Salaliitot ja uusi maailmanjärjestys

206 posts, 11 pages, 57,144 views

Avatar
#2 • • Kaum Guest
[ 07 June 2002: Message edited by: Silentium ]
Avatar
#3 • • Lara C Guest

Originally posted by Zeraf:
http://www.qnet.fi/mpeltonen/salaliitot.htm



Joopajoo. Miten tyhmä ihminen oikein voi olla??? Tulee näistä mieleeni kaikki lähivuosien tapahtumat -> apokalyptiset kirjoitukset.

Vetää aika hiljaiseksi.

[ 05 June 2002: Message edited by: Lara C ]
Avatar
#4 • • Dani Cior Guest

Mihin tämä ILLUMINATI sitten pyrkii? Tri John Colemanin mukaan järjestön tavoitteita ovat mm:


Perustaa Maailmanhallinto (One World Government) ja Uusi Maailmanjärjestys (New World Order), mukaanluettuna järjestön johdolla toimiva yhdistynyt kirkko ja yhteinen valuuttajärjestelmä.

Saada aikaan täydellinen kansallisten identiteettien häviäminen.

Suunnitella ja toteuttaa kaiken uskonnon, erityisesti kristinuskon tuhoaminen. Poikkeuksena järjestön oma 'maailmankirkko', jonka avulla suunnitelma osaksi toteutettaisiin.

Luoda tekniikka ja järjestelmiä, joiden avulla voidaan kontrolloida kaikkea ihmisten tekemistä.

Pysäyttää teollistuminen ja ydinvoimatuotanto eli saavuttaa ns. jälkiteollinen nollakasvu-yhteiskunta.

Rohkaista huumeiden käyttöä ja saattaa ne lopulta laillisiksi sekä saada pornografia hyväksytyksi yhtenä taidemuotona.

Saada suurkaupungeissa aikaan väkiluvun vähenemistä, viime kädessä Pol Potin mallin mukaisilla väestönsiirroilla.

Tukahduttaa kaikki tieteellinen tutkimus lukuunottamatta sitä, jonka ILLUMINATI katsoo itselleen tarpeelliseksi.

Huomion kohteena on erityisesti ydinvoiman käyttö.

Saada aikaan (väestönkasvun hillitsemiseksi) 'rajoitettuja sotia' kehitysmaissa ja niiden seurauksena nälkää sekä noin 3 miljardin ihmisen kuolema vuoteen 2050 mennessä. Nämä suunnitelmat sisältyvät asiakirjaan nimeltä "Global 2000 Report", jonka sanotaan olevan eräiden USA:n hallituksen korkeiden virkamiesten hyväksymä.

Heikentää ihmisten, varsinkin nuorten, moraalia ja johdatella heitä mm. Rock-musiikin kautta huumeisiin ja kapinointiin vallitsevia oloja vastaan. Tätä koskeva toteutussuunnitelma tunnetaan nimellä "Aquarian Conspiracy" (Vesimiehen ajan salahanke).

Pitää ihmiset kaikkialla epävarmoina tulevaisuudesta aikaansaamalla kriisejä toisensa jälkeen ja sitten "käsittelemällä" näitä kriisejä.

Panna alulle uusia kultteja ja tehostaa jo olemassaolevien toimintaa mukaanluettuna erilaiset rock-kulttuuriin sisältyvät kultinomaiset ilmiöt, tarkoituksella heikentää kristinuskon vaikutusta.

Jatkaa kristillisen fundamentalismi-suuntauksen tukemista, koska sitä voidaan käyttää tukemaan Israelin sionistista valtiota.

Levittää tietoa uusista kulteista ja toteuttaa erilaisia mielenohjaus-kokeiluja (Mind Control).

Viedä uskonnonvapauden ideaa ympäri maailmaa tarkoituksella kaivaa maata olemassaolevien ja erityisesti kristinuskon alta. Ns. "Vapautuksen teologian" tukeminen on osa tätä työtä.

Saada aikaan maailmantalouden täydellinen luhistuminen ja luoda totaalinen poliittinen kaaos.

Ottaa hallintaan USA:n ulko- ja sisäpolitiikka.

Antaa täysi tuki ylikansallisille instituutioille (YK, kansainvälinen valuuttarahasto, kansainväliset pankit) ja asteittain vähentää paikallisten instituutioiden vaikutusmahdollisuuksia.

Tukea hallituksia, jotka pyrkivät tuhoamaan edustamiensa maiden suvereenisuuden.

Organisoida maailmanlaajuista terrorismia

Ottaa (ensinnä USA:n) kouluopetus haltuun päämääränä sen tuhoaminen alkaen peruskoulu- uudistuksista.

Termin "New World Order" asemesta järjestö käyttää nykyään sanaa "GLOBAL". Sen tavoitteena on Euroopan Unionin jälkeen saada aikaan Pohjois- Keski- ja Etelä-Amerikan yhdistävä Amerikan Unioni (American Union) ennen vuotta 2005. Sen jälkeen halutaan muuttaa Aasian ja Tyynenmeren Talousyhteisö (Asian Pasific Economic Cooperation) Aasian Unioniksi (Asian Union). Myös nimitys Soviet Union halutaan ottaa uudelleen käyttöön, joskin eri merkityksessä kuin aiemmin. Lopulta vuoden 2015 tienoilla nämä kaikki Unionit yhdistettäisiin yhdeksi nimellä GLOBAL UNION.

Eräiden lähteiden mukaan ILLUMINATILLA on myös oma uskonnollinen pohjansa, jossa on yhtäläisyyksiä vanhoihin esoteerisiin käsityksiin, itämaisiin uskontoihin ja gnostilaisuuteen. Niissä korkeimmasta jumaluudesta puhutaan, Isänä, Logoksena ja puhtaana rakkautena, aineettomana henkenä, pimeänä valona, joka samastetaan Luciferiin.

Jahve sen sijaan samastetaan langenneeseen enkeliin (Saatanaan), joka sai tehtäväkseen toteuttaa Jumalan luomistyön, mutta sen sijaan loikin tämän aineellisen maailmansa, jossa valokin on aineellista. Ihminen pelastuu vapautumalla aineen kahleista ( = nirvana).

Millä keinoin ILLUMINATIN kaltainen järjestö sitten vaikuttaisi?
Tällaiset radikaalit ohjelmat ja tavoitteet eivät, ainakaan alkuvaiheessa, menisi läpi voimakeinoin. Sen vuoksi keinoiksi jäävät lähinnä mielipiteiden vähittäinen muokkaus ja taloudelliset pakotteet (rahavirtojen ohjailu). Edellistä tapahtuu mm. tiedotusvälineiden kautta, koulu-uudistusten myötä ja ohjailemalla poliittisia päättäjiä (korruptio), jälkimmäistä tukemalla taloudellisesti sellaisia hankkeita, jotka edistävät järjestön päämääriä. Tämä on mahdollista siksi, että järjestön jäsenissä on paljon rahamaailman huipulla olevia.
On myös selvää, että ILLUMINATIN radikaalit tavoitteet eivät voisi onnistua avoimella poliittisella toiminnalla. Siksi perimmäiset tavoitteet ja koko järjestö on pidettävä salaisena niin kauan, kunnes sen valta on tarpeeksi suuri.

Varmasti järjestössä on myös jäseniä, jotka eivät tiedä sen perimmäisiä tavoitteita sekä niitä jotka tietävät, mutta uskovat sen toimivan ihmiskunnan parhaaksi. Jotka ajattelevat, Pentti Linkolan tapaan, että tällaiset radikaalit toimenpiteet ovat välttämättömiä ihmiskunnan pelastamiseksi siltä väistämättömältä tuholta, jonka jatkuva väestönkasvu, teollistuminen ja luonnon saastuminen saa aikaan.



Vaikuttavaa, teknopiirit varmasti kuuluisivat tämän mukaan illuminatin piiriin. varmasti monet ihmiset ajavat yllämainittuja asioita, mutta se ei tapahdu minkään yhden systeemin piirissä: vasemmistolaiset ja oikeistolaiset ajavat globalisaatiota eri lähtökohdista, ovat osittain toisiaan vastaan, mutta samalla monista asioista samaakin mieltä.

Käytännössä uskonnolliset fanaatikot yrittävät yhdistää kaikkea liberalismia: vasemmistolaista ja oikeistolaista , jotenkin samaksi asiaksi.
Avatar
#5 • • Zeraf Guest

Originally posted by Dani Cior:
Vaikuttavaa, teknopiirit varmasti kuuluisivat tämän mukaan illuminatin piiriin. varmasti monet ihmiset ajavat yllämainittuja asioita, mutta se ei tapahdu minkään yhden systeemin piirissä: vasemmistolaiset ja oikeistolaiset ajavat globalisaatiota eri lähtökohdista, ovat osittain toisiaan vastaan, mutta samalla monista asioista samaakin mieltä.

Käytännössä uskonnolliset fanaatikot yrittävät yhdistää kaikkea liberalismia: vasemmistolaista ja oikeistolaista , jotenkin samaksi asiaksi.




Kröhöm. Eihän toki yllämainittuja asioita ajetakkaan yhden systeemin piirissä. Kuuluuhan siihen Illuminaatti, vapaamuurarit, Skulls&bones, Baijerin salaseura sun muut. Ko. järjestöihinhän kuuluvat maapallon vaikutusvaltaisimmat johtajat. Kuuluihan Hitlerkin Saksalaiseen Thule-seuraan jolla on paljon uskonnollisia ja filosofisia yhteyksiä esim. Skulls&Bonesiin johon esim. George W. Bush kuuluu--> http://europe.cnn.com/ALLPOLITICS/time/2000/07/31/heritage.html
Hitlerin tavoitehan oli uusi maailmanjärjestys. Bush ajaa samaa asiaa. Dollarin setelissäkin on vapaamuurareiden tunnus ja latinankielinen teksti joka tarkoittaa "uusi maailmanjärjestys". Epäilen suuresti etteikö Bush esim. tiennyt ennakolta World trade centerin iskuista. Niiden tarkoitushan on osaltaan ajaa uutta maailmanjärjestystä. Eihän ihmiset hyväksyisi UMJ:tä ilman ulkoista uhkaa. UMJ:n tavoitteenahan on vähentää maapallon väkilukua 4:llä miljardilla ja saattaa maapallo "tasapainoon". Mikäs muu kuin sota sopii tähän suunintelmaan...

Alkuviikon rankkasateet Chilessä näyttävät sopivan YK:n biodiversiteettisuunnitelmaan kuin nyrkki silmään. Alla olevan kartan ruskeilla alueilla asutusta ei tulla lähitulevaisuudessa sallimaan käytännössä ollenkaan. bhwm.gif
Eli oletettavaa on että ko. alueilla, joihin Chilekin kuuluu, tapahtuu jonkin sortin katastrofeja ja sään manipulointia HAARP-laitteilla tulevaisuudessa. Sään manipulointi on nykyisin mahdollista jonka todistaa esim. se että YK kieltää sään muokkaamisen toista valtiota vastaan. Miksi kieltää sellaista mikä ei ole mahdollista?

[ 06 June 2002: Message edited by: Zeraf ]
Avatar
#6 • • mekaanikko Guest
Siis käsittämätöntä scheissea oikeesti. Pari pointtia:

Originally posted by Zeraf:

Dollarin setelissäkin on vapaamuurareiden tunnus ja latinankielinen teksti joka tarkoittaa "uusi maailmanjärjestys".



Tuo pyramidi + silmä EI ole vapaamuurareiden tunnus. Tämä on vapaamuurareiden tunnus:

mason.gif

Tuo pyramidi on ns. Great Sealin eli eräänlaisen USA:n vaakunan kääntöpuoli, ja se on suunniteltu 1776-1782.

Pyramidin alla oleva motto "novus ordo seclorum" on käsittääkseni menneessä aikamuodossa, siis "uusi järjestys ON syntynyt", sillä siis viitataan Yhdysvaltain itsenäistymisestä (ainakin itsenäisyysmiesten mielestä) alkaneeseen uuteen aikakauteen, ei mihinkään tulevaan maailmanjärjestykseen.


Sään manipulointi on nykyisin mahdollista jonka todistaa esim. se että YK kieltää sään muokkaamisen toista valtiota vastaan. Miksi kieltää sellaista mikä ei ole mahdollista?



Käsittääkseni tuolla sään manipuloinnilla tarkoitetaan 1) jokien virtausten muuttamista patojen, kanavien ym. avulla, jota on tehty jo ennen ajanlaskumme alkua sekä 2) pilvien ns. suolaamista (jodilla) jolloin ne saadaan satamaan haluttuun paikkaan. Israelhan harrastaa tätä paljonkin, eli suolaa Välimereltä tulevia pilviä jotta ne sataisivat Israelin yllä, jolloin kauempana merestä oleviin valtioihin ei riitä sadetta. Mistään superhyperilmastokontrollijärjestelmistä ei siis ole kyse.

Sitä paitsi, kyllähän YK:lla on sopimuksia jotka kieltävät sellaisia asioita jotka eivät ole vielä mahdollisia mutta kenties tulevaisuudessa. Tällaisia kohtia sisältyy esimerkiksi muita taivaankappaleita koskeviin sopimuksiin.
Avatar
#8 • • oddi Guest
Kiinnostavaa tietoa rikollisuudesta löytyy myös FBI Famous Cases sivustolta, kiinnostavia ovat organised crime ja espionage (eli vakoilu).

Kiinnostava henkilö on myös Wernher Von Braun, joka osallistui USAn apollo-ohjelman kehittelyyn ja Hitlerin V2-raketin rakennukseen. Öö..koittakaa olla välittämättä x-files-tunnarista taustalla, laittakaa vaikka kajarit kiinni.

[ 07 June 2002: Message edited by: oddi ]
Avatar
#10 • • Zeraf Guest
-->Mekaanikko:

Njoo, onhan tuokin Vapaamuurareiden tunnus mutta on pyramidi+kaikkinäkevä silmäkin. Miksi muuten esim. vapaamuurari Charles T. Russellin hautakivi on tätä mallia?
http://www.geocities.com/valaisija/j_krurus.jpg

...kun vertaa vaikka tähän:
http://www.geocities.com/valaisija/j_raeye.jpg

...ja jos tuo merkki on suunniteltu 1776-1782 niin sopiipa hyvin ex-jesuiitta Weishauptin perustama Illuminantin perustamispäivämäärä tuohon eli vuosi 1776. Weishaupt lainasi rituaalinsa vapaamuurareilta. Illuminatilla väitetään olleen yhteyttä Yhdysvaltain itsenäisyystaisteluun, ja ainakin osa itsenäisyysjulistuksen kirjoittajista oli vapaamuurareita.

Ja jos tarkkaan suomennetaan Amerikan dollarissa esiintyvä latinankielinen teksti "Annuit Coeptis, Novus Ordo Seclorum", niin se tarkoittaa "Ilmoittaa uuden sekulaarisen maailmanjärjestyksen syntymisen".

Ja mitä tohon sään manipuloimiseen tulee niin vuonna 1899 Nikolai Tesla julkaisi keksintönsä joka oli eräänlainen sähköinen lähetysasema, jolla pystyi lähettämään rajoittamattomia määriä sähköenergiaa mihin tahansa maapallolloa. Tällainen on esim. Alaskan HAARP asema. Tesla löysi sään operoimiseen tarvittavan tarkan jaksoluvun. Tieto on tietysti pyritty pitämään tarkoin salassa.

Jos tarkennan hieman niin Geneven kansainvälisessä aseidenriisuntakonferenssissa elokuussa vuonna 1975 päätettiin Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton edustajien toimesta ihmisen tekemien sääkatastrofien kiellosta. Sopimusluonnos mainitsi erityisesti: "lumivyötyjen ja maanvieremien synnyttäminen; tulivuorien herättäminen; maanjäristysten ja tulva-aaltojen aiheuttaminen; salamoiden hyväksikäyttäminen; pyörremyrskyjen tai syklonien johtaminen strategisiin kohteisiin; jääpeitteen sulattaminen läheisten rannikkovaltioiden saattamiseksi tulvan valtaan; jokien juoksusuuntien muuttaminen; sumun, rakeiden ja sateen synnyttäminen; ja maan otsonisuojuksen osien tarkoituksellinen tuhoaminen." Näihin kaikkiin luonnonvoimien hyväksikäyttöön ei riitä pelkät padot ja jodi.

Eli kaiken kaaoksen tarkoitus on tarkoitus johdattaa/suostutella ihmiset uuteen maailmanjärjestykseen jotta saataisiin maapallo järjestykseen. Mitä muuta tyhmä ihminen tässä voi tehdä kuin suostua.

[ 07 June 2002: Message edited by: Zeraf ]
Avatar
#11 • • riddla Guest
1776: Illuminatin perustamisvuosi..
Kerrotaan, että tuon kaikkinäkevä silmä -tunnuksen piirsi George Washington itsensä Paholaisen ilmestyttyä hänelle. Paholainen olisi kuvaillut Georgelle, millainen tunnuksen tulisi olla..
Avatar
#12 • • Figure Guest
Hm... kun tätä asiaa pohtii, niin tulee mieleen useita historiallisia / tänhetkisiä asioita, jotka vois tuohon Illuminatiin liittää:

- Hitlerin määräämät juutalaisten tuhoamiset (viittaa tuohon kaupunkien väestön vähentämiseen)
- EU (Mulla oli EU:sta semmoinen ajatus jo ennen kun luin ton tekstin, että ne meinaa tehdä kaikista EU:n valtioista yhden ainoan valtion. Miettikää nyt, kuinka hyvin menee yhteen ton jutun kanssa esim Uusi, kaikille sama rahayksikkö, Shengen tms. sopimus, EU:n yhteinen puolustusliitto...)
- Lehtien uutisoinnit siitä, kuinka "nuoriso voi huonosti" ja kuinka "nuorten väkivalta on lisääntynyt". Tuohon voidaan etsiä syitä vallitsevasta nuorisokulttuurista, johon suurimpana vaikuttavana asiana liittyy musiikki. Newmetallit sun muut gangstarapit, joiden lyriikat menee "vittu jou tapa kaikki, joujoujou, vedä viinaa niin vitusti joujoujou, käytä fubuja joujoujou, ole vittu kova jätkä joujoujou....". Siis katsokaa yläasteita ja laskekaa, kuinka monta prosenttia koulun oppilaista käyttää vaatteita kuten fubu, micmac, kani.... sit samat sällit pyörii hirveessä kännissä kaupungilla ja haastaa riitaa.
- yms... väsynyttä spekulaatiota
Avatar
#13 • • Jokke Guest

Originally posted by Zeraf:

Dollarin setelissäkin on vapaamuurareiden tunnus ja latinankielinen teksti joka tarkoittaa "uusi maailmanjärjestys".



Supersecret Illuminati mikä pyrkii kaikin keinoin salaamaan olemassaolonsa ja tarkoitusperänsä päättää painattaa logonsa branding-mielessä maailman eniten levinneeseen arvopaperiin. Jos tyhmemmiltä jää asia huomaamatta, mukaan on liitetty vielä kuvateksti. Kuulostaa hyvältä, missäs tähän seuraan voi liittyä?

Eikö "teknofoorumi" ole hieman epäotollinen areena uskonnolisen ym huuruilun levittämiselle?
Avatar
#14 • • mmm... Guest
Niinpä niin. "Etkö näe, miten kaikki ympärilläsi viittaa siihen?" (Perinteinen uskon/ideologian levittäjän tapa sanoa, että mikään objektiivisesti koettava ei edes periaatteessa voi kumota hänen asiaansa. Koska se on kaikki.)

Jumala kuoli jo 1700-luvulla, mutta vieläkin sille etsitään epätoivoisesti seuraajaa, joka selittäisi tän kaiken kaaoksen, jossa ollaan kun etsitään Jumalalle seuraajaa. Ajattele, kaikki viittaa tähän - myös Illuminatiteoriat!

Sanoman leviäminen taas ei katso paikkaa. Kaikkihan meistä lopulta levittää sitä omaa viestiään vaikutuspiirissään. Ja on hyvä, että erilaiset sanomat leviää - ne pitää mielen hereillä. On myös hyvä, jos keskustelufoorumin offtopic-osastolla ei kohdistu liian suuria sosiaalisia paineita ja rajoituksia siihen, mistä voi aloittaa topicin ja mistä ei. Tää topic puolustaa paikkaansa siihen tulleiden replyjen kautta - siinä missä ne kaikki muutkin.
Avatar
#15 • • LyoN Guest

- EU (Mulla oli EU:sta semmoinen ajatus jo ennen kun luin ton tekstin, että ne meinaa tehdä kaikista EU:n valtioista yhden ainoan valtion. Miettikää nyt, kuinka hyvin menee yhteen ton jutun kanssa esim Uusi, kaikille sama rahayksikkö, Shengen tms. sopimus, EU:n yhteinen puolustusliitto...)



EU:n ja yhteisen rahan tärkeimpiä syitä on, että kahden saman valuutan omaavan valtion ei kannata hyökätä toisiaan vastaan. Eli näin voidaan välttää ainakin EU:n alueella maailmansotien uusiutuminen.
Avatar
#16 • • Zeraf Guest
Kolmannesta maailmansodasta puheenollen...tässä Pentagonin virkailijan lausunto:

"Kun jännitys kahden ydinasevallan, Pakistanin ja Intian välillä kasvaa, Yhdysvaltain hallituksen ryhmä vierailee Intiassa suunnitellakseen 1100 Yhdysvaltain sotilaan ja jopa 63000 siviilin evakuoimista molemmista maista... Viranomaiset ulkoministeriössä ja Tyynenmeren sotilaskeskuksessa ovat alkaneet laatia suunnitelmia 50000 - 60000 siviilin evakuoimiseksi jotka ovat melkein kaikki Intiassa."

"Näin suureen ilmasiltaan verrattuna, amerikkalaisten evakuointi Vietnamista vuonna 1975 oli pientä", kertoi sotilas-viranomainen jolle USA:n ilmakuljetuskyky on tuttu asia.

Lainaus Stratforin raportista:

"New Delhi ymmärtää että ei tule koskaan olemaan parempaa aikaa tehdä välit selviksi Pakistanin kanssa. Puolisotilaalliset iskut suututtavat aidosti Intiaa. Ne myös tarjoavat tekosyyn aloittaa sota, jota Yhdysvallat ei voi loputtomiin estää... Siksi, jos Intia koskaan aikoo selvittää välit Pakistanin kanssa, nyt on aika toimia... Jos hyväksytään ajatus siitä että Pakistan edustaa pysyvää strategista uhkaa Intialle, kysymys ei ole siitä että tuleeko sota vaan että milloin se puhkeaa. Kun ottaa huomioon tämänhetkisen poliittisen tilanteen ja voimien korrelaation, niin jos nyt ei ole sopiva aika aloittaa sotaa, niin miloin sitten on?"

Tämä suunniteltu Kolmas maailmansota saattaa alkaa Intian ja Pakistanin rajalta ja levitä sieltä Lähi-Itään. Aika näyttää...
Avatar
#17 • • Jokke Guest

Originally posted by Zeraf:
Kolmannesta maailmansodasta puheenollen...



Piruja voi tietenkin maalata seinille, kolmatta maailmansotaakin on huonolla menestyksellä ennustettu 50-luvulta asti. Jos verrataan nykypäivän tilannetta esimerkiksi 60-luvun tapahtumiin maailmanpolitiikassa, aika paljon saisi tapahtua että Pakistanin ja Intian nujakoinnista sellainen syttyisi. Täytyy pitää kuitenkin mielissä se, että noiden naapurusten suhteet ovat ajautuneet karille tuon tuosta ja he ovat olleet sodan partaalla jo vuosikymmeniä. Siis nykyinen tilanne ei ole mikään ainutlaatuinen maitten historiassa.

Originally posted by Zeraf:

"Kun jännitys kahden ydinasevallan, Pakistanin ja Intian välillä kasvaa, Yhdysvaltain hallituksen ryhmä vierailee Intiassa suunnitellakseen 1100 Yhdysvaltain sotilaan ja jopa 63000 siviilin evakuoimista molemmista maista...



Kyseessä lienee varotoimenpide Pentagonin taholta. En voi kuvitella tilannetta missä heillä ei olisi olemassa mitään suunnitelmia amerikkalaisten evakuoimiseksi. Jos kriisi oikeasti kärjistyisi täysimittaiseksi sodaksi, suunnitelmien puuttuminen merkitsisi poliittista itsemurhaa valtaapitäville. Kotiväelle olisi hankala selitellä miksi mitään ennakkotoimenpiteitä ei oltu tehty.

Originally posted by Zeraf:


Lainaus Stratforin raportista:

"New Delhi ymmärtää että ei tule koskaan olemaan parempaa aikaa tehdä välit selviksi Pakistanin kanssa....



Eilisen uutisissa kerrottiin seuraavaa:

U.S. Deputy Secretary of State Richard Armitage said at the end of his mission to the region that India was considering returning some diplomats to Pakistan and making "military gestures" to cool tensions.

He expected New Delhi to make reciprocal gestures within days to Pakistan's assurances that it will halt cross-border infiltration of the Islamic militants who have waged a violent 12-year insurgency for the independence of Indian Kashmir or its merger with Pakistan.

Pakistan, for its part, affirmed that the "ice has broken," with Information Minister Nisar Memon saying that "due to the efforts of our friends, India has started understanding our position."


Tämänpäiväisissä uutisissa kerrottiin Intian alkaneen vetää pois sotalaivastoaan Pakistanin rannikon tuntumasta.

Originally posted by Zeraf:

Jos hyväksytään ajatus siitä että Pakistan edustaa pysyvää strategista uhkaa Intialle, kysymys ei ole siitä että tuleeko sota vaan että milloin se puhkeaa. Kun ottaa huomioon tämänhetkisen poliittisen tilanteen ja voimien korrelaation, niin jos nyt ei ole sopiva aika aloittaa sotaa, niin miloin sitten on?"



Jos Intian tarkoitus olisi poispyyhkäistä Pakistan maailmankartalta, eikö heidän olisi kannattanut tehdä se ennenkuin Pakistan sai oman ydinaseensa valmiiksi? Tieto siitä että Pakistan oli kehittämässä omaa ydinasettaan tuskin oli mikään maailman suurin salaisuus.

Originally posted by Zeraf:

Tämä suunniteltu Kolmas maailmansota saattaa alkaa Intian ja Pakistanin rajalta ja levitä sieltä Lähi-Itään. Aika näyttää...



Mitkäköhän tahot tälläisen suunnitelman takana ovat?
Avatar
#18 • • Felis Guest

Originally posted by Jokke:
Eilisen uutisissa kerrottiin seuraavaa:

U.S. Deputy Secretary of State Richard Armitage said at the end of his mission to the region that India was considering returning some diplomats to Pakistan and making "military gestures" to cool tensions. [...]

Tämänpäiväisissä uutisissa kerrottiin Intian alkaneen vetää pois sotalaivastoaan Pakistanin rannikon tuntumasta.



Ja aamun helsingin sanomat kertoi Intian avaavan ilmatilansa pakistanilaisille koneille sitten joulukuun sulkemisen. Huonolta näyttää maailmansodan suunnittelijoiden kannalta...
Avatar
#19 • • dixoff Guest

Originally posted by Felis:
Huonolta näyttää maailmansodan suunnittelijoiden kannalta...



Joo, takaisin sorvin ääreen :(
Avatar
#20 • • Zeraf Guest
Juu, ehkä tällä hetkellä tilanne ei näytä kaikkein pahimmalta mutta eiköhän se siitä kehkeydy. Kaiken takana on uuden UMJ:n suunnittelijat.
Jossain vaiheessa USAstakin näyttäis tulevan kohtuu nihkeetä seutua noin asumisen kannalta:---> http://www.mantta.fi/~patato/cef1351.html

[ 12 June 2002: Message edited by: Zeraf ]