Huumeksien glorifiointi!

18 posts, 1 page, 9,726 views

flatstick

Posts: 343

#1 • • flatstick UG-/// Liquid Skies // Playaz Club
Noniin tytöt ja pojat.

Päivän päihdehuoltogalluppi koskee siis huumeksien ja muiden päihdeksien (ihan sama mikä) jatkuvaa mainostusta ja ylistystä elikäs glorifiointia! Koska ei ole hyvää eikä huonoa mainostusta, on vain mainostusta, aiheuttaako irti huumeista, rad, yad, yms vastaavat organisaatiot pelkästään hallaa itselleen vai onko tämä "SALAJUONI"(!!!!!!! :D), jolla saadaan ihmiset narkoholistoitumaan ja jo olemassaolevat edellämainitut pidettyä ajan hermolla asiasta niin, ettei vaan pääsisi päihteet unohtumaan? Samallahan kun työllistetään viranomaisia, terveydenhoitohenkilökuntaa, vankilapastoria ja ylipäätänsä pidetään yhteiskunnan rahat liikkumassa ja kiertämässä (mistäs ne verorahat tuleekaan?), nämä kyseiset agentuurit vollottavat kuinka KALLIIKSI se käy yhteiskunnalle. w000t?

Eli siis lyhyesti ja ytimekkäästi: Tuntuuko sinusta siltä, että jatkuva huumeista, tupakasta, alkoholista yms paasaaminen edesauttaa ihmisiä kokeilemaan niitä, vai onko paasauksesta jotain hyötyäkin?

--
Rahat vai kolmipyörä?!
Don't fight the feeling..

Avatar
#2 • • Reivaaja Guest
öö?
Prime Number

Posts: 2,705

#3 • • Prime Number UG-///
Oho, löytyikö vihdoinkin topikki johon edes reivaaja ei voi antaa vastausta. :D

--
Repikää siitä

Kolera

Posts: 4,256

#10 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Replying to Huumeksien glorifiointi!:

sts, 4.11.2009 06:40:
one word: Dives.


anteeksi skenetyhmyyteni, mutta kertoisitteko vähän enemmän?

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

signify

Posts: 26

#13 • • signify
haloo onks valoo, mut ei. En usko että asiasta puhuminen vaikuttaa käyttäytymiseen, lähinnä ajatteluun (vaikka käyttäytyminen on joskus ajattelun tulosta, valitettavasti hyvin harvoin), jos siihenkään. Ihmisillä on hyvin vahvat mielipiteet (nyt puhutaan siis ylimalkaisesti, jos voi, voinko?) yleensä näistä asioista ja eritoten omasta käyttäytymisestään. Kysy keneltä tahansa. Kyllä ne/he tietävät/luulevat tietävänsä miksi tekevät asioita ja vastaus on vähintään, koska musta tuntuu siltä ja sehän riittää.

Toisaalta (muahaha) meistä on moneen, jotkut jäävät asemalle eikä kaikkia huvita edes nousta kyytiin ja miksi tarvitsisi jos asemalta löytyy kaikki tarpeellinen. ;) Ts. jos olet designin perään ja tykkäät valomainoksista ja tunnet materialismin vallan vaikutuksen sielussasi asti kun kävelet kaupungin läpi mainoksien pommittaessa ja on pakko poiketa kauppaan (jos on siis nykytilanteessa siihen rahaa, extemporee) niin eiköhän visuaalisella mainonnalla viedä aika rajusti ihmistä ostotilanteeseen (puhumattakaan auditiivisesta).

Joten, eiköhän tähän väliin voisi sanoa että sama pätee myös tähän kyseiseen asiaan. Kaupasta ei tietenkään saa samalla tavalla huumeksia (tm?) ja 'mainonta' rajoittuu varoituksiin ja kehoituksiin eikä osta osta osta pälätykseen.

Ei välttämättä paras vertaus, mutta mekanismi voisi olla aika samanlainen vaikutukseltaan ihmisen psyykessä. Eli kun olet putkessa niin ei näy kuin eteen päin, eikä osaakaan kääntyä taakse päin kun ei vaan yksinkertaisesti mahdu, joten otetaan vastaan se mitä nähdään, kuullaan ja tunnetaan sekä halutaan. Loput ihminen kyllä 'osaa' itse vääntää itselleen joko mieluisaksi tai epämieluisaksi, ja tästä päästäänkin tottumuksiin, tapoihin ja himoihin, jolloin ihminen on vielä helpommin vietävänä, oli kyseessä informatiivinen ja varoituksin ja kehoituksin tarkoitettu valistuskamppanja tai mainonta.

Siitä onko kysymyksessä yksi salaliittoteoria lisää, en ole mitään mieltä. Ei vain kiinnosta, sillä se ei välttämättä vaikuta yhtään mihinkään oli niin tai ei. Aina löytyy niitä jotka ovat yhtä mieltä ja jotka ovat toista mieltä, eikä totuus tule ilmi, nyt vois laulaa 'ei milloinkaaaaan ei milloinkaaan'.

Siitä olen kyllä varma että tässä maassa on ihmisiä jotka ovat valmiita auttamaan toisia ihmisiä ja jotka välittävät muista ihmisistä niin paljon että ovat valmiita vapaaehtoiseen auttamistyöhön. Sen rahoittajista on sitten hieman vaikeampi sanoa. Moninaisia ovat ihmisen tiet ja liian usein kaiken takana on mammonan henki, mut ei lähetä siihen paatokseen, eihän. *toktok*

Jaa-a, olikohan tässä vastausta mihinkään kysymykseen. En tiedä, mut näin aamutuimaan tällanen pieni mietiskely tähän väliin ja nyt haen kyllä kahvia.

*piis* & *sydän*

--
.:it all comes down to one thng, and one thng only:.

signify

Posts: 26

#15 • • signify
tuuli.

--
.:it all comes down to one thng, and one thng only:.

anqqa

Posts: 4,030

#18 • • anqqa tirehtööri
Siirretään keskustelu Yallun mainitsemiin topikkeihin kun ei tämä oikein lähteny hyvin käyntiin.

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!