Myyn: Epsonin tulostin mm. CD-levyjen printtaukseen

1 post, 1 page, 967 views

Synchronicity

Posts: 41

#1 • • Synchronicity Nunc est bibendum!
Mulla olis pikkuvikainen, melkein käyttämätön Epsonin tulostin: http://www.epson.fi/internetLive/dctm/content/FI/fi_FI/products/all_in_one_products/FIN-Product-Model-PX700W-FI.inter.jsp

Näyttäis olevan myös Mikrobitti-lehden testivoittaja tän hintaluokan peleissä.

Sillä voi tulostaa normaalisti koneelta dokumentteja normaaleille papereille, valokuvia ja printable-CD-levyjä. Sen sijaan valotustasosta on yks peileistä joko rikki tai väärässä asennossa, joten se aiheuttaa skannattuihin ja kopioituihin dokumentteihin n. sentin parin levyisen "tuhrun" toiseen reunaan. Skannaus & kopiointikin siis toimii tavallaan, mutta kokonainen A4:n ala ei onnistu.

Printteri sijaitsee fyysisesti Helsingin Kannelmäessä, ja mukaan saat printtisoftalevykkeet. USB-kaapelia en voi antaa mukaan, koska se on käytössä uudessa printterissä, mutta tuskin tuollanen kovin monta euroa maksaa, ihan stanukamaa tuo on.

Hintaseuranta kertoo, että tuosta pyydetään abt 150 - 200 euroa uutena ja toimivana, mutta tästä voisin ton vian vuoksi luopua aika edullisesti. CD-levyjä printtaavia laitteita ei oo paljoa markkinoilla ja tuppaavat olemaan aika hintavia just tuon featuren takia, eli jos juuri CD:n printtaus on sun asiasi niin teehän tarjous!

--
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.