Wickedin Joulupylläri! (Ilimasta musaa!)

3 posts, 1 page, 1,462 views

kosmo

Posts: 759

#1 • • kosmo TJH87
Wicked-Xmas-Banner.jpg

Noin vuoden vanha Wicked Recordings juhlistaa joulua jakamalla kahden kappaleen pituista EP:tä nettisivuillaan (www.wicked-recordings.com), jotka ovat parhaillaan uudistumassa. Uuden ulkoasun lisäksi sivustolle ollaan lisäämässä mm. artisti-kohtaiset blogit. Laadukkaan house musiikin lisäksi Wicked Recordings pyrkii luomaan artistien muodostaman kollektiivin, jossa tuleva nettisivusto näyttelee merkittävää roolia.

Levy-yhtiön perustajan Sami Saaren sekä A&R managerina toimivan Timo Juutin luotsaamalla levy-yhtiöllä on muitakin syitä juhlia. Vaikka Wicked Recordings aloitettiin noin vuosi sitten tyhjästä, on kulunut vuosi osoittautunut menestykseksi. Levy-yhtiön julkaisut ovat saaneet paljon huomiota ja viimeisimpänä sulkana hattuun Timo Juutin Crankshaft Boogie kappaleen Sami Saari remixin nousu kansainvälisesti tunnetun huippu DJ Carl Coxin Top 10 of 2009 listalle.

Tuleva vuosi vaikuttaa Wicked Recordingsin kannalta hyvältä: uusia julkaisuja on tulossa tasaiseen tahtiin ja sekaan on saatu materiaalia myös isoilta kansainvälisesti tunnetuilta artisteilta, näistä saadaan esimakua jo vuoden alkupuoliskolla. Uuden nettisivun lisäksi Sami ja Timo jatkavat Wicked Podcastin nauhottamista, joka on kuluneen vuoden aikana kerännyt jo tuhansia kuuntelijoita.

Muistakaa käydä nettisivuilla hakemassa joululahjanne, ja tilaamassa podcasti!
kosmo

Posts: 759

#2 • • kosmo TJH87
Hetken voi joutua venailemaan ennen kuin joululahja tulee mailiin, mutta pahimmassakaan tapauksessa tuskin yli vuorokautta. :)

hyvää joulua!
kosmo

Posts: 759

#3 • • kosmo TJH87
Joulu meni jo, mutta me jaetaan ilimasta musiikkia vielä ainakin välipäivien yli!