FORWARD FOR EVER NYE 31.12.2009 @ Helsinki

32 posts, 2 pages, 14,088 views

ever

Posts: 6

#1 • • Edited ever
ever_group_image.jpg

Vuodesta 1999 vuoteen 2003 jokaisena keskiviikkona tapahtui jotakin, mikä muovasi koko klubikulttuuria Suomessa. Tämän ajanjakson aikana ehdittiin järjestämään yli 200 Never / Ever / Solar -tapahtumaa. Nyt Everin on aika palata isompana kuin koskaan.

Forward Forever

Torstai 31.12.2009 - 18-04

Voimala, Suvilahti, Helsinki


Dj:t

Eliot Ness (Ever resident)

D.N.A (I Love Kiksu) Exclusive Set

Sakura (Ever, Local Underground)

Kaiu (Local Underground)

Bobby Speed (Local Underground)

Neon (Säde)

Unik (Pussy eau de Club)

Milla Lehto (Pussy eau de Club)

Wannabedj


+ Lisää tulossa


Kaikenkattava vuodenvaihteen tapahtuma Voimalassa, Helsingin Suvilahdessa torstaina 31.12.2009. Salissa kattaus klubimusiikin kovimpia nimiä, liikkuvaa valoa, videoscreenejä ja tietysti baarit A-oikeuksilla.


Ulkona lämmitetty huvilateltta, ruokaa, sauna, uima-allas(!) ja alue rakettien ampumiseen.


Kysy myös kattavia VIP-paketteja seurueellesi.

Lisätietoja:
[email protected]

Liput:

Ennakkot Tiketti 15€ linkki http://www.tiketti.fi/tapahtuma/6290

Ovelta 20€


Katso myös video sivustoltamme:

http://www.ever.fi

Line up for NYE 2010

Main

2000 Unik
2130 Sakura
2230 Milla lehto
2345 Wannabedj +countdown for 2010
0000 Elliot ness
0130 D.N.A
0300 Neon
0400 The end

teltta

1800 sakura, bobby speed, kaiu
2200 azo+guests
mammu

Posts: 1

#8 • • mammu
Jeeeee vihdoinkin*jiihaa**tanssittel*
Velttov

Posts: 216

#9 • • Velttov
huhu kertoo että line uppiin on lisätty yksi residenteistämme... :D
ever

Posts: 6

#10 • • ever
UUTISET

On ilo ja kunnia ilmoitaa että Everin tyttöresidentti Milla Lehto on mukana soittamassa meidän NYE tapahtumassa.
Sallakat

Posts: 2,220

#11 • • Sallakat jungle, baby !
Jos uutena vuotena tulis minnekään bileilemään lähdettyä kotikekkulointien sijaan (tai Voimalaan ikinä enää) niin kyllä vanhojen muistelun kannalta nää olis ne mun kemut sitten!
ever

Posts: 6

#12 • • Edited ever
Artistien biot:


Eliot Ness


eliot.jpg

"Poika joka toi teknon Suomeen"

Eliot Ness on mies, joka ei esittelyjä kaipaa. Alusta saakka kotimaisen hip hopin ja elektronisen musiikin eturivin artisteihin lukeutunut Eliot Ness saavutti kahtena peräkkäisenä vuonna kolmannen sijan DMC & Techinics DJ Mixing World Championship -kilpailussa. Suomen parhaaksi DJ:ksi hänet on valittu viidesti.

Hänen ansiokseen voidaan laskea lukuisien Suomen kuuluisimpien klubi- ja tapahtumabrändien luominen. Hän on myös tuonut Suomeen lähes kaikki vähänkään merkittävät ulkomaiset artistit klubikulttuurin alkuajoista lähtien.

Eliot Ness on isännöinyt omia radio-ohjelmiaan eri radiokanavilla yli 15:n vuoden ajan. Hän on soittanut ulkomailla aina E-werkistä, Tresoriin ja Universestä Love Paradeen esiintyen samoilla stageilla satojen hip hop- ja teknoikoneiden kuten Carl Cox, Laurent Garnier ja Public Enemyn kanssa.

Everissä Eliot Ness toimi residenttinä koko sen neljävuotisen toiminan ajan. Tällä hetkellä hän kuuluu mm. Helsinki Techno City -kollektiiviin Lil' Tonyn Mr A:n ja Orkidean kanssa. Ja mikä tärkeintä, kaiken tämän lisäksi hän on edelleen helvetin kova soittamaan levyjä.DJ D.N.A.

dna.jpg

Denis Vakulin eli DJ D.N.A. aloitti DJ uransa osallistumalla ug-bileiden järkkäämiseen ja sitä kautta myös niissä levyjä soittamalla. 90-luvun alusta lähtien hän oli järjestämässä ilmaisbileitä joka puolelle Etelä-Suomea. Hänen aikaansaannoksensa oli myös Sunday Chill -konsepti, Suomen ensimmäinen sunnuntaiklubi, joka alkoi päivällä ja loppui illalla.

DJ D.N.A.:n keikkalista sisältää suuren osan Suomen suurista elektronisen musiikin tapahtumista mukaan lukien Hallmark, Labyrinth, Labyrinth Summer Sound System, Ever, Illusions, Pacifique ja Laserpoint. Residenttinä hän on toiminut Sunrisessa, liQuidissa ja nyttemmin I Love KIKSUssa.

Kotimaisten klubien lisäksi DJ D.N.A. on nähty myös Puolan suurimmassa rave-tapahtumassa enTrancessa ja lähiaikoina tie vie miehen myös Brysseliin esittelemään KIKSU-soundia belgialaisille klubbaajille.Unik

unik.jpg

Unik on yksi harvoista "vanhoista parroista", jotka vielä vaikuttavat aktiivisesti Suomen klubiskenessä. Hän on nähnyt klubikulttuurin kasvun, laskun, ylämäet ja alamäet, mutta yksi asia pysyy ja se on DJ Unik.

Kokemuksensa hän on kerännyt 90-luvun alusta saakka järjestämällä tapahtumia ja soittamalla lähes kaikilla Suomen klubeilla ja muissa tapahtumissa: Jack, VooDoo, Pussy, Kerma, Antares, Delerium, Aero, Laserpoint, Never, Cream, Redrum, Rose Garden, Rush, Kuudes Linja, Playground, Illumination, Holy, Solar, DBTL, Club CR, Illusions Productions, Clinic, Zero500, Renegade, [reiv:], Mother, just:MOORE, Mbar, Pinky, Koneisto, sOda, Birdie, choon!, Freedom Bar, Quality, Laserpoint, Hallmark, Bassoradio, Club Melting Point, Ever, Sunrise, Drama, Hunaja, Lumo, Kuutio, G- spot, Vinyl, Diep, Essentiale, Housenation, Vertigo, Defected Main Arena @ Sun Dance Music Festival, underground-bileissä ja monissa monissa muissa.DJ Neon

neon.jpg

DJ Neonin rakkaus teknomusiikkia kohtaan alkoi 90-luvun alussa joka luonnollisesti johti aktiiviseen teknobileissä käymiseen vuonna 1994. Vuonna 1999 hän alkoi ystävineen (mm. Proteus, Friik, Triton) järjestää SÄDE -tapahtumia, koska he halusivat tuoda rankempaa musiikkia bilettäjille. Säteen lisäksi DJ Neon on soittanut Suomessa useissa suurissa ja pienissä tapahtumissa sekä klubeilla mm. Laserpoint, Labyrinth, Labyrinth Summer Sound System, Koneisto, Pacifique, Hallmark, Illusions, Fury, Clockwork ja onpa mies kerran nähty Tallinnassakin dekkien takana.

Residenttinä hän on toiminut RAD:ssa ja nykyään hän on Säteen ja Sideffectin vakiotiskijukkia.Milla Lehto

milla.jpg

Milla Lehto on ollut vaikuttamassa klubiskenessä useita vuosia. Ensimmäisen kerran innostus levyjen soittoon iski häneen vuonna 2000. Vuoden 2002 kesällä Milla aloitti oman kuukausittaisen klubi-iltansa Ever klubin keskiviikko illoissa. Hän on legendaarisen Pussy Clubin sekä Renegaden resident dj. Hänen soittotyyliinsä kuuluu housen ja technon lisäksi myös drum n bass sekä breakbeat. Hänet valittiin parhaaksi uudeksi dj:ksi vuoden 2003 Platinum Club Awardseissa. Milla soittaa levyjä monilla maan suosituimmilla klubeilla ja häntä voidaan pitää yhtenä Suomen tunnetuimmista naispuolisista dj:stä.

Sakura
sakura.jpg

Ever-klubin alkuperäisiin kantaviin voimiin lukeutuva DJ Sakura on
supersankari, jonka supervoimia ovat teleportaatio, näkymättömyys
pimeässä ja todella karvainen keho. Vaikka kyseinen taisteluturrikka
onkin lämpännyt ties mitä sisä- ja ulkomaaneliöitä, tunnetaan hänet
parhaiten rullaavasta, mutta tummasävyisen vinksahtaneesta tekno- ja
tech house -soundistaan. Nykypäivänä Sakura vaikuttaa Local
Undergroundin riveissä.


Bobby Speed
bobbyspeed.jpg

Bobby Speed imi 70-luvun hengen jo äidinmaidosta. Partadiskoa ja indie
poppia mutkattomasti teknoon sekoitteleva kääpiö on kehittänyt
Brechtiläisen dj-tyylin: tanssijat on vieraannutettava transsista,
jolloin voidaan vedota järkeen eikä tunteisiin. Kenen- ja
Kutikula-nimillä remixejä tehnyt miekkonen tunnetaan myös siitä että hän
osaa ampua lasersäteitä sormenpäistään.


Kaiu
kaiu.jpg

Pitkän linjan tech house -jäärän DJ Kaiun ura alkoi 1990-luvun lopulla
HYTKY ry:n syvissä riveissä tunteesta, että hänen suosimaansa
tummanpuhuvaa deep- ja dub-teknoa ei kuullut tarpeeksi kotimaisissa
tapahtumissa. Parissa vuodessa hänen veivaamansa tyylit saivat tuulta
alleen ja laajenivat kattamaan astetta houssahtavampien rytmien lisäksi
elektromausteita ja myöhemmin jopa progressiivisia piirteitä.
Nykyisin hänet tunnetaan railakkaan post-housen suurpaavina, jonka
levylautasilla pyörivistä crossover-pläjäyksistä voi modernin teknon
lisäksi löytää mausteita diskosta, breakbeatista, new wavesta tai jopa
grimestä. Kaiun monipuolisissa, mutta linjakkaissa seteissä vain tech
house säilyy vakiona. Yhdessä Sakura, Bobby Speed ja Kaiu muodostavat Local Undergroundin, DJ-kollektiivin joka tarjoilee kuulijoilleen tulevaisuuden raikkaimmat
viisut lihaa säästämättä ja laadusta tinkimättä. LU:n kanssa kaikki on
täydellistä ikuisesti!
MrMännistö

Posts: 3

#13 • • MrMännistö MrMännistö
Hyvä et joulu osuu viikonlopulle, on aikaa levätä ja valmistautua! Jos on kokemusta tapahtumista klubimusiikin osalta niin itse en keksi muuta mitä toivoa, UV ollut yleensä kauhua jonoissa..

Itse toivoisin poikien saavan vielä chearleadereita, kaikkea muuta on mainosten mukaan jo ajateltu..?

Hullua, mut kuulostaa hyvälle!

Joulua kaikille,

--
Mahalo

Velttov

Posts: 216

#16 • • Velttov
EVER 2010 - HIENOIMMAT UNOHDETUT KESKIVIIKOT

Uusivuosi on kautta historian ollut haasteellinen tapahtuma-ajankohta. Ihmisten mieltymykset, toiveet ja vaatimukset vaihtelevat. On helppoa tehdä kultainen keskitie ja toteuttaa hyvät bileet. - Tai, on vaihtoehtona tehdä siten, miten Me sen teemme; Ever-tyyliin.

Ajatus uudenvuodentapahtumasta oli vaikea, iso halli ja klubimusiikkia. DJ:t soittaa musiikkia ja kansa juo kuohuviiniä. Oliko se mitä me halusimme? -Kyllä ja ei. Haluamme tapahtumaan elämyksiä! - Siitä se ajatus sitten lähti. Työryhmä istui alas ja aloitti.

Uusivuosi. – Sellaisena kuten haluamme...

Ilotulitukset? Tottahan toki ihmisten pitää pystyä ampumaan raketteja ja kilistämään kuohuvaa vuoden vaihtuessa ilotulitteiden välkkyessä taivaalla. - Onnistuu. Oma rakettien ampuma-alue tietenkin.

Ulkoilma? – Kyllä. Katetusti sekä taivasalla. - Lämmitetyssä teltassa tai kaupungin valojen loisteessa aukealla. Sinun valinta.

Sauna? - Löytyy. Kuumavesipaljut ampuisi yli, mutta olisihan se kiva. Järjestetty. –Paljukin.

Ruoka? Edullista, maistuvaa ja sitä on riittävästi.

Juoma? Kylmää tai kuumaa, molempia löytyy - eikä kuohuva lopu kesken!

Ainiin, tietysti sitten on ne bileet! Ensiluokkaiset esiintyjät ensiluokkaisissa puitteissa. Ilme on kohdallaan, äänentoisto timanttia, valot kuin spektaakkelissa, videot kuin Coppolan kotoa.

Nämä puitteet on luotu niillä standardeilla, joilla itse lähdemme juhlimaan vuoden vaihtumista. Emmekä me tingi.

Tule mukaan. www.ever.fi

Forward Forever
31.12.2009 klo 18.00-04.00.
Suvilahden Kattilahallin alue, sekä Kattilahalli. (kartta GoogleMaps - http://tinyurl.com/ybfofog )
LemonDeLa

Posts: 3

#17 • • LemonDeLa
*tähti**tähti**tähti**tähti**tähti* Viis tähtee lähtee Everille jo ennakkona. Upee paikka!! Nyt tulee kiire spinnata peppu bikinikuntoon *possu* Mä oon niin uima-altaassa kun vuosi vaihtuu!!! Huippuu *plur**plur**plur**plur**plur*
ever

Posts: 6

#19 • • ever
Line up for NYE 2010

Main

2000 Unik
2130 Sakura
2230 Milla lehto
2345 Wannabedj +countdown for 2010
0000 Elliot ness
0130 D.N.A
0300 Neon
0400 The end

teltta

1800 sakura, bobby speed, kaiu
2200 azo+guests
MrMännistö

Posts: 3

#20 • • MrMännistö MrMännistö
Kyllä, pyyhkeet löytyvät! Kuten kaikki matkaajat tietävät: Tiedä aina missä oma pyyhe on:)


*aplodit*

--
Mahalo