V#tuttaako?!

2,024 posts, 102 pages, 682,831 views

Avatar
#1661 • • pie Guest

Lopputulos: ei jääny muuta kuin iso kasa paskaa käteen! Nyt just tällä hetkellä mulla on sellanen olo että vittu sinne meni 15 vuotta mun elämästä ihan vitun hukkaan. Ei paljoo naurata. Tänään muutan pois yhteisestä kodistamme. Loppuu sitten tämäkin pelleily lopullisesti.



No kyllä tuossa tilanteessa varmaan vituttaa². Tuon luettua tuntuu omat vitutukset aika pieniltä.
Avatar
#1662 • • Juki54 Guest
autsh :( voimia ipelle.
Avatar
#1663 • • Taedium Guest

sinne meni 15 vuotta mun elämästä ihan vitun hukkaan.

Siihen 15-vuoteen ei mahtunut yhtään hyvää hetkeä?

Lappalaista kullankaivajaa lainatakseni, jolta kysyttiin että menikö aika hukkaan kun muutaman vuoden kaivaa koko tunturin läpi, eikä löydä kultaa:

"Ainakin tiedän, että tuossa tunturissa ei ole kultaa."
Avatar
#1664 • • ipe Guest

sinne meni 15 vuotta mun elämästä ihan vitun hukkaan.

Siihen 15-vuoteen ei mahtunut yhtään hyvää hetkeä?



No varmasti mahtui, tottakai. Näin jälkikäteen tuntuu vaan ihan vitun pahalta. Aluks ei tuntunu kun sovittiin että tää on nyt tässä. Itseasiassa päälimäisenä on ollut tietynlainen helpotuksen tunne, mutta tiettyihin likaisiin yksityiskohtiin menemättä nyt jokseenkin lievästi sanottuna vituttaa ihan kympillä.

Tuntuu hukkaan heitetyltä ajalta koska meidän suhteessa on mielestäni aina ollut sellasta käyttämätöntä potentiaalia jota ei vaan olla saatu yrityksistä huolimatta hyödynnettyä. Kommunikaation puutetta? Kyllä. Kyvyttömyyttä osoittaa hellyyttä ja tunteita toista kohtaa? Todellakin. Me ollaan aina oltu samalla aaltopituudella mutta se jokin sitten vaan loppupeleissä kusee. Kaksi melko vahvaa persoonaa, joilla on ehkä ollut liikaa odotuksia ja liian vähän kykyjä toteuttaa toisen haluja ja toiveita. Tai mistäs vitusta minä mitään enää tiedän?

Molemmat ollaan oltu vaan ja eletty jotenkin päämäärättömästi ja sinnitelty ajatellen että kyllä kai tämä tästä kun ennekin on pärjäilty. Nyt sitten on lopulta tultu siihen pisteeseen että jotakin muuta täytyy keksiä. Vittu mä en silti tiedä mistään mitään. En mä ite ole pitkiin aikoihin halunnu muutakuin että meidän suhde olis todella ruvennu taas toimimaan. Tähän meiltä ei ole viime vuosina riittänyt yhteispeliä. Asiat kasautuvat, syntyy pikkuhiljaa isoja ongelmia, molemmat on kokoajan vittuuntuneita.

On yritetty keskustella hyvällä ja pahalla. On yritetty tehdä pelisääntöjä miten tätä suhdetta ja arkea vois junailla järkevästi. Kaikki kortit on katsottu. Lopputuloksena on päätetty lähteä erilleen.
Avatar
#1665 • • Taedium Guest
Jos ostat leivän jossa on kaikkee lisäainetta, maksaa se 0,49e.
Jos ostat leivän, josta on jätetty lisäaineet pois, maksaa se 1,19e.

Tävitt...?

"En pistä sulle näitä kaikkee extrajuttui jos maksat mulle 240% hinnan!"

Oiski hodaria ostettaessa niin, että ilman mausteita se olis kalliimpi...

...

Oh, liian todellista, liian tavallista. Voimia.
Avatar
#1666 • • sauce Guest

..Kaikki kortit on katsottu. Lopputuloksena on päätetty lähteä erilleen.


Kuulostaa kyllä aika horrorilta. Voimia.

ps :crybaby: Sen kummemmin ottamatta kantaa onko City-lehden Walter de Camp oikeassa, häneltä hiljattain kysyttiin millälailla "erotuska lähtis nopeiten"? Vastaus oli "panemalla".
Avatar
#1667 • • ipe Guest

..Kaikki kortit on katsottu. Lopputuloksena on päätetty lähteä erilleen.


Kuulostaa kyllä aika horrorilta. Voimia.

ps :crybaby: Sen kummemmin ottamatta kantaa onko City-lehden Walter de Camp oikeassa, häneltä hiljattain kysyttiin millälailla "erotuska lähtis nopeiten"? Vastaus oli "panemalla".



Jaa-a, vaikee sanoa. Ei oo tullu kauheesti paneskeltua viime aikoina sattuneista syistä. :(
Avatar
#1668 • • Edited Samuel Guest
Harmillista, Ipe :sad:
Ei muutaku tsemppiä ja jaksamisia eteenpäin!
Avatar
#1669 • • J-P Guest

Jos ostat leivän jossa on kaikkee lisäainetta, maksaa se 0,49e.
Jos ostat leivän, josta on jätetty lisäaineet pois, maksaa se 1,19e.



osta rasvainen tuote: kallis, koska se on voilla leivottu ja muutenkin "gourmee herkkua".
Osta kevytversio: kallis, koska se on light! laihdu! jee! painonvartijat[tm] ! jee! ei sokeria! light light!!
Osta paha-halpatuotemerkkiversio: ei niin kallis ja maistuu aivan kuralta (vrt. hyvä ostos müsli) en suosittele ;)
Avatar
#1670 • • MikkiHiiri Guest

Jos ostat leivän jossa on kaikkee lisäainetta, maksaa se 0,49e.
Jos ostat leivän, josta on jätetty lisäaineet pois, maksaa se 1,19e.

Tävitt...?



Sama homma, kun meet vaikka apteekkiin ja ostat rasvaa mis ei oo hajusteita yms allergiaa aiheuttavia lisäaineita, joilla ei ole oikeasti mitään merkitystä koko tuotteessa -> kalliimpi.
Avatar
#1671 • • sauce Guest
Tää on taas niin tätä. Kiireinen kevät kääntyi jossain vaiheessa lomaksi, sitten työttömyydeksi ja nyt lähestyn vituttavaa turhautumista. Haluan töitä, stressiä ja rahaa. Prkele.
Avatar
#1673 • • ipe Guest
sorry toi kamala vuodatus. Oli vaan aivan hirveä fiilis. Viime päivinä on ollu sellasta tunteiden vuoristorataa ettei ikinä aiemmin. Keskusteltiin eilen muijan kanssa tunti tolkulla ja päästiinkin hyvään yhteisymmärrykseen meidän suhteesta ja siitä miten tästä eteenpäin jatketaan. Ei noin pitkää yhteiseloa voi tosta vaan mitätöidä. Ollaan siis edelleen hyvissä väleissä. Ja täytyyhän tässä ajatella myös lapsen etuja. Tällä hetkellä on molemmilla ihan hyvä fiilis vaikka ollaankin erottu. Ystävinä pysytään vastaisuudessakin.
Avatar
#1674 • • Taedium Guest
Joo. Jotenki yleisesti. En ees tiedä mikä.

Ratkaisu: Vedän lärvit.

Nii, ja ipe: Lakkaa pyytelemästä anteeks. Ei tunteita voi vaihtaa napinpainalluksella ja valittaminen on ihan hyvästä. Vaikka sitten bittiavaruuteen, jos ei muualle keksi. Valita sillo ku tuntuu siltä, sitä vartenhan tää topic on perustettu.
Avatar
#1675 • • OCS Guest
Näinkin arkinen asia, kun kännykkään HUUTAVAT! ihmiset, varsinkin julkisissa kulkuvälineissä :angry: V*ttu menee hermot.
Avatar
#1676 • • Taedium Guest
Älkää kukaan koskaan ostako Toshiban kannettavaa, ikinä!

Asiakkaalla on Toshiban Satellite 5100-501 kannettava, ja epäilen, että hänellä on nyt mennyt BIOSin patteri kyrvähtämään. Pistin hänet soittamaan Toshiban tukeen, jotta voisi tarkistaa mikä on hänen systeemin kellonaikansa. Eli helppo, yksinkertainen tarkistus, eikö totta?

Ei.

Hän palasi minulle ja kertoi, että Toshiban tuki oli kertonut hänelle, että Toshiban tietokoneissa ei ole BIOSia.

...

Ööö... Does not compute... Miten niin ei ole BIOSia? Eikö Toshiban koneet tarvii ajureita näytölle, prossulle, muisteille, näppikselle, kovalevylle, hitto - kaikelle?

Oli pakko soittaa itse ja minulle vastattiin:

Toshiban koneissa ei ole BIOSia.

Selitin mikä BIOS on ja mitä se tekee ja ilmoitin, että yleensä sinne mennään buutin yhteydessä joko DEL, ESC, F2 tai F12 näppäimestä, tai vastaavasta.

Teknikko joutui poistumaan jonnekkin hakemaan tietoa. Hänen vanhempi kolleega oli kertonut hänelle kun kuuntelin hiljaisuutta holdilla, että kyllä siellä BIOS on, mutta BIOSiin meno on korjaustoimenpide, johon vaaditaan Toshiban teknikon paperit... Eli tietoa, kuinka sinne mennään ei voida antaa, ellei ole Toshiban sertifioitu teknikko.

Mitvit?

Kysyin, millä tarkistan systeemin kellon?

Windowsista.

Selitin mikä on Windowsin kellon ja systeemin kellon erot. Vastaus oli, ei voi tarkistaa ilman teknikkoa.

Kysyin, millä vaihdan buuttijärjestyksen?

Ei voi vaihtaa Toshiban koneissa.

Hä?

Menin googlettamaan ja löysinkin sen supersalaisen tiedon, että ESC nappia painamalla sinne pääsee... Hitto että oli vaikeeta...

No eipä uskalla jos se kone on takuussa. Pitää pistää sit se asiakas lapun kanssa Toshiban tukeen. "Voitteko tarkistaa BIOSin patterin. Ei välttämättä falskaa, mutta katotteko toimiiko?"

No mut jos joku haluu iisin duunin, niin Toshiban tekniseen tukeen: Ei tarvii olla paljo kengännumeroo korkeempi ÄO, jotta sinne pääsee...
Avatar
#1677 • • sauce Guest
Vituttaa. Kiksuu on tullut väännettyä jo päiväkaupalla, mutta aina session päätyttyä totean: tehty jo about 1000+n -kertaa. Sitten kokeilen jotain progempaa/technompaa, mutta totean sen olevan tylsää. Kun musiikki ei luonaa, alan suunnittelemaan jotain leiskaa. Paskanvitut, näyttö pysyy tyhjänä. Ei tilausta, ei tulosta. Avaan WoWin, pelaan vartin ja totean "tylsä peli". Mietin mitä tekisin, imuroida pitäisi. En jaksa kun on niin vittuuntunut. Surffaan. Mietin meniskö salille, siellä sentään saa jotain aikaiseksi. Onneksi on ohjelma. Sitä noudattaessa ei tarvitse miettiä, tekee vaan. Silti ei paino putoa, tai putoaa, mutta hitaasti. 10kiloa tarttis saada vielä pois. Vituttaa ku on paskamaha. Seuraavat 5 päivää onneksi töitä. Toimettomuus on perseestä.
Avatar
#1678 • • phear Guest
No kyllä vittu todellakin.
Avatar
#1679 • • Revelation Guest
Vois kyllä sanoa että vituttaa. Opiskelut jatkuu taas, ei vittu mitään oikeaa motivaatiota eikä kiinnostusta oikeasti... lähinnä sitäkin paskaa tekee vaan siksi että _joskus_ valmistuis joksikin... ja sitten ei mitään takeita töistä ja joutuu vaan ehkä lisää opiskelemaan. Ei vittu ole opiskelu 10 vuoteen kiinnostanut mutta vielä pitäis pari vuotta jaksaa. Ja joskus tulevaisuudessa tehdä joku vitun lopputyö joka tulee olemaan kyllä vitun tuskaista kun en kuitenkaan IKINÄ perkele saa mitään aloitettua ennen viime hetkeä... ja kaikkihan tietää että ei se saatana niin onnistu. Vittu. Maanantaina kouluun ja paska-arki alkaa, ei vittu kiinnostais yhtään vaikka ei se koulu sinänsä niin vittumaista ole mutta kun EI... kiinnosta... oliskin jotain takeita joistakin pysyvistä töistä joskus mutta eihän sitä nykyään.

Ja perkele jos oliskin töitä niin sitten kaikki palkataan jollain tukityöpaskalla muutamaks kuukautta tekemään vittu samoja hommia mitä toiset tekevät oikeilla kovillakin palkoilla, ei vittu ei kiinnosta. Vapaa-aikakin tulee vaan "tuhlattua" mutta silloin ei tartte tehdä mitään. No. ehkä tämä tästä. Joskus. Joskus epäilen että tuo kouluvihamielisyys juontaa juurensa ylä-asteaikojen rajuunkin kiusatuksi joutumiseen mutta vittuako siinäkään pyröiminen enää hyödyttää, ollutta ja mennyttä. VITTU! Perkele.

Ehkä helpotti, ehkä ei.
Avatar
#1680 • • Revelation Guest
Itse asiassa, kyllä helpotti :)

Ehkä tätä vielä jaksaa.