SUNRISE: PLEASE COME AGAIN TOUR - HÄMEENLINNA 3.4.2010 @ Hämeenlinna

24 posts, 2 pages, 9,777 views

Mio

Posts: 1,010

#22 • • Mio
kiitoksia Juhalle taas blogista ja kuvista. Kiva että trance ja melodiat toimii hämenlinnassa. Techno ja house on ehk vähä vaikeammin lähestyttäviä musatyylejä monille trancediggareille mut henk.koht olin ..tun fiiliksissä Looney-Sepon kans soitetusta setistä. Näköjään kerta kerralta alkaa yhteissettikin nivoutuun paremmaks which is nice. Viikon päästä sitten Jyväskylään katsastaan miten siel juh-huh-litaan. Kiitos paikalla olleet.!!!

Ja kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille...

"Will come again...don't worry"
Kiera

Posts: 101

#23 • • Kiera
KiiiiiitoooooS Sunrise <3 olipas mukavat kemut :)
Suisto alkaa kohta olemaan jo toinen olohuone, koska fiilis ja ihmiset siellä on mahtavuutta <3 Paikka on sopivan pikkuinen, joten intiimin tunnelman saa helposti luotua.. Ehkä joo toimii enempi Reggae-dubsteb-indie-rock-meininkeihin.. Mutta ei huono konemusallekkaan! Alkuillan soundit oli kivaa vaihtelua normitrancelle, toki Dna ja Zwek nostattivat fiiliksen kattoon kivalla kiksulla <3 Loppuillan psykeilyt sai tämän neidin hymyn korviin, pitkästä aikaa pääsi sitä jammailemaan täysillä *plur*

Suistossa on se hyvä jutska että siellä aina on oikeastaan vaan sellaisia ihmisiä jotka tulevat katsomaan oikeasti sitä illan artistia/artisteja, joten sitä kautta erimeininki kuin normibaarissa.. (tietty ei baarille rahallisesti varmastikkaan paras niin kun ei turisteja kauhiasti eksy paikalle.. )

Kiitos järjestäjille ja muulle porukalle, teitte illasta kivan <3 *tanssittel*
<ill3

Posts: 19