Love saves the day @ Syke.fm

3 posts, 1 page, 1,989 views

drifter

Posts: 834

#1 • • drifter RoadMonkey | K1
Tänään alkaa uudistuneella Syke.fm nettiradiokanavalla energisen housen ja nostattavan kiksun erikoisohjelma "Love Saves the Day" joka keskiviikkona 21-23. Jos tämän kaksituntisen aikana mikään raajasi ei liiku tahdissa, olet joko täysin rytmitajuton tapaus tai sitten house ei todellakaan ole sinulle!

Liikkeelle rykäistään allekirjoittaneen parituntisella miksauksella ja luvassa tulevissa lähetyksissä vierailevien dj:den haastatteluita ja settejä. Vokaalihousen ystäville on tänään luvassa erikoisen mielenkiintoista settiä jossa mukaan on ympätty myös vähän vanhempia ja tunnetumpia raitoja.

Naputtele osoite www.syke.fm selaimeesi ja väännä nupit kaakkoon, sillä luvassa on tiukkaa, tyylikästä ja tuhmaa tahtia vaativammallekkin kuuntelijalle!

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

drifter

Posts: 834

#2 • • drifter RoadMonkey | K1
Ja taas on aika pistää tanssijalkaa vibattamaan, tänä keskiviikkona on luvassa vähän erilaista ja nopeatempoisempaa settiä sillä studiovieraan kengissä aloittaa dj Remotion jolta kuullaan sykkivän hyvää tavaraa!

Remotionin jälkeen seuraa osa Aly & Filan suomessa ennen julkaisemattomasta miksauksesta heidän tulevan Suomen visiittinsä kunniaksi.

Klikkaa tästä kuunnellaksesi syke.fm kanavaa!

Ja muistattehan, perjantaina Aly & Fila Turussa
(tapahtuma) ja lauantaina Helsingissä (tapahtuma).

// D //

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

drifter

Posts: 834

#3 • • drifter RoadMonkey | K1
Taas uutta keskiviikoillan tanssisessiota luvassa hiukan pacifiquen merkeissä, minut nimittäin haastettiin soittamaan kiksusetti ja perään vielä annettiin taikasanat "EI OO POKKAA"

No pr%&le, onpas! Joten tänä keskiviikkona kuullaan mistä kana kusee kun housedj ottaa vanhat vinyylit sormiinsa ja vetelee kieli keskellä suuta.

Jotta meno ei jäisi ihan latteaksi otetaan kehiin haastaja eli todella pitkän linjan "oikea" trance-dj Zwek [Sunrise], jonka ennen kuulematon miksaus tulee polkemaan minun ressukan poljennat ihan pohjamutiin.

Keskiviikkona kello 21-23 välillä klikkaa tästä ja tule kuuntelemaan miten pahasti housedeejitä viedään kahville, kuin pässiä narussa. Kampoihin lupaan pistää kuin pieni sika!

Ja palautetta saa toki aina pistää osoitteella [email protected]

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.