Hei. Kaipaisi vähän mielipiteitä/keskustelua siitä, että kuinka paljon pitää olla baarihenkilökuntaa (baarimikkoja/blokkareita) (yhteismäärä) eri kokoluokan tapahtumissa. Jos vaikka seuraavat kokoluokat käy läpi:
50hlö
100hlö
200hlö
300hlö
400hlö
500hlö
750hlö
1000hlö
1500hlö
2000hlö
Useimmitenhan anniskelukapasiteetin määritteleminen jää ravintolapäällikön vastuulle, mutta jos anniskelu kusee, niin tapahtumajärjestäjä on kuitenkin se eka taho joka näillä foorumeilla saa haukut niskaan.
Samat speksit olisi mielenkiintoista tietää myös UG-bileille (koska UG-bileissä käy yleensä vain käteinen).
Toki noi ei oo yksiselitteisiä, vaan riippuu varmaan siitäkin kuinka monipuolinen valikoima baaritiskillä on (jos on vaan perus kalja + siideri + lonkero, niin varmasti menee nopeammin), ja varmaan pelkkä käteismaksupolitiikka myös nopeuttaa tiskin vetävyyttä.
Tapahtumajärjestäjälle tärkeä luku on myynti/asiakas ja toi tuntuu vaihtelevan yllättävän paljon, nii olisi mielenkiintoista tietää muiden mielipiteitä/kokemuksia. Mun kokemuksen perusteella mikä tahansa 12e ja 21e välillä ainakin on mahdollista (nyt puhutaan siis viikonlopputapahtumista).
Täs on kuitenkin viime aikoinakin menny hyvin kokeneidenkin tekijöiden tapahtumia pieleen anniskelun epäonnistumisen takia, nii olisi hyvä tästäkin aihealueesta tietää enemmän.
Ja myös sekin, miten noi numerot muuttuu silloin kun on festaritapahtumasta kyse (tai UG-bileestä jonne jengi voi tuoda myös omia juotavia).
50hlö
100hlö
200hlö
300hlö
400hlö
500hlö
750hlö
1000hlö
1500hlö
2000hlö
Useimmitenhan anniskelukapasiteetin määritteleminen jää ravintolapäällikön vastuulle, mutta jos anniskelu kusee, niin tapahtumajärjestäjä on kuitenkin se eka taho joka näillä foorumeilla saa haukut niskaan.
Samat speksit olisi mielenkiintoista tietää myös UG-bileille (koska UG-bileissä käy yleensä vain käteinen).
Toki noi ei oo yksiselitteisiä, vaan riippuu varmaan siitäkin kuinka monipuolinen valikoima baaritiskillä on (jos on vaan perus kalja + siideri + lonkero, niin varmasti menee nopeammin), ja varmaan pelkkä käteismaksupolitiikka myös nopeuttaa tiskin vetävyyttä.
Tapahtumajärjestäjälle tärkeä luku on myynti/asiakas ja toi tuntuu vaihtelevan yllättävän paljon, nii olisi mielenkiintoista tietää muiden mielipiteitä/kokemuksia. Mun kokemuksen perusteella mikä tahansa 12e ja 21e välillä ainakin on mahdollista (nyt puhutaan siis viikonlopputapahtumista).
Täs on kuitenkin viime aikoinakin menny hyvin kokeneidenkin tekijöiden tapahtumia pieleen anniskelun epäonnistumisen takia, nii olisi hyvä tästäkin aihealueesta tietää enemmän.
Ja myös sekin, miten noi numerot muuttuu silloin kun on festaritapahtumasta kyse (tai UG-bileestä jonne jengi voi tuoda myös omia juotavia).