zeraf ]



Näköjään suuret öljy-yhtiöt ja sademetsien hakkuu kuuluu myös tähän suunnitelmaan niin typerältä niiden toiminta näyttää.

Näköjään tämä Illiminati on tehnyt jonku tieteellisen läpimurron, koska mikään tämän hetkinen ihmisen keksintö ei kyllä pysty luomaan noin suuria sääjärjestelmiä. Varsinkin kun Etelä-Amerikan länsirannikon säät aiheuttavat pääasiallisesti Tyynenmeren merivirrat, jotka taas aiheutuvat pitkäaikaisista tuulista.

Miksi muuten ne salaliittolaiset koittavat sään avulla saada ihmiskunnan väkilukua alhaisemmaksi. Sehän vaan pakkaisi ihmisiä asumaan tiiviimmin. Ei sillä mitään suurta katoa saataisi aikaan, varsinkaan tälläisillä paikallisilla sääilmiöillä. Viisaampaa olisi päästää joku tappava virus irti. vai onkohan ne jo tehneet sen(esim AIDS)
Avatar
#23 • • hiski Guest

Originally posted by KuntaKinte:
Viisaampaa olisi päästää joku tappava virus irti. vai onkohan ne jo tehneet sen(esim AIDS)


tästähän on ollu erilaisia teorioita jo pitkään. mm. että hiv:n muuntautumiskyky olisi liian monimutkainen ollakseen luonnollinen ,)

salaliittoteorioita aiheen ympäriltä löytyy webistäkin vaikka kuinka... (ks. esim. http://www.totse.com/en/conspiracy/the_aids_conspiracy/ )

->
1. The green velvet monkey of Africa doesn't get human AIDS. You can't reproduce the disease in monkeys even by injecting AIDS virus directly into them.

2. After injecting the virus into monkeys, you can't transmit it to other monkeys, much less to humans.

3. Genetically, AIDS (HIV-1) is not even close to the monkey form of immunodeficiency virus. [Ed. Note: For references on the three items above, see: Seale, Dr. John J., Royal Society of Medicine, Sept. 1987, Seale, Dr. John J., The Origin of AIDS -- International Conference on AIDS, Cairo, March 1988.]

4. AIDS started not in the villages but in the cities of Africa, where there are no wild monkeys.

5. The doubling time of AIDS infection being about 12 months, one monkey biting one native and then spreading the disease would have taken 20 years to reach a million cases. Seventy-five million Africans became infected practically simultaneously. At the same time, the disease became rampant in the U.S., Haiti and Brazil.


...ja taas saadaan päivä kulumaan maailmaa kaatavien salaliittojen parissa =)
Avatar
#24 • • pinnie Guest
Aijaijai, tätä topikkii kun lukee tulee väistämättä kova halu päästä taas pelaamaan ILLUMINATIA. Loistava peli.
Avatar
#25 • • Zeraf Guest

Originally posted by KuntaKinte:
Viisaampaa olisi päästää joku tappava virus irti. vai onkohan ne jo tehneet sen(esim AIDS)



Oikein aavistelit Haluttu järjestys voidaan saada aikaan luomalla ensin kaaosta ja sitten tarjota "ratkaisu", näin ihmiset hyväksyvät ratkaisun melko helposti. Menetelmän keksi saksalainen filosofi Friedrich Hegel (1770-1831). Aids on yksi osatekijä kaaoksen luomisessa. Aids virus ei ole levinnyt mistään vihreästä apinasta vaan se tuli ilmi samanaikaisesti useassa maassa vastaten täysin WHO:n (YK:n alajärjestö)1970-luvulla suorittamaa isorokkorokotusohjelmaa. Homoseksuaaleille virus levitettiin hepatiitti B-rokotusohjelman välityksellä Yhdysvalloissa. HIV-virukseen todella tehokkaasti toimiva suonensisäinen otsoniterapia on pidetty piilossa julkisuudelta ja/tai se on leimattu tehottomaksi humpuukiksi.

Myös kasvihuoneilmiö on yksi osatekijä kaaoksessa. Se aiheuttaa pelkoa. Ongelmaan ei näytä löytyvän ratkaisua yksittäisten valtioiden päätöksillä vaan ratkaisua odotetaan yli kansakuntien rajojen menevällä maailmanlaajuisella päätöksellä. Maailmanhallitus näyttäisi olevan ratkaisu täle ongelmalle jota todellisuudessa ei ole olemassakaan. Lukuisat tutkijat ovat todenneet että maailman lämpötilassa ei ole tapahtunut muutoksia pidemmällä aikavälillä mitattuna. Muutaman asteen heitot ovat aivan luonnollisia. Kuitenkin ihmisiä pelotellaan usein juuri YK:n alajärjestöjen kautta että napajäätiköt sulavat aiheuttaen suuria tulvia ja vedenpinnan nousua. Laittakaapa jääkuutio vesilasiin ja odottakaa kunnes se on sulanut. Vedenpinta laskee koska jää on laajentunutta vettä. Kuinka napajäätiköiden sulaminen voi aiheuttaa vedenpinnan nousua? Etelämantereen alla on tosin maata, mutta tulee muistaa että jää ei hevin sula kun vuoden keskilämpötila on noin -37c.

Huoh, ja huumeongelman ylläpito on tässä kokonaisuudessa tärkeää. Ohiossa ilmestyvä sanomalehti Columbus Dispatch kirjoitti 1.9.1996, että niin CIA:lla kuin kokaiinillakin on yhteyksiä Los Angelesissa toimiviin jengeihin. Final Call-sanomalehti kirjoitti 17.9.1996, että lainsäätäjät vaativat tutkimusta CIA:n yhteyksistä huumeisiin. Samoihin aikoihin San Jose Mercury News kertoi julkaisemassaan artikkelisarjassa kuinka CIA:n johtaja William Casey ja hänen avustajansa Oliver North olivat perustaneet rikollisia kokaiinikartelleja mustien asumakortteleissa Los Angelesissa. He olivat tuoneet Yhdysvaltoihin tonneittain huumeita lentokoneella, joka oli sopimussuhteessa CIA:n kanssa.
Jim Keith esittää kirjassaan (Casebook on Alternative 3) todisteita George Bushin yhteyksistä huumeiden salakuljetukseen. Bush oli varapressana ollessaan 1980-luvulla johtanut laitonta aseiden salakuljetusta laivoilla, jotka takaisin tullessaan olivat tuoneet Yhdysvaltoihin tuhansia kiloja kokaiinia. On syytä huomioida että George Bush toimi CIA:n johtajana vuosina 1975-1976. Hän kuului salaiseen okkulttiseen pääkallon ja sääriluiden järjestöön (The Skull&Bones), jonka päämääränä on maailmanhallituksen perustaminen.
Jim Keith osoittaa myös kirjassaan kuinka huumeet ovat öljyn jälkeen maailman toiseksi suurin kauppatavara jonka arvoksi on arvioitu 500 miljardia dollaria eli noin 2500 miljardia ex-valuuttaa (mk) vuodessa. Tukkuhinnankin arvo on niin suuri että se ei voi olla näkymättä pankkimaailmassa. Kansainvälisillä ja niihin yhteyksissä olevilla pankeilla onkin osoitettu olevan selvä yhteys huumerahoihin. Huumeiden kanssa käy käsikädessä rikollisuus. Kaaos lisääntyy kun samalla yhä useamman pää on huumeista pyörällä ymmärtämättä mitä maailmalla tapahtuu. Kuilu johtajien ja johdettavien välillä syventyy...


Ja näin loppuvääntönä vielä että yhä taidetaan opettaa niin että aurinko laajenee, eikös? Eli elinkaari viidessä osavaiheessa about näin:
1. Kevyt tähti
2. Punainen jättiläinen
3. Planetaarinen sumu
4. Valkoinen kääpiö
5. Musta kääpiö

...kuitenkin auringon koon muutosta on tutkittu vuodesta 1836 ja laskennallisesti on tultu siihen tulokseen, että läpimitan muutos on n. 16 km vuodessa. Viimeaikaiset tarkkuuteen pyrkivät mittaukset ovat varmistaneet, että auringon koko todella pienenee havaitulla tavalla. Tämä merkitsee että noin 100.000 vuotta sitten aurinko olisi ollut kaksi kertaa suurempi kuin mitä se on nyt=evoluutioteoria kusee. Maapallon "lämmittämisellä" lämpötilat eivät ole kuitenkaan laskeneet vaan pikemminkin olleet hienoisessa nousussa.

...tietysti epäilys nousee ko. tiedon paikkaansapitävyydelle mutta kannattaa tutkia asiat itse että saa varmuuden. Alkuun voi silmäillä vaikka noita:

-New Scientist/HS 18.9.93.
-Juha Valste/Ihmisen kehitys 1991.
-HS 5.6.2000.
-Age of the Cosmos: ICR Technical Monograph, 9/1980.
-Pettersson/Swedish Oceanographic Institute 1960.
-Harold S. Slusher, A Young Universe/1975.
-Dust Rings Our Solar System,Wichita Eagle and Beacon, 10/11, 1983.
-Life/Eyes on Jupiter, Voyager 1979/NASA.
-John A. Eddy/Arm A. Boornazian - Bulletin of the American Astronomical Society, Vol 11, No 2/1979.
-Paleoecology of Beringia/NY. Academic Press 1982.
-The earth: Its origin, history and physical constitution/U.K.: University Press 1929.
-Ph.D. Donald B. DeYoung/6.1.1989 sekä Lunar Science: A Post-Apollo View/NY 1975.

[ 13 June 2002: Message edited by: Zeraf ]
Avatar
#26 • • Anonymous Guest

Originally posted by Zeraf:

Myös kummastuttaa se että yhä taidetaan opettaa niin että aurinko laajenee? Eli elinkaari viidessä osavaiheessa:
1. Kevyt tähti
2. Punainen jättiläinen
3. Planetaarinen sumu
4. Valkoinen kääpiö
5. Musta kääpiö

...kuitenkin auringon koon muutosta on tutkittu vuodesta 1836 ja laskennallisesti on tultu siihen tulokseen, että läpimitan muutos on n. 16 km vuodessa. Viimeaikaiset tarkkuuteen pyrkivät mittaukset ovat varmistaneet, että auringon koko todella pienenee havaitulla tavalla. Tämä merkitsee että:

Noin 100.000 vuotta sitten aurinko olisi ollut kaksi kertaa suurempi kuin mitä se on nyt=evoluutioteoria kusee. Maapallon "lämmittämisellä" lämpötilat eivät ole kuitenkaan laskeneet vaan pikemminkin olleet hienoisessa nousussa.




LOL. Tää taiskin olla trolli. Seuraavaks sä varmaan väität että se salaliitto kontrolloi auringon kokoakin. Mitä koulua muuten oot käynyt kun sulle on opetettu tollanen elinkaari auringolle
Avatar
#27 • • Zeraf Guest

Originally posted by KuntaKinte:
LOL. Tää taiskin olla trolli. Seuraavaks sä varmaan väität että se salaliitto kontrolloi auringon kokoakin.



En sentäs.


Mitä koulua muuten oot käynyt kun sulle on opetettu tollanen elinkaari auringolle [/QB]




Höh. No millälailla nylyisin sitten opetetaan? Kerrohan...
Avatar
#28 • • Anonymous Guest
Aurinko alkoi muodostua 4,6 miljardia vuotta sitten Tähtisumusta(koostuu kaasusta ja muista hiukkasista). Lähellä pilveä tapahtui supernovan räjähdys , joka vaikutti pilven tiivistymiseen. Pilven pyörimisnopeus kiihtyi ja keskusosa alkoi tiivistyä. Kun keskustan massa ja tiheys oli kasvanut riittävästi käynnistyi ydinreaktiot. Ja aurinko syntyi.
Tällä hetkellä auringossa fuusioituu joka sekunti 4 miljoonaa tonnia vetyä heliumiksi. Vedyn on laskettu riittävän n. 5 miljardiksi vuodeksi, jonka aikana auringon koko ei oleellisesti muutu. Sen jälkeen Aurinko alkaa polttamaan heliumia ja kasvaa punaiseksi jättiläiseksi. Nielaisten lähimmät planeetat sisäänsä. Jättiläisvaiheen jälkeen tähti luhistuu heikkovaloiseksi valkeaksi kääpiöksi. Näin sanoo lukion maantiedon kirja(Terra Nova).

Eli auringon koko alkaa kasvaa räjähdysmäisesti vasta noin 5 miljardin vuoden kuluttua. Tällä hetkellä auringon koko pysyy lähes vakiona. 16 km muutos voi olla hyvinkin mahdollinen, mutta tuskin se koko ajan pienenee. Tulee kausia jolloin se kasvaa ja kausia jolloin pienenee. Jos aurinko olisi ollut 100000 vuotta sitten kaksinkertainen kooltaan, maapallolla ei olisi elämää niin suuren lämpötilan takia. Sitä paitsi silloin taisi olla jääkausi.
Avatar
#29 • • --*LaURi*-- Guest
Tässähän olisi ainesta uudeksi Arskan Hollywood action leffaksi!
Avatar
#30 • • mmm... Guest

Originally posted by Zeraf:
Oikein aavistelit Haluttu järjestys voidaan saada aikaan luomalla ensin kaaosta ja sitten tarjota "ratkaisu", näin ihmiset hyväksyvät ratkaisun melko helposti. Menetelmän keksi saksalainen filosofi Friedrich Hegel (1770-1831).





No kehen muuhunkaan filosofiin tää ois voinut ankkuroitua kuin Hegeliin=) Varmasti Illuminati samaistuu pohjimmiltaan Absoluuttiseen Henkeen, jonka kasvavan itsetiedostuksen prosessiksi koko maailmanhistoria käsitetään, kun kaikki ajattelu saatetaan päätökseen. Mahdolliset pikku ristiriidat systeemissä on tietenkin vain teesejä ja antiteesejä, joiden synteesin myötä Illuminati vain yhä täydellisemmin käsittää itsensä! Am I right?-)

Tää alkaa mennä niin hyväksi läpäksi, että pitää varmaan joskus tutustua oikein paremmin noihin teorioihin.
Avatar
#31 • • Wordless Guest
Jaahas..

Mutta miten ihmeessä herrat arvoisat tutkijat ketä lienevätkin ovat saaneet tietää näitä "faktoja"?

Seurahan oli salainen vai mitä?

Täytyy sitten varmaan vilkasta sitä ilmestyskirjaa kun sieltä niitä fajtoja voi kerran poimia...
Avatar
#32 • • Felis Guest

Originally posted by Zeraf:
HIV-virukseen todella tehokkaasti toimiva suonensisäinen otsoniterapia on pidetty piilossa julkisuudelta ja/tai se on leimattu tehottomaksi humpuukiksi.



Venailinkin jo koska tämä väite tulee esille. Nää jutut alkaa muistuttaa hyvin paljon kirjoja, jotka äitipuoleni hieman *öh* eksentrinen täti vanhoilla päivillään aktivismista innostuttuaan lahjoitti mun faijalle, ja joiden parissa olen viettänyt monta hysteeristä hetkeä. Näissä kirjoissa oli muun muassa todistettu, että maapallon ikä on noin 6500 vuotta, kuten Raamattukin kertoo, ja tämän todistaa kuupölyn määrä maapallon pinnalla. Tämän ja tuon otsoniväitteen lisäksi sieltä löytyi monta muutakin hervottoman hauskaa ja hyvällä mielikuvituksella todistettua väitettä asioiden todellisesta laidasta. Täytyypä kysyä löytyvätkö nuo opukset vielä jostain kellarikomerosta vai joko ne on viskattu kaatopaikalle.
Avatar
#35 • • mekaanikko Guest

Originally posted by Zeraf:
Nämä artikkelit näyttävät olevan ajankohtaisia nyt kun Pohjois-ja Etelä-Korea ottavat uutisten mukaan jo yhteen. Lukekaas nää... 3.maailmansota ei ole kovin kaukana enää.



Öh, yritäs nyt päättää alkaako se sota Intiasta/Pakistanista (vrt. muutama aikaisempi viestisi tässä samassa ketjussa) vai Koreasta.. =)

Löytyiskö vielä jotain Nostradamuksen ennustusta joka kertoisi mitä tuleman pitää.. =D
Avatar
#36 • • Felis Guest
Jos jokaisesta maailman kriisipesäkkeestä aletaan vääntää mahdollista maailmansotaa, niin ei kyllä tule tuomiopäivän ennustuksista loppua. Siitä vaan, kuka keksii parhaan.
Avatar
#37 • • Zeraf Guest

Originally posted by mekaanikko:
Öh, yritäs nyt päättää alkaako se sota Intiasta/Pakistanista (vrt. muutama aikaisempi viestisi tässä samassa ketjussa) vai Koreasta.. =)

Löytyiskö vielä jotain Nostradamuksen ennustusta joka kertoisi mitä tuleman pitää.. =D



Huomaa ettet ole lukenut noita artikkeleita. Minä en ole väittänyt että 3.maailmansota alkaa Koreasta eikä ko. arrtikkelitkaan ole sitä tehneet. Se on vain yksi osa kolmatta maailmansotaa.
Avatar
#38 • • Zeraf Guest

Originally posted by Felis:
Jos jokaisesta maailman kriisipesäkkeestä aletaan vääntää mahdollista maailmansotaa, niin ei kyllä tule tuomiopäivän ennustuksista loppua. Siitä vaan, kuka keksii parhaan.



No toi Korea juttu on ennustettu jo 12 vuotta sitten että ei siittä vasta nyt mitään stooria ole väännetty. Ja noi jututkin on kirjoitettu pari vuotta sitten....

Ja olen vain sanonut että 3.maailmansota sattaa alkaa Pakistanin/Intian sodasta. Mutta asiasta enemmän luettuani se näyttää epätodennäköiseltä.

Lähi-Itä tulee ensin olemaan huomion keskipisteenä, jota seuraa Pohjois-Korean invaasio Etelään. Tämä on kaikkein tärkein vahvistus, koska se täyttää vapaamuurarijohtaja Albert Piken demonisen vision. Tämä visio ilmoittaa, että Kolmas maailmansota alkaisi Israelin ja arabi-naapureiden välillä ja laajenisi sitten muihin osiin maailmaa. Täten, on erittäin merkittävää että kenraali Singlaub ilmoitti, että sota voisi alkaa silloin kun amerikkalaiset joukot ovat keskittyneet Lähi-Itään.
Avatar
#39 • • Jokke Guest

Originally posted by Zeraf:
Täten, on erittäin merkittävää että kenraali Singlaub ilmoitti, että sota voisi alkaa silloin kun amerikkalaiset joukot ovat keskittyneet Lähi-Itään.



Mun mielestäni Singlaubin sanomisista merkittävämpää oli tämä: "Edelleen, kuten jokainen sotilaskoulutuksen saanut tietää, homoseksuaalien suvaitseminen armeijassa on hyvin, hyvin tuhoisaa joukkojen taisteluvalmiudelle ja tehokkuudelle."
Avatar
#40 • • RA Guest
Me kuollaan kaikki!

Niburu

Huh! Nyt on jo nähty PALJON vaivaa sivujen eteen...