Alueet yhteen: tulevat tapahtumat ja menneet tapahtumat?

31 posts, 2 pages, 13,412 views

anqqa

Posts: 4,019

#1 • • anqqa tirehtööri
Forumin alueiden määrä on aika suuri ja lista pitkä. Alueita olisi tarkoitus yhdistellä ja jaotella ehkä hieman paremmin jotta aluelistaus olisi selkeämpi.

Aiempi kokeilu yhdistää yksityis- ja ryhmäviestit oli fail, mutta tulevien ja menneiden tapahtumien yhdistäminen yhteen on saanu kannatusta ainakin IRCissä. Alueet yhdistämällä jäisi enää korkeintaan yksi topikki yhtä tapahtumaa kohden nykyisen 2 sijaan, ja pystyisi yhtä topikkia selailemalla lukemaan kaiken mitä siitä tapahtumasta on kirjoitettu.

Mielipiteitä? Parempia ehdotuksia?

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!

m1kk3

Posts: 5,560

#2 • • Edited m1kk3 no-life
Henk. koht olen kyllä sitä mieltä että parempi erillään. Etenkin noiden isompien tapahtumien topikeissa olis aikamoinen homma ettiä sieltä 10+ sivun joukosta et missä alkaa palaute ja missä on ennakkohehkutukset.

edit: tyyliin vaikkapa Laserpointin topikki, jos noi olis yhdessä ni sille tulis helposti mittaa se 30 sivua.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

sts

Posts: 7,969

#3 • • sts Sama pyynti aitta!
Mielellään erillään, selkeämpää jotenkin
Tapi

Posts: 1,437

#5 • • Tapi Dreamstate
Ehdottomasti erillään. Suurista bileistä tulee helposti 10 sivua keskustelua ennen ja saman verran lätinää tapahtuman jälkeen. Kenen mielestä tällaiset 20-sivuiset topiikit ovat selkeämpiä kuin nykyinen jaottelu menneeseen ja tulevaan?
anqqa

Posts: 4,019

#7 • • anqqa tirehtööri
Entäpä jälkeenpäin kun haluaa lukea mitä tapahtumasta ollaan keskusteltu? Pitää ensin löytää hehkutustopikki ja sen jälkeen palautetopikki. Sillon tällön myös ihmiset kirjottelee palautteen väärään topikkiin jollon uusissa voi helposti olla sekä uus että vanha topikki eikä tiedä kumpaan pitäis antaa palautetta ja pitää näinollen lukita toinen..

.. ja olis uuteen klubbariin helpompi tehä toteutus :D

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!

Jokke L

Posts: 1,203

#8 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to Alueet yhteen: tulevat tapahtumat ja menneet tapahtumat?:

mikke, 17.1.2010 18:59:
Henk. koht olen kyllä sitä mieltä että parempi erillään. Etenkin noiden isompien tapahtumien topikeissa olis aikamoinen homma ettiä sieltä 10+ sivun joukosta et missä alkaa palaute ja missä on ennakkohehkutukset.

edit: tyyliin vaikkapa Laserpointin topikki, jos noi olis yhdessä ni sille tulis helposti mittaa se 30 sivua.Juuri näin. *joo*

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

akir0

Posts: 2,554

#9 • • akir0 idleRPG champion 2009

Replying to Alueet yhteen: tulevat tapahtumat ja menneet tapahtumat?:

anqqa, 17.1.2010 19:20:
Entäpä jälkeenpäin kun haluaa lukea mitä tapahtumasta ollaan keskusteltu? Pitää ensin löytää hehkutustopikki ja sen jälkeen palautetopikki. Sillon tällön myös ihmiset kirjottelee palautteen väärään topikkiin jollon uusissa voi helposti olla sekä uus että vanha topikki eikä tiedä kumpaan pitäis antaa palautetta ja pitää näinollen lukita toinen..

.. ja olis uuteen klubbariin helpompi tehä toteutus :DMites olis ratkaisu, jossa tulevat tapahtumat -topikin keskustelu liitetään tapahtuman jälkeen menneet tapahtumat ketjuun?

Tällöin tulevat tapahtumat säilyis nimensä mukaisesti pelkästään tulevien tapahtumien hehkutusalueena.

Ja jos mielipiteeni ei tullut esille, niin ehdottomasti eri alueille nää 2.
André

Posts: 457

#10 • • Edited André Madwave, Force
Itse pitäisin ne erillään. Se että tapahtumasta on linkki suoraan keskusteluun on edelleen yksi toimivimmista toiminnoista, koska ennen tapahtumaa se vie suoraan "tulevat tapahtumat" -topikkiin ja jälkeenpäin "menneet tapahtumat" -topikkkiin.

En tiedä onko foorumilla kuinka vanhoja postauksia, mutta esim "tulevat tapahtumat" -topikit voisi mielestäni poistaa esim vuoden päästä tapahtumasta(olettaen ettei niitä nykyisin siis poisteta nopeammin) ja "menneet tapahtumat" voisi poistaa esim 2 vuoden päästä. Monesti on kylläkin hyötyä siitä että vanhojakin topikkeja löytyy, että voi katsoa esim kolmen vuoden takaisten bileiden palautteita(mutta se koskee lähinnä vain omia tapahtumia). Kiitos täytyy myös antaa siitä että vanhat tapahtumat jäävät kalenteriin, se on isoin apu kun lähtee etsimään vanhempia tapahtumia.

Omasta mielestäni olisi hienoa jos kalenteri toimintoja hiukan päiviteltäisiin, niin uudemmat käyttäjät "EHKÄ" löytäisivät helpommin tiensä oikeaan topikkiin. Tosin ei siitä ainakaan minulle ole paljoa vaivaa ollut niinä kertoina kun olen pyydellyt palautteen siirtoa oikeaan topikkiin.

EDIT. Niin ja kiitos lähes 10 vuoden uurastuksesta *aplodit*

EDIT2. Offtopic: Koska me himokäyttäjät päästään rellestään uudelle hiekkalaatikolle?
tomii

Posts: 3,594

#11 • • tomii kallion herttua
Oma mielipiteeni on seuraava: EHDOTTOMASTI ERILLÄÄN! Mun mielestä toi sama topikki tuleville ja menneille on niin sekava muilla vastaavilla forumeilla, kuten esim. Elixiriassa, jossa tosin se threadi siirtyy menneisiin, mutta silti sama ketju, tai vaikka Stealthilla. Jos hehkutusta on paljon ennen bileitä ja vastaavasti palautetta, niin tollasia yhdistettyjä on ihan horroria lukea jälkeenpäin, että mitä on sanottu ja missä kohtaa se nyt vaihtuu palautteeksi jne. Toi on varmaan varsinkin bilejärkkääjille ihan helmi systeemi, että noi palautteet pysyy erillään, niin jengi jaksaa lukeakin niitä.

Ja sekaannusten välttämiseksi ennemmin vaikka sit joku lukko automaattisesti tulevan tapahtuman ketjuun, kun ne bileet on mennyt tai jotaan tollasta, niin sit jengi ei kirjottele palautteita väärään ketjuun.

Ymmärrän, että nää saattaa olla työläitä juttuja toteuttaa, mutta painotan omaa näkökantaani: juuri näiden asioiden takia, kuten hyvin eritellyt alueet, varsinkin just toi tulevat ja menneet erillään ja helvetin toimiva kalenteri, quottisysteemin ja ilmoitusten (että sua on quotattu jne.) jne., mä yleensäkin käytän eniten forumeilla aikaani juuri Klubbarissa. Älkää pliis ryssikö tätä nyt! :)

--
reivaan kunnes kuolen

tomii

Posts: 3,594

#12 • • tomii kallion herttua

Replying to Alueet yhteen: tulevat tapahtumat ja menneet tapahtumat?:

André, 17.1.2010 19:38:
Itse pitäisin ne erillään. Se että tapahtumasta on linkki suoraan keskusteluun on edelleen yksi toimivimmista toiminnoista, koska ennen tapahtumaa se vie suoraan "tulevat tapahtumat" -topikkiin ja jälkeenpäin "menneet tapahtumat" -topikkkiin.Joo ton unohdin mainita kanssa. Ominaisuutena toi on NIIN helmi, ettei mitään rajaa. *joo*

--
reivaan kunnes kuolen

Syntse

Posts: 1,652

#13 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Joo eiköhän sitä totu muutetaan sitä tai ei... Oon tykännyt kahdesta alueesta varsinkin isompien tapahtumien osalta. Pienemmissä tapahtumissa taas hyvin toimisi yksikin. Tälläinen tietysti olisi hieman hankalaa toteuttaa että Laserpoint, Colors, Pacifique ja Konemetsä tapahtumien keskustelut jaoteltaisiin tuleviin tapahtumiin ja menneisiin ja about kaikki loput sitten saisi yhden topicin.
kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#14 • • Edited kuilu ja kummitus
Päihdekeskustelu erillään yleisestä oli suht fail: siel on kolme neljä triidiä jotka elää

Häröily ja tunkio yhteen. Ja melkeen siihenki sopis yleinen keskustelu, koska aika häröjä juttuja sielläkin on. Muutenki "muu keskustelu" alue on aika levällään, eikä oikein aina oo selvää, et minkä takia triidit on siellä missä on.

Tv, radio ja muut mediat ja webin ihmeellinen maailma yhteen.

Puskaradio täysin turha, huhut voi laittaa bilehöpinään. International omana alueenaan suht turha.

Mä duunaisin näin:

KLUBITUS

Uutiset
VIP

TAPAHTUMAT

Tulevat
Menneet
Muu maailma
Muut tapahtumat (siis ei-tekno yms)

MUSIIKKI

Setit
Biisit
Artistit
Musiikista yleensä

MUU KESKUSTELU

Yleistä
Bileistä
TV, radio, leffat, webbi
Valokuvaus & visut
Häröily

KELTAISET SIVUT

Ostaa, myy, vaihtaa, varastaa
Esiintyjät, visut & muu työvoima
Kimppakyyti

YKSITYIS ALUE

Y-viestit
R-viestit
Kutsut

edit: ja jos laittaa väärään paikkaan oman triidinsä, ni ikuiset bännit! =0

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.

BigLupu

Posts: 315

#15 • • BigLupu Hits not Hype
Tulevat tapahtumat topic automaattisesti lukkoon. Jos ei onnistu, niin sitten alueet yhteen.

Monipäiväisissä tapahtumissa alueiden yhdistäminen toimisi ehkä parhaiten. Mutta kun suurin osa tapahtumista on kuitenkin yksipäiväisiä, nykyinen käytäntö + lukitus olisi varmaan paras.
astaroth

Posts: 8,873

#16 • • astaroth gohai
olisikohan millään muotoa mahdollista, että menneiden tapahtumien topikeihin tulisi linkki tulevien tapahtumien topikeihin?

olisi myös hieno ominaisuus, jos samasta topikista löytyisi linkki mahdolliseen kuvastoon ja toisinpäin. tällöin olisi helpompaa ja hauskempaa kaivella menneitä

en kyllä tiedä ollenkaan miten mahdollista tällaista ominaisuutta on koodata

--
Täällä laitetaan joka viikonloppu kiksukarvat jalkaan, glowstikkiin bensaa ja vedetään pirit nokkaan eikä vittuakaan välitetä kuka ne musiikit oikein on tehnyt. - Yana

Beliar

Posts: 1,361

#17 • • Beliar
Itseäni ainaki on kismittänyt se, ettei jonkun edesmenneen tapahtuman Tulevat tapahtumat keskustelua meinaa löytää millään. Joskus olisi hauska nähdä, mitä jengi on etukäteen puhunut jostain kekkereistä jne. Kuvat kautta löytää kyllä helposti kommentit tapahtuman jälkeen.

Eli, mä komppaan kullä tulevat ja menneet yhdistämistä! *joo*

--
Mikä **tun desibeliraja?!?!

Damien

Posts: 2,872

#18 • • Edited Damien [tr3ox]
Pystyykö tulevia ja mennyttä yhdistämään kalenteriin, niin että kalenterista mentäisiin bile-ilmoon ja bile-ilmon pohjalla ja ylälaidassa ois HehQ ja FeedBäk linkki-napit, sillai selkeästi esillä suoraan keskusteluihin?

Pysyis bileet kuosissa yksissä kansissa ja pläräys ois PVM pohjaista, mikä musta taas toimis selkeästi.
Lauri

Posts: 1,051

#19 • • Lauri Devoted
Komppaan kuilua tuossa asettelussa, lista näytti hyvältä.

Muutaman ison tapahtuman takia ei kannata tehdä päätöksiä,
vaan nimenomaan niiden kaikkien muiden perusteella.
Amnesia

Posts: 888

#20 • • Amnesia

Replying to Alueet yhteen: tulevat tapahtumat ja menneet tapahtumat?:

kuilun partaalla
International omana alueenaan suht turha.Ainakin osittain eri mieltä tästä, kyllä jatkossakin pitäisi olla jokin paikka minne ulkomaanelävä voi kohdistaa utelunsa, ja erillinen alue on siihen selkein ratkaisu.

Itsekin tullut huomattua, että hyvien bileiden etsiminen ulkomailla on välillä aika haastavaa, monissa maissa ne jutut löytyy aika heikosti netistä englanniksi, ja foorumit on sitten kokonaan paikalliskielellä... Suomessa vaikuttaisi sen suhteen olevan vähän helpompaa, eli turha sitä on vaikeuttaa *piis*