F/X WHITE : Anton Sonin, Deck Jagger, Indigo...

7 posts, 1 page, 2,075 views

C-Hill

Posts: 1,141

#1 • • Edited C-Hill Syna / Deck Jagger
KEVÄÄN KOVIN KLUBITAPAHTUMA POHJANMAALLA ON TÄSSÄ.

BlackWhiteFX2.jpg

Fiksaatio ja Karma yhdistävät jälleen voimansa : huhtikuun 9. ja 10. - kahden puolen bileissä yhteensä 17 huippu-DJ:tä!!

Kevät otetaan vastaan perjantaina chilloutin, housen ja trancen merkeissä, ja lauantaina pistetään isompaa vaihdetta kehiin hard trancella, hardhousella ja HC-asenteella... :D

PERJANTAIN DRESSCODE : WHITE

Lineup....

ANTON SONIN (High Contrast)
DECK JAGGER (Baroque Recordings)
INDIGO (Unity)

ALIJAS
NÜRUSH
R.CUBE & C-HILL's ITALO BLAST
VILLE LOPE & ECHOSTEP of SUNDAY FUN


Näillä mennään perjantaina... pistä päivä kalenteriin. :)
isfnbojbbssn

Posts: 4,143

#2 • • isfnbojbbssn sdonvoinv
Indigo.. *piis*
loistobuukkaus!

--
dasinoaisnvs

C-Hill

Posts: 1,141

#3 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
Nämäkin bileet lähestyy uhkaavasti, enää 3 yötä!

Varsinkin italodiscon ystävien kannattaa olla asialla, sillä tulossa on niin hävytön italosetti ettei paremmasta väliä. Tämä siis allekirjoittaneen ja asiantuntijan, italoa hengittävän R.Cuben toimesta café bar-areenalla 01.30-03.30... Seinäjoella ei usein italot soi, mutta nyt tehdään laadukas poikkeus.

Tunnelmiin voi alkaa virittäytyä kuuntelemalla vaikka DJ Orionin eilen isännöimää DJ @ YleX -ohjelman replayta, suomispessussa soi nimittäin musaa kolmelta viikonloppuna Fiksaatioihin saapuvalta DJ / tuottajalta ; edustettuina Timo Juuti (Deck Jagger), Joonas Hahmo ja Anton Sonin.

Stream löytyy täältä : http://areena.yle.fi/audio/875344
C-Hill

Posts: 1,141

#4 • • Edited C-Hill Syna / Deck Jagger
Perjantain F/X WHITE - LOS TIMETABLE

CLUB AREA

22.00-23.30 ALIJAS
23.30-01.00 DECK JAGGER
01.00-02.00 NÜRUSH
02.00-03.30 ANTON SONIN

ALIJAS on hieman pohjoisempaa saapuva pitkän linjan DJ, joka aloittaa illan housen ja progen välimaastossa. Yli tuhat keikkaa tehnyt mies tietää mitä tekee. :)

DECK JAGGER = Timo Juuti & Toni Kurkimäki. Tuottaja-DJ:t SYNAnkin takaa saavat studiossa apua Mika Vuorelalta, mutta DJ-keikoilla mennään duona. "Megaforce", "Arcade Weapon" ja "Gay Clubs Are Better" -biiseistä sekä remixeistään tutut kaverit ovat saaneet soittoa mm. semmoisiltakin jukilta kuin Eric Prydz, Fedde Le Grand, Solarstone, Super8 & Tab... Luvassa on nostattava setti progehousen ja techimmän housen tunnelmissa.

NÜRUSH sai juuri polkaistua oman klubinsa (CLUB EUPHORIA) käyntiin, ja saapuu Fiksaatioon soittamaan tunnin setin trancea. Nousussa oleva DJ ottaa varmasti tanssilattiasta irti kaiken otettavissa olevan, lämmittäen porukan illan pääesiintyjää varten.

ANTON SONIN on perjantain kiistaton ykkösnimi : mies on soittanut mm. Labyrinth // Laserpoint ja Pacifique-tapahtumissa, tuottanut musiikkia High Contrast-levy-yhtiölle ja tekee musiikkia mm. Super8:n kanssa. Yksi tämän hetken ykkösnimistä Suomessa saapuu ensimmäistä kertaa Seinäjoelle soittamaan.

CAFÉ AREA

22.00-23.30 VILLE LOPE & ECHOSTEP of SUNDAY FUN
23.30-01.30 INDIGO
01.30-03.30 R.CUBE & C-HILL's ITALO BLAST

VILLE LOPE & ECHOSTEP ovat tamperelaisen Sunday Fun-klubin residentit, Klubin tyyliä on leppoisa ja kaunis chillailumusa, josta saatiin esimakua joulukuun bileissä Karmassa. Fiilistelyä tarjoava kaksikko luo alusta asti café-puolelle mukavan tunnelman.

INDIGO on vuodesta 1997 lähtien keikkoja tehnyt DJ, jonka miksauksista löytyy niin psytrancea kuin tribaaliteknoa. Erikoisalaa miehellä ovat kuitenkin erinomaiset chillout-miksaukset, ja häntä on voinut kuulla mm. loistavissa Unity The Island-bileissä soittamassa rantamaisemaan täydellisesti sopivaa tunnelmointia. Sitä häneltä kuullaan myös Karmassa.

R.CUBE & C-HILL päättävät perjantain cafén puolella härskeissä merkeissä. Tunnelmointi vaihtuu nostalgiseen diggailuun, kun vaihdetaan 1980-luvun italodiscoon allekirjoittaneen sivupersoonan ja asialle totaalisesti vihkiytyneen R.CUBEN johdattamana. Alle parikymppisiä tämä meininki tulee ehkä lähinnä huvittamaan, yli kolmekymppisistä ehkä osa jammailee mukana, mutta me muutamat asianharrastajat kusemme hunajaa. Italodiscolle ovat velkaa house ja sitä kautta kaikki muutkin sen jälkeen tulleet konemusagenret. Repikääpä tuosta kommentista. :)
Indigo

Posts: 918

#5 • • Indigo
Rantamaisema-fiilistelyn lisäksi yritän pakata pakin täyteen kaikkea mahdollista chillimpää tunnelmointia. Katsotaan sitten paikan päällä minkälaisiin äänimaisemiin sitä päädytään *vink*
jansqu

Posts: 143

#6 • • jansqu
Hiiohoi! Pian tekemään viimeiset silaukset Karmaan ja sitten saakin ryhtyä valmistautumaan iltaa varten. *sydän* Tästä tulee vielä rankka viikonloppu! *jiihaa*

--
Missä äidit oppivat kaikki ne asiat joista he varoittavat tyttäriään?

Indigo

Posts: 918

#7 • • Indigo
Hei tää chillouttihan näyttää ja kuulostaa yllättävän hyvältä! Klubichilliksi siis ihan loistava =)