Meinaatko mennä sikapiikille?

156 posts, 8 pages, 65,271 views

Avatar
#61 • • Sunshine^82 Guest

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

Sunshine^82, 23.10.2009 23:27:
En tiedä.Menisin vaikka heti, jos se olisi mahdollista. Kun sattuu kuulumaan noihin terveisiin yli 25-vuotiaisiin, niin sitä piikkiä saa odotella vielä kauan näillä näkymin. Mielummin otan sen piikin, kun sairastaisin sen vapaaehtoisesti jos niin sattuisi käymään et sen tartunnan saisi. *eiei* *possu*
Siihen asti koitetaan pitää huoli käsihygieniasta ja syödä d-vitamiinia vastustuskyvyn ylläpitämiseksi. *joo* *pepsodent* Mutta jos se tauti tulee niin sit tulee, sille ei sitten mitään voi. :-/
Ergilion

Posts: 751

#62 • • Ergilion
näin voi käydä jos meinaa ottaa piikkii

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

tbo

Posts: 935

#64 • • tbo budhisattva

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

polly, 5.11.2009 15:42:
meillä on duunissa kossupullon veto siitä kuka saa possutaudin ekana eli tuskin meen piikilleeli eipä sit muuta kun etsiydyt jonkun sairastuneen seuraan :D

asiaan liittyen: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/THL+ei+salli+sikainfluenssarokotuksia+p%C3%A4iv%C3%A4kodeissa/1135250525881

THL perustelee kantaansa sillä, että päiväkodissa on kahteen eri kiireellisyysryhmään kuuluvia lapsia, eikä rokotusjärjestystä saa rikkoa.Yks asia tässä kaikessa spedeilyssä tulee päivä päivältä selvemmäksi: about ketä tahansa kannattaa näissä jutuissa uskoa paitsi Terveyden- ja hyvinvoinnin laitosta. Kaikesta päätellen THLn agendassa ei todellakaan ole minkään taudin leviämisen estäminen, vaan sen helkkarin rokotteen saaminen kaikkien verenkiertoon. Enhän mä nyt mitään mistään tietenkään tiedä, mut öö eiks tollaset isot ihmisryhmät kutennyvvaiks öö varuskunnat tai koululuokat tai päiväkodit ole just sopivia leviämispaikkoja viruksille? Vai missasinko mä tässä taas jotain oleellista?

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

blastic

Posts: 930

#65 • • blastic ballistic ballstick

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

tbo, 5.11.2009 19:04:
Vai missasinko mä tässä taas jotain oleellista?Esimerkiksi sanan kiireellisyysryhmä. Niitä rokotteita kun ei tosiaan riitä ihan heti kaikille, joten pakostakin pitää ne ihmiset, joille sikainfluenssa voi olla erityisen vaarallinen, pistää jonon etupäähän.

Jos ihmismassa olisi ehdoton peruste, niin silloinhan kaikki klubien, baarien ja yökerhojen asiakkaatkin pitäisi laskea kiireellisiin rokotettaviin.
Takyon

Posts: 2,945

#66 • • Edited Takyon Möwkö

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

tbo, 5.11.2009 19:04:


blastic, 5.11.2009 19:20:THL osaa näköjäään paljon muutakin >:/
http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2009/11/suomessa-lapset-arveluttaviin.html

Edit. Luinpa itse vielä tuosta lakiehdohdotuksesta kyseistä kohtaa ja onhan tuo blogiteksti aika kärjistettyä mut kuitenkin, mahdollisuudet on monet..

--
info

No matter how depressed you are.... there is NOTHING that cant be fixed by titties.

tbo

Posts: 935

#67 • • tbo budhisattva

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

blastic, 5.11.2009 19:20:

Esimerkiksi sanan kiireellisyysryhmä. Niitä rokotteita kun ei tosiaan riitä ihan heti kaikille, joten pakostakin pitää ne ihmiset, joille sikainfluenssa voi olla erityisen vaarallinen, pistää jonon etupäähän.Toi on silti pelkkää byrokraattista pelleilyä. Muualla, kuten esim. Kouvolassa rokotetaan terveitä 6v nassikoita ihan ilman mitään hätäilyä, miks toi piti Turussa kieltää? Ylipäätään toi koko käsite "kiireellisyysryhmä" on olemassa sitä varten et koko taudin aiheuttamia taloudellisia ym menetyksiä saatais minimoitua - kysessähän ei ole kuin hyvin, hyvin minimaalisesti (jos ollenkaan) ihmisten hengen suojeleminen (kaikkia ei kuitenkaan rokoteta). Jos taudin leviämistä saadaan hidastettua rokottamalla noita päiväkotilapsia joiden parissa sen vois hyvinkin äkkiä kuvitella leviävän (vrt. täi) niin eikö se muka minimoi noita menetyksiä?

Toistan väitteeni: THL ei ole kiinnostunut taudin leviämisen ehkäisystä vaan oman poliittisen agendansa läpiajamisesta.

--
-tbo
--
*support your local underground heroes*

blastic

Posts: 930

#68 • • blastic ballistic ballstick

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

tbo, 5.11.2009 19:49:
Toi on silti pelkkää byrokraattista pelleilyä. Muualla, kuten esim. Kouvolassa rokotetaan terveitä 6v nassikoita ihan ilman mitään hätäilyä, miks toi piti Turussa kieltää?Siis ensinäkin myös ne terveet 6v lapset (tarkemmin sanottuna terveet 3-24v, ks. thl.fi) kuuluvat ensimmäisinä rokotettaviin. Tarkemmat rokotusajankohdat taitavat olla kaupunkikohtaisia.

Ylipäätään toi koko käsite "kiireellisyysryhmä" on olemassa sitä varten et koko taudin aiheuttamia taloudellisia ym menetyksiä saatais minimoitua - kysessähän ei ole kuin hyvin, hyvin minimaalisesti (jos ollenkaan) ihmisten hengen suojeleminen (kaikkia ei kuitenkaan rokoteta).Aika pollea väite. Perusteluja?
Vasta äsken väitit, että päällimmäinen tarkoitus on nimenomaan rokottaa kaikki, eikä ehkäistä taudin leviämistä. Tokihan se rokote yritetään saada ainakin kaikille halukkaille. Ja eikö muka taudin ehkäisemiseen tarkoitetun rokotteen tarjoaminen mahdollisimman monelle ole juuri sitä taudin ehkäisemistä?


Jos taudin leviämistä saadaan hidastettua rokottamalla noita päiväkotilapsia joiden parissa sen vois hyvinkin äkkiä kuvitella leviävän (vrt. täi) niin eikö se muka minimoi noita menetyksiä?Eihän se päiväkoti ole läheskään ainoa paikka, jossa tartunta ja leviäminen on mahdollista. Tautia pyritään ehkäisemään rokottamalla mahdollisimman moni, etupäässä ne, joille tartunta voisi olla erityisen vaarallinen. Päiväkoti ei siis ole mikään peruste tehdä poikkeavia järjestelyjä. Eikä tuo HS:n juttu tarkoita sitä, etteivätkö ne päiväkotilapset pääsisi rokotettavaksi ollenkaan.Toistan väitteeni: THL ei ole kiinnostunut taudin leviämisen ehkäisystä vaan oman poliittisen agendansa läpiajamisesta.Eli mikä se poliittinen agenda sitten on?
anis

Posts: 2,451

#69 • • anis
En todellakaan tiedä. Ite kuulun tuohon terveydenhuollon henkilökuntaan ja taitaapi kaikki mun duunipaikasta jo käyneet piikillä. Mä en osaa päättää... Ääää. 11. pvä se olis sitten viimeistään mentävä jos meen. Toisaalta, parempi puolisko kuuluu tuohon riskiryhmään ni ei haluis häntä kyl sairastuttaa jos sen saa :/ Valintoja valintoja!

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

ezzy

Posts: 8,060

#70 • • ezzy Droid-pappa
Duunikaverin piti hakea rokote, koska kuuluu riskiryhmään ja kasilta oli jonoa 500+ metriä...jäi sitten hakematta, kun ei voi koko työpäivää moiseen käyttää.
Vapauttaisivat noi nyt jo apteekkeihin ja yksityisille...voi huoh.
lohikarme

Posts: 1,730

#71 • • lohikarme RitariVittupää
Turhaa hapatusta... faktaa on että suomessa kuolee vuositasolla kausi-influenssaan paljon ihmisiä. Tää on vaan nyt uus juttu ni pitää hypettää.

Joku salaliittoteoreetikko vois jopa sanoo että kehitetty virus että saadaan lääkefirmoille rahaa ;DD

--
Qualis artifex pereo

turquoise

Posts: 732

#72 • • Edited turquoise e-ra2co
En ota vieläkään. Tauti ei pelota, mutta jos tulee kova flunssa niin kyllähän se yksin asuvana vituttais. Ite suojaudun käsiä pesemällä (tosin oon pessy niitä aina, enkä koske mihinkään ovenkahvoihin enkä kaiva nenää - likasilla sormilla, he), kasviksia / vihanneksia lähes kilo päivässä, lisäks oon ruvennu korvaan jogurtit hedelmillä.*
Maitoa menee litra päivässä, ja siitä pitäis saada tarvittava reevitamiini. Vähän kans oon yrittänyt syödä enemmän rasvasta kalaa ku ennen, liekö sillä sitten mitään hyötyä. Mut näillä eväillä ->

* Lisäravinteita en vittuillaksenikaan osta tän hysterian takia, vaikka joskus olen kyllä niitä syyllistynyt napsimaan.

--
The one who smiles rather than rages is always the stronger.

dj upi

Posts: 1,835

#74 • • dj upi

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

ezzy, 6.11.2009 10:49:
Duunikaverin piti hakea rokote, koska kuuluu riskiryhmään ja kasilta oli jonoa 500+ metriä...jäi sitten hakematta, kun ei voi koko työpäivää moiseen käyttää.
Vapauttaisivat noi nyt jo apteekkeihin ja yksityisille...voi huoh.Käväsin hakee eilen Kalliosta ja meni joku 10minaa et sain piikin. Vissiin aika kuntakohtaisia nuo jonot/jonottomuudet.

En tiedä terveistä ihmisistä mut sikaflunssan ominaisuutenahan on nimenomaan syvä tulehdus keuhkoihin joka aiheuttelee niitä keuhkokuumeita (johon se pikkutytöki kuoli lopulta) eli näin astmaatikkona otin mahd. nopsasti piikin...
flatstick

Posts: 343

#75 • • flatstick UG-/// Liquid Skies // Playaz Club

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

sativa, 6.11.2009 11:31:
kasviksia / vihanneksia lähes kilo päivässä, lisäks oon ruvennu korvaan jogurtit hedelmillä.*
Maitoa menee litra päivässä, ja siitä pitäis saada tarvittava reevitamiini. Vähän kans oon yrittänyt syödä enemmän rasvasta kalaa ku ennen, liekö sillä sitten mitään hyötyä. Mut näillä eväillä ->

* Lisäravinteita en vittuillaksenikaan osta tän hysterian takia, vaikka joskus olen kyllä niitä syyllistynyt napsimaan.Reevitamiinista en oo koskaan kuullutkaan, mut tiesiks, että homogenoitu ja hapattamaton maito aiheuttaa pitkässä juoksussa osteoporoosia, vaihda piimään tai luomumaitoon ja ota oikeesti se d-vitamiini jotenkin muuten. Lisäks maidossa olevat hormonit kiihdyttävät mahdolllisen bakteeriflunssan bakteerien kasvua, jolloin tuut vaan todennäköisemmin kipeäksi. Viruksiin sillä ei ole vaikutusta, luonnollisestikaan.

Ja mitä noihin hedelmiin tulee, niin fruktoosi aiheuttaa insuliiniresistenssiä ja sitä kautta diabetestä.
http://www.nutritionandmetabolism.com/content/2/1/5.

--
Rahat vai kolmipyörä?!
Don't fight the feeling..

flatstick

Posts: 343

#77 • • Edited flatstick UG-/// Liquid Skies // Playaz Club

Replying to Meinaatko mennä sikapiikille?:

equalizer, 6.11.2009 12:00:
puukon kans varmaan pitäs http://www.yle.fi/tekstitv/html/P108_01.htmlVäkee viedään ku pässiä narussa :D Media on kyl väkivaltaa ja terrorismia parhaimmillaan! sen lisäks on viel internet, joka itsessään olis niin kovin tyhjä, mut porukan jutut kyl viihdyttää <3 eehhanaa :D

Kunnon nistimenoo, pitää vetää jengiä about pataan et pääsee piikille <3

--
Rahat vai kolmipyörä?!
Don&#039;t fight the feeling..

MRC

Posts: 1,346

#79 • • MRC Mindcore Crew DJ MRC/Skitzofrenik
Epäilen

--
HOUSE MUZIEK MAAKT JONGEREN KAPOT !
Every style of music has its own emotion. Hardcore is pure fury!