M: Technics SL1200mk2, SL1210mk2 ja Mixvibes CROSS

2 posts, 1 page, 1,676 views

jvn

Posts: 9

#1 • • Edited jvn
EDIT: Levarit myyty! Mixvibes jäljellä!


[o]Eli myynnissä olisi kova setti vinyylien fanittajille. Molemmat levysoittimet on ostettu käytettyinä viime kesänä ja ollut vain kotikäytössä. Ymmärtääkseni soittimilla on n. muutama vuosi ikää ja minua ennen ollut lähinnä kotikäytössä myös. Myyn CD-soittimiin vaihdon takia.
[/o]
[o]SL1200mk2: Hyvässä kunnossa, kaikki skulaa ja messiin tulee myös pölykansi.

SL1210mk2: Vähän kulumajälkiä, mutta muuten mainiossa kunnossa. Uusi RCA-piuha vaihdettu viime kesänä. Pölykantta ei valitettavasti tule mukaan, koska en sellaista ikinä saanut. Muovinen sinkkukeskiö, mutta tämä ei luultavasti haittaa.

Molempiin soittimiin tulee mukaan Ortofonin (Pro-S) äänirasiat ja neulat, sekä yksi musta vaihtoneula. Molemmissa soittimissa myös kumimatot messissä ja uudet laadukkaat slipmatit.[/o]

[o]EDIT: Levarit myyty! Mixvibes jäljellä!

Mixvibes CROSS PACK ostettu pari kuukautta takaperin Thomannista, joten takuuta on vielä jäljellä. Mukaan tulee kaikki alkuperäinen sälä ihan takuukuittia ja boksia myöten. Mukana tottakai myös U46DJ. Bonuksena kaupan päälle vielä läpinäkyvät kontrollivinyylit (CROSSin mukana tulleisiin kontrollivinyyleihin en ole edes koskenut). KontrolliCD:tä on testattu kerran.

Hintapyyntö CROSS packille (koko setti U46DJ mukaan) 220e, voin myös postittaa, jolloin ostajalle PK:t hintaan lisäksi.[/o]

EDIT: Kaik myyty!
Jackpot

Posts: 10

#2 • • Jackpot
pistin mailia