Playground uudistuu radikaalisti!

10 posts, 1 page, 6,188 views

Playground

Posts: 651

#1 • • Playground
playgroundlogo.jpg

Club Playground sijaitsee Iso-Roobertinkatu kympissä ja on jo ensimmäisen vuotensa aikana ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa Helsingin underground -klubien kärjessä. Menneen vuoden aikana Playgroundissa esiintyneiden kansainvälisten artistien lista on jo erittäin huomattava. Muun muassa Carl Craig, DJ Randall, Jack Beats, Ellen Allien sekä lukuisat muut tähdet ovat käyneet toteamassa Playgroundissa olevan puitteet maailmanluokan klubeille.

Nyt on kuitenkin aika avata aivan uusi luku Playgroundin tarinassa. Siihen kuuluu vastikään avattu uusi tanssilattia, uusi ohjelmisto, uudet hinnat sekä uusi graafinen ilme vuodelle 2010. Uudistuneen sisutuksen ja graafisen ilmeen on suunnitellut taiteilija Jani Tolin. Uuden ohjelmiston on rakentanut uusista ja jo olemassaolevista klubikonsepteista Bassoradion perustajanakin tunnettu Ville Tikkanen ja Digital Tunes -musiikkikaupan omistaja Glenn Grip. Jykevän äänentoiston paikalle on toimittanut kotimainen Precision Audio.

Uusi ohjelmisto starttaa BTCHPLS -lauantaiklubin avajaisilla 20.2., jolloin vieraaksi saapuu Ghetto Tech-legenda DJ Assault! DJ Wiljamin luotsaamissa lauantai-illoissa tullaan kevään aikana näkemään mm. Buraka Som Sistema (POR), N-Type (UK), Holy Ghost! (USA), John B (UK) ja monia muita ajankohtaisia kansainvälisiä tähtiä. Lauantaisin on aina kaksi tanssilattiaa käytössä, joista toisella soi Hip Hop, Dancehall ja Reggae Dj Polarsoulin, Dj Tasten ja heidän vieraidensa johdolla. Toinen tanssilattia on omistettu elektronisemmalle soundille Wiljamin, Genkin, Reeferin sekä heidän vieraidensa tahdissa.

Uusia perjantaiklubeja ovat mm. Sabotage sekä Sharkslayerin uusi klubi, jotka tuovat Playgroundiin maailmanluokan elektrotähdet. Toimintansa Helsingissä aloittaa myös Kimi K:n, Uken ja Supersamulin luotsaama Tampereen house-klubiylpeys MIAU! Erittän mielenkiintoisia uutuuksia ovat myös MONSP -levy-yhtiön vetämä Club Rami, joka tuo lauteille suurimmat nimet suomiräpin maailmaista sekä HD/DC eli Helsinki Drum&Bass ja Dubstep -konferenssi jossa esittäytyvät suomen ansioituneimmat drum&bass ja dubstep tuottajat. Jo tällä hetkellä pyörivistä klubeista Playgroundissa jatkaa mm. suuren suosion saavuttanut People Of The Butterflies -klubi sekä rumpubassoon keskittynyt Beatniks, joka yhdistää ajoittain voimansa Stealth Unitin kanssa.

Uudistuksen yhteydessä tulevat voimaan myös uudet hinnat. Hanatuotteet maksavat joka päivä, koko illan 2,5€ ja talon shotit 2,5€. Täytyy muistaa myös, että laadukkaista artisteista johtuvat hieman reippaammat sisäänpääsymaksut takaavat sen, että ainoastaan halvan viinan perässä juoksijoita ei klubilta löydy.

Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät Playgroundin uudistuneilta internetsivulta, josta näet aina ajantasalla olevat ohjelmatiedot kaksi kuukautta eteenpäin.

www.clubplayground.fi


muutamat kuvat tiloista :


4330923642_5b60ee747b.jpg



4330924146_3024eea97e.jpg
Lupu

Posts: 317

#3 • • Lupu Supersaha
Kiva että panostetaan, hyvät ovat puitteet mitä tässä viime aikoina on tullut käytyä! *hymy*
z

Posts: 1,146

#4 • • Edited z
webbisivujen mukaan mestassa näköjään berliinityyliin kuvauskielto :) nice one
samlainio

Posts: 1,264

#5 • • samlainio
Nonni! Visuaalinen ilme näyttää ainaskin ihan hienolta noiden parin kuvan perusteella. Ja nyt on ilmeisemmin häipyny se kaamee Pacman logokin! Huh! Nettisivutkin oli kivan simppelit ja selkeet. Ainut huono juttu itelle oli, ett ohjelmistossa ei ollu mitään kiinnostavaa. Ois mukava nähdä laadukkaita house iltoja Playgroundissa ;)
noena

Posts: 3,138

#6 • • noena first breath after coma
Pitää tulla joku kerta tarkastamaan paikka, toivottavasti rempalla saatu paikkaan eloa *piis*

--
TwistedLife™ Amusement Park

dj upi

Posts: 1,835

#7 • • dj upi
Huhuuh! Hyvältä kuulostaa ja kiva et tietynlainen pesäero tehty esim. Redrumiin. Molemmilla riittänee paremmin asiakkaita ja hyviä bileitä :)


Krhm!

Onks noi hana/shottihinnat voimassa myös aamubileissä?
longshort

Posts: 180

#8 • • longshort silmiäni usko en...
kuvauskielto minkähä takia
Miazu

Posts: 815

#9 • • Miazu Päivänsäde
Jee kyl nyt pleikkarissa on kiva keinuttaa bebaa :))) I love it

Mut juu tilava on se toinen puoli nyt myös ja oikeastaa molemmat puolet on tasavertaisia :)))
ja välibaari on kiva :)

jotenka ying yang toimii :))))

onnea pleikan uudesta syntymästä :))))))))))))))