JACK - Dance Therapy 20.3.2010 @ Helsinki

46 posts, 3 pages, 17,972 views

W

Posts: 1,049

#41 • • W
Tungoksesta huolimatta hyvät pippalot. Ehkä ainoana noottina vois alkaa vähän aikaisemmin soimaan tiukka setti, nyt musiikki alko kulkemaan vasta about yhden jälkeen. *iloinen*
Mai

Posts: 374

#42 • • Mai Villikisu

Replying to JACK - Dance Therapy 20.3.2010 @ Helsinki:

Tapi, 22.3.2010 10:28:
Redrumissa oli pitkästä aikaa oikein kunnon tungos ja ehkä siksi baaritiskillä oli alimiehitys. Harmi sinänsä, koska bileissä hiki virtasi ja juotavaa olisi ollut mukavaa saada vähän iisimmin.



Jep, juomaa sai odottaa todella kauan, ja itseäni hieman kiukutti baarimikon tyyli oikealta vasemmalle -järjestys, ihan sama tuliko sinne oikeelle puolelle uutta porukkaa. Kyllä pitäisi erottaa ketkä ovat olleet baaritiskillä 30 sekunttia ja ketkä 30 minuuttia..*justjoo*
mr.a

Posts: 2,098

#43 • • mr.a

Replying to JACK - Dance Therapy 20.3.2010 @ Helsinki:

Tapi, 22.3.2010 10:28:
Redrumissa oli pitkästä aikaa oikein kunnon tungos ja ehkä siksi baaritiskillä oli alimiehitys. Harmi sinänsä, koska bileissä hiki virtasi ja juotavaa olisi ollut mukavaa saada vähän iisimmin. Noin muuten Jack jyrää aina ja niin nytkin - parasta soitantaa esittivät Ana ja Homegrove.



Tästä vois varmaan Tony tai joku muu asianosainen kirjoittaa virallisemman viestin mutta ilmeisesti säästösyistä baarien miehitykset on vedetty Redissä vkloppusin minimiin. Todella moni kaveri oli joutunut venaamaan huolella tiskeillä, ja kauan. Eiks tälläisina iltoina voi buukata pari ylimääräistä baarimikkoa ja sit vaikka lähettää kesken illan himaan jos mesta ei tuu täyteen. Jack vetää pomminvarmasti Redrumin turvoksiin, eiköhän sen nyt tiedä Railonkosketkin.

Oli mieletön ilta. Kiitti kaikille!
woblz

Posts: 167

#44 • • woblz Tommi Oskari
NOHUHHUH. Kyllähän se lähti sieltä sitten......

Tultiin mestoille 23.30 jälkeen, ja olin positiivisesti yllättynyt että oli poken mukaan 300 jo rikki siinä vaiheessa. Tanssilattia oli siitä hetkestä pilkkuun asti aivan täynnä, mutta keskelläkään ei ollu mitään jäätävää tönimistä missään vaiheessa, mahtui hyvin pomppimaankin välillä kun oikein fiilikset osui kohdalleen.

Loistavinta oli kuulla täydellä tanssilattialla Mr. A:n soittamana Cirez D - Glow (in the dark dub) + saman jätkän Bauerpost JA vielä kirsikkana kakun päällä Orkidea laitto sitten originaali Glown vielä tulemaan myöhemmin. Kiitos näistä :) ens kerralla lisää!
SESSIONS2

Posts: 532

#46 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
SESSIONS2

Long time no see.

Sorry for the dead air on my part for a while but I've been madly busy with work stuff lately. I also took some time off to go skiing and spent Easter in The Netherlands at Trance Energy! Wooop wooop!

We actually arrived to Jack pretty much straight from the Alps but ran out of steam quire early on ;) Redrum was Jacking like hell though; great sets from all the guys!

- Fredi

KIN_001.jpg