M: teknarin äänivarsia: yksi huono, toinen parempi

2 posts, 1 page, 1,407 views

Jammm

Posts: 38

#1 • • Jammm
Itsellä tarpeettomana kaksi Technics SL1210 äänivarsi settiä.

Parempi:
Sisältää koko paketin, eli äänivarren lisäksi korkeuden säätö, vastapaino yms. Vielä levarissa kiinni, otan huomenna tuon irti soittimesta ja päivitän tietoja jos on aihetta. Välystä ei tuntunut näin näppi tuntumalla olevan. Äänivarren pidikkeen lukitus rikki, kuten niin usein näköjään näissä on. RCA-johtoja ei ole. Anti-skate näyttäisi toimivan mutkattomasti mitä tuossa testailin blankolla levyllä.

Huonompi:
Koko paketti tarjolla tässäkin, mutta varaosiksi ehkä kuitenkin paremmin sopiva. Äänivarsi kiiltää kuin uusi. Mutta tekee oudon nykäyksen kun "kelluttaa" äänivartta vastapainon avulla, tai vapauttaa lukituksesta. Laakerit tai ja joku muu mystinen vika. Ei piirilevyä (se mihin rca:t yms johdot tulee), korkeuden säätö nollassa vaikuttaisi jäävän liian korkealle. Anti-skate ei toimi varmaan mitenkään. Tässäkään ei RCA-johtoja. Mutta äänivarren pidike on sentään ehjä!

Molemmista saattaa puuttua se harmaa metallilätkä ja ne johtopidikkeet jotka tulee pohjaan kiinni. Katson vielä jos löytyisivät, etenkin jos ostajalla olisi tarvetta niille. Ei näille osaa mitään tarkkaa hintaa antaa, käytetyistä kun on kyse. Pelkkiä äänivarsia myydään uutena varaosana muistaakseni n.50euroon, joskus muistan nähneeni ebayssä toimivana kaupatun vastaavanlaisen yhden levarin setin 120euroon? Siinä vähän jotain esimerkkiä millä niitä on myyty. Jos kiinnostaa niin tarjotkaa ja kyselkää privaan tai sähköpostiin (löytyy profiilista).
Mr. Beat

Posts: 145

#2 • • Mr. Beat SaloUG
oisko ortofonin äänirasiaa?

--
addicted to music