======Bileet...Väliin... Hyvät... Sinä... Toinen paikka... V

78 posts, 4 pages, 13,904 views

Avatar
#21 • • caddy Guest
Mulla jäi kieltämättä vähän se syömään, ettei Edinburghissa oleillessaan ehtinyt katsastaa yksiäkään suuremman luokan kemuja. Naapurikaupungissa olisi ollut Sashaa ja Rodriguezia (vai mikä se Another Chance jätkä nyt oli kuitenkin uutena vuotena heittämässä ulkona settiä 30 000 pään yleisölle). Omassa kaupungissa mm. Orb, Digweed, Lawler, Maas, Faithless, Basement Jaxx, Goldie, Sundissential ja pientä muuta kivaa... ja mä en mennyt yhteenkään! Että osaa potkia itseänsä päähän että aina valitsi sen helpon vaihtoehdon ja lähti vain koulukavereiden kanssa kahvailemaan...

Mutta mikään noista ei edes harmita niin paljoa kuin se, että missasin uutena vuotena Glasgowissa olleen "The Dance Odyssey 2001"-bileet, mihin oli jenkeistä raahattu teollisuuden supertietokone DJ:ksi, mokoma kun mittasi melutasoa, lattian tärähtelyä, ilman kosteutta, lämpötilaa ja liikettä synkronoiden näiden mukaan soitettavia kappaleita... en edes halunnut tietää miten oli mokoma onnistunut, oli vain niin veikeä idea että siellä oleminen olisi jo ollut arvo itsessään.
Avatar
#22 • • Paarma Guest

Originally posted by jUSSi:


eniten harmittaa tämä weekender. Weekender 2:ssa jo sitten olinkin, mutta tuohon froggyyn en päässyt kun en saanut mistään papereita lainaan...

edit: quotet

[ 16 April 2002: Message edited by: jUSSi ]



Oli "melko hyvät" bileet tosiaan, molemmilla puolilla soi maukas tekno ja tavastian "partsilta" oli mukavat näkymät dj-pyödälle tuoppi kädessä :)

Itseäni harmittaa ehkä eniten etten käynyt Mobyä tsekkaamassa tavastialla, ja -94 planet of love-viikonlopuista jäi väliin derrick may/laurent garnier-kokoonpano, onneksi on molemmat nyt tullu kuitattuu vuoden sisään. Ja deep-klubilla olisin mieluusti vieraillut useammin, sinne piti aina järkätä paperit jostain joten ei tullut kuin muutaman kerran käytyä.

Myös uudevuoden -92/93 ensimmäinen atlantis tuli missattua, onneksi on sentään tallessa westbamin beatboxissa heittämä killeri setti :)

[ 16 April 2002: Message edited by: Paarma ]
Avatar
#23 • • Pilkku Guest
Niinku andy braun tuossa mainitsi, niin ne bileet jotka ovat jonkun mielestä loistavat voivat olla jotain aivan muuta toisten mielestä.
Kaste jäi minulta väliin ja se kyllä harmittaa pikkasen kun kaverit vieläkin jaksaa hehkuttaa niitä, mutta turha murehtia menneitä, loistava bilekesä edessä
Avatar
#24 • • khatt Guest
Jep, vituttaa lähinnä bileiden helsinkikeskeisyys, ei huvita maksaa 50e matkoista ja safkoista bilelipun lisäksi.

bunker
koneisto 2000
sven väth @ nosturi
reunion
clarke (mies olisi pitänyt ihan periaatteen vuoksi nähdä)

ääh, ei näitä jaksa edes listata.... liian monta.

On tosin joitakin täällä listattuja bileitä, joiden skippaaminen on ollut ihan fiksu päätös mutta makuasioitahan nuo.
Avatar
#25 • • ipe Guest

Originally posted by jUSSi:
'92 Typpihapoissa oli muistaakseni Utah Saints ja Shamen livenä ja sitten hyperdelic housersien deejiit. Näin ainakin omien muistikuvieni perusteella...



Muistit aivan oikein! Tarkisitin asian ja 808 State olikin jo vuotta aiemmin. Lauantaina 29.6.91. Harmitusta ei pienennä yhtään se, että toiseksi esiintyjäksi buukattu Charlatans ei suostunut tuolloin soittamaan, joten 808 State heittikin vielä normaalia pitemmän keikan. sekä , kun en ollut paikalla.
Avatar
#26 • • Thunderbird Guest

Originally posted by khatt:
Jep, vituttaa lähinnä bileiden helsinkikeskeisyys, ei huvita maksaa 50e matkoista ja safkoista bilelipun lisäksi.

clarke (mies olisi pitänyt ihan periaatteen vuoksi nähdä)



Veit jalat suustani!
Hesan reissut tulee kyl kieltämät hiton kalliiks!

Ja Clarken missaamisen pitää lisätä tohin listaan kun aiemmin laitoin...

Ja onhan niitä bileit joist ei ollut kuullukaan kun vasta jälkeenpäin ja mis ois ollut kiva olla... mut turha sitä on jälkikäteen enää itkee... Varmaan parhaimmat bileet on vielä edessäpäin... tai sit ei! Ei voi tietää...
Avatar
#27 • • eewol Guest
Jep, ja tulevista bileistä jää kattomatta tää Bonzai happening... IKÄ!!!!
Avatar
#28 • • Edited Vesa Guest
...
Avatar
#29 • • yana Guest

Originally posted by Vesa:

Mut oikeesti: miten joku voi olla niin tyhmä et meni jättämään Planet Lovet ja muut Nessin parhaat bileet väliin



jaa-a. kun oli itse fixu ja teki toisin
Avatar
#30 • • Edited Vesa Guest
...
Avatar
#31 • • Walker Guest
Club unity - the opening night 2002
Avatar
#32 • • Figure Guest
Derrick May @ Kerma
Koneisto I
Avatar
#33 • • TfO Guest
Tähän on kyl aika paha heittää mitään koska bileistä pystyy sanomaan vasta bileissä oltuaan niiden jälkeen oliko ne hyvät saati sitten "parhaat"... ei välttämättä se että kaverit hypettävät tapahtuman taivaisiin tarkoita sitä että ne olisivat olleet omalta kohdalta varmasti hyvät... eikä kyllä ole kertakaan tullut mitään kauheaa "höh, miksen menny sinne" fiilistä vaikka olisi jotkin loistaviksi ylistetyt bileet missannutkin...
Avatar
#34 • • supersamuli Guest

Originally posted by Vesa:
Muuten, jos joku on sattunu käymään Pushcassa, niin vois sirotella hiukan suolaa haavoihin, eli haluaisin kuulla millasta menoa siellä oli......



Oot missannut luultavasti kovimmat glam -bileet ikinä.

Pushca aloitti toimintansa mun muistaakseni -91 tai -92 heti Danny & Jenni Ramplingin Glam klubin sulkeuduttua silloisessa Milk Barissa Lontoon Soho Squarella.
Vakituista klubitoimintaa jatkui Lontoossa tästä eteenpäin uudenvuodenaattoon 2000 asti, jolloin ainakin mun tietojeni mukaan järjestettiin viimeinen Pushca -tapahtuma.

Tälle ajanjaksolle mahtui sekä one-off tapahtumia että varsinaisia klubiresidenssejä, joista viimeisimpinä Ministry Of Sound -97, Puscha&Trade @Ibiza -98 ja Hanover Grand -98/-99.
Toi Ministry Of Sound residenssi loppui kuuluisasti yhden kuukauden jälkeen Pushcan lähdettyä kävelemään (Pushca tituleerasi kuolemattomasti pressitiedotteessaan MOSn henkilökuntaa junteiksi).

Syksyllä -98 alkoi Pushcan tähän mennessä viimeinen klubiresidenssi Hanover Grandissa Lontoon Mayfairissa. Pushca oli tähän aikaan mun lempiklubini Lontoossa, joten täällä tuli käytyä tiuhaan
(tosin tähän aikaan Lontoossa oli ainakin omasta mielestäni vielä muutenkin todella hyvä tarjonta näiden gay/mixed klubien suhteen) .

Dekadenssi on varmasti ainoa sana millä näitä iltoja voi kuvata. Satuin itse olemaan avajaisissa, missä ovella seisoi kaksimetrinen drag queen ja noin puolet jonosta käännytettiin ovelta takaisin ("you're not dressed up for the night honey, bye bye........").
Sama ovipolitiikka jatkui siihen asti kunnes illat Hanover Grandissa loppuivat Tammikuussa -99 ....Pushca vaati Hanover Grandilta johdolta julkista anteeksipyyntöä heidän VIP vieraidensa loukkamisesta (huhun mukaan Hanover Grandin ovimies oli epähuomiossa poistanut hatun jonkun Pushcan VIP henkilön päästä). Anteeksipyyntöä ei koskaan tullut joten illat loppuivat siihen.
Paikkana Hanover Grand oli ainakin tuolloin pirun makea, ja kapasiteetti arviolta noin 700 henkeä. Ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, ottaen huomioon todella tiukan ovipolitiikan, paikka oli aina silminnähden täynnä.

Musiikkilinjana Pushcalla oli aina garagetyyppinen jenkkihouse (lukuunottamatta tota yhtä Ibizan kesää missä Tradella oli vastuu musiikkilinjasta), ja DJt pysyivät samoina lähes koko -90 luvun (mm. Fat Tony, Graig Jensen, Smokin' Jo, Danny Rampling, Jon Pleased, Darren Darling, Miss Dusty O, Mark Moore, Huggy Burger Queen).


....harmi sinänsä että noita Pushca -tapahtumia ei enää järjestetä. Toisaalta ottaen huomioon Lontoon nykyisen klubi-ilmapiirin, en kyllä jaksa uskoa että iltoja saataisiin enää toimimaan aikaisempaan tapaa. Rest in peace.


...mielenkiintoisena pointtina: Pushcan ulkoasusta oli vastuussa Jason Brooks, joka nykyään tekee mm. noiden Head Kandi kokoelmien kannet. Noita Pushcan flaijereita saattaa vielä löytää jostain netistä, kannattaa käydä tsekkaamassa.
Avatar
#35 • • patis Guest
[ 04 May 2002: Message edited by: patis ]
Avatar
#36 • • mekaanikko Guest
Heliopolis
Kraftwerk Helsingissä
Orbital & co. Helsingissä
Unityn _avajaiset_ (1997)
Bunker
Kaaos
Avatar
#37 • • Chipie Guest
Hhummm...let me see..

*P.O.L häppeninkit. Mm. technohead, miss djax, robert miles(ei mitään ihkuilua vaan mättösettiä 8)),westbam,dj dick, ravers nature..

*members of mayday 16.9.'95

*airave

*...ja no,varmaan suurin osa bileistä before 97 , +bunker,+lukuisat nykyiset bileet vaikkapa saksassa...

¤C
Avatar
#38 • • benn Guest
Ainakin Sven Väthin Helsingin setin missaaminen hitsittää vietävästi. Piti nähdä Sveni viime vuonna Saksassa mutta festareiden sisäänkäynnissä sitten jaettiin lappuja joissa oli sepostettu kuinka Svenillä oli jotain damagee kädessä (ilmeisesti liikaa piikittäny) niin jäi sitten sekin näkemättä.. no ehkä vielä joskus. Toisekseen hitottaa kyl kun aloitin bileissäkäymisen vasta '98 joten tuli missattua kaikki tehdashallivarastobileet joista on kavereilta kuullut tarinaa. Voi kehveli! Tähän vois pistää pari liekkipolccanaamaa: Näin. Mutta onhan sitä monissa hyvissä kemuissa tullut käytyä mm. Bunker, eka Teknotunneli Turussa, Mankind 2 & 3 Ruotsissa, SonneMondSterne-festarit Saksassa jne. Ja eiköhän niitä ole vielä tulossakin, koto-Suomen tilannekin näyttää nyt valoisammalta kun on ihan mielenkiintoisia tekno-dj:tä tulossa soittamaan.
Avatar
#39 • • yana Guest

Originally posted by TfO:
Tähän on kyl aika paha heittää mitään koska bileistä pystyy sanomaan vasta bileissä oltuaan niiden jälkeen oliko ne hyvät saati sitten "parhaat"... ei välttämättä se että kaverit hypettävät tapahtuman taivaisiin tarkoita sitä että ne olisivat olleet omalta kohdalta varmasti hyvät... eikä kyllä ole kertakaan tullut mitään kauheaa "höh, miksen menny sinne" fiilistä vaikka olisi jotkin loistaviksi ylistetyt bileet missannutkin...



ei tietenkään. mut siinä vaiheessa jos kaikki tutut joiden arvostelukykyyn luotan hehkuttaa bileet taivaaseen niin kyllä mäkin uskon että jotain herkkua jäi saamatta.... otospohjaa on suht riittävästi kuitenkin..

ei kyl tuu mieleen oikein parhait bileit joissa on ollut ja vielä vähemmän parhaita missattuja ts. eniten hehkutettui missattui bileit. harvemmin bileitä voi laittaa samalle viivalle missään suhteessa. ja mitä niitä missauksia murehtimaan, bileitä tulee + menee ja ykköstarkotus bileillä mulle on että siellä on hemmetin hauskaa sen ajan kun oon mestoilla. aivan yks sama missaanko superhyvät bileet sen takia et toiset superhyvät bileet on samaan aikaan tai valitsee jonkun muun tavan saavuttaa onnellinen tila sille ajanjaksolle. ei jaksa laskee fiilistä yhtään sillä et itkee missaavansa jotain muuta.. toisaalt välil käy paska homma ja valitsee bileet jotka ei olekaan niin hyvät mut sellasta se elämä on, ei aina voita - 12765. seuraava arpa voittaa (ehkä).

olipas taas turhaa läppää...

woodstockis ois voinu olla siistii...

[ 19 April 2002: Message edited by: yana ]
Avatar
#40 • • Ezzy Guest
hallucinogen jäi väliin sairastumisen vuoksi.