Precision Audio -äänentoistojärjestelmät

4 posts, 1 page, 9,991 views

anton fine

Posts: 1,359

#1 • • Edited anton fine myspace.com/finethedj
Precision Audio (Precision Oy est.1991) on vuodesta 1999 lähtien keskittänyt toimintansa äänentoistoteknisiin toteutuksiin.

Päätoimialamme ovat julkisten yleisötapahtumien, ravintoloiden ja erilaisten juhlatilaisuuksien äänentoisto - ja tapahtumasuunnittelu, tapahtumien toteutus sekä äänentoistojärjestelmien myynti ja vuokraus. Vuokrapalvelumme sisältää laitteiston toimituksen, kytkemisen, valvonnan sekä purun. Tarvittaessa toimitamme myös Pioneer dj-laitteisto ja valo- sekä lavatekniikkaa luotettavilta alihankkijoiltamme.

Laitemyyntipuolella tarjoamme erittäin korkealaatuisia ja toimintavarmoja äänentoistojärjestelmiä, joille myönnämme täyden viiden (5) vuoden toimivuustakuun. Valmistamme erikoistilauksesta räätälöityjä kaiutin - ja ääniprosessointijärjestelmiä, jos mallistostamme ei löydy asiakkaalle sopivaa tuotetta. Laitemyyntipalvelumme sisältää aina täydellisen konsultoinnin sekä äänentoiston suunnittelun.

Yrityksemme korkealaatuinen ja luotettava äänentoistopalvelu taataan jo 10 vuoden ”on sight” -tuntemuksella sekä teknisella kokemuksella. kokemuksella. (read less)

Lue lisää http://www.precisionaudio.fi/ tai kysy tarjousta:

Lasse Tuominen, toimitusjohtaja
[email protected]

Anton Sobolev, markkinointi
[email protected]
anton fine

Posts: 1,359

#2 • • anton fine myspace.com/finethedj
Tervetuloa kokemaan uusi tanssilattia Club Playgroundissa. Precision Audio on uudistanut äänentoiston vastaamaan suuremman tilan tarpeita. Playgroundin uusi tanssilattia kuulostaa muhkealta, puhtaalta sekä intiimiltä. Uudella tilaratkaisullaan, Club Playground vetää vertoja mille tahansa suosikkiklubillesi pääkaupunkiseudulla! clubplayground.fi