TimeLine 31.10.2009 @ Jyväskylä

40 posts, 2 pages, 11,234 views

happosepi

Posts: 1,070

#22 • • happosepi
Ei ollu tosiaan mikään vaikeus valita levyjä kun niitä oli sillon tyyliin muutama kymmenen :) Vaikeus oli lähinnä siinä mitä niistä kehtaa soittaa..
Vexe

Posts: 1,016

#26 • • Vexe
Jahas. Herätty on ja iltapäivällä jyväskylään.
jaakkol

Posts: 92

#28 • • jaakkol
ootan et pasi soittaa eat shit assholen
Zeni-

Posts: 1,104

#30 • • Zeni- Funky Little Man
Kiitos! Oli kyllä niin mehevää settiä niin ylä- kuin alakerrassakin, ei oikein tienny kummas viihty paremmin. *aplodit*
ps. Jännä mies rokkaa aina :)

--
Jos on korviaan myöten kusessa, kannattaa pitää suunsa kiinni.

Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.
Stylet vittuun!

pyhimys

Posts: 622

#31 • • Edited pyhimys
Olihan se päätähuimaava reissu...

Ensinnäkin musiikkipuoli oli todella hyvä välillä 22:45-00:45. Lähinnä tuli kuunneltua Thomasia sekä ylä- että alakerrassa ja voin sanoa, että maukasta oli. Erityisesti kiinnostaisi tietää yläkerran setistä Underworldin Downpipea ennen ja jälkeen soineet biisit. Voisi itsekin käydä ostoksilla... Jälkimmäisessä oli miesvokaalit (ehkä sanoi et cetera tjsp) ja edeltävässä oli semmoinen mukava basarilinja, jos yhtään nyt auttaa tunnistamisessa/muistamisessa... Myös T. Kesäniemen tranceilut yläkerrassa oli mukavan tansittavaa... Ihan hyvä ratkaisu oli, että tuo yläkerta oli jaettu tuolleen pienemmäksi tilaksi. Lisäsi tunnelmaa... Ja siellä myös tuoksui puhtaalle :D

Toiseksi oli kyllä ihan mielenkiintoista pyörtyä siinä alakerrassa... Yhtäkkiä tuli kylmä hiki, silmissä sumeni ja sitten mentiin. Siinä olikin sitten mielenkiintoista heräillä siitä lattialta ja miettiä, että mites tässä näin. Ei kyllä pelkästään johtunut alkoholista, kun en nyt mitenkään hirmuisesti ollut juonut. En kyllä juonut muutenkaan mitään nesteitä tuolla, joten se ja hieman huono ilma varmaan osiltaan aiheutti tuon... Kiitokset vielä pokeille, jotka ei heti heittänyt pihalle vaan tsekkasivat tilanteen ja kävi vielä vettäkin hakemassa. Selkeesti oli pojilla pelisilmää ja ihan asiameininkiä muutenkin... Ja sori, jos pelästytin sen viereisen seurueen tuolla kaatumisella :)

Kyllä ainakin jäi nämä pippalot hyvin mieleen :)
happosepi

Posts: 1,070

#33 • • happosepi
Bileet oli odotusten mukaisesti kovat, kiitoksia vaan ja hatunnosto toveri Raniselle näiden järkkäämisestä :)
thomas

Posts: 5,618

#34 • • thomas
Tukholma kiittää ja kuittaa. Laivassa siis menossa takas hurrilandiaan. Enpä muista missä bileissä ois ollu yhtä hauska soittaa. Varsinkin yläkerta toimi moitteetta. Kuunnteltiin happosepin kanssa settejä matkalla takaisin Turkuun ja täytyy sanoa, että jokainen dj pisti parastaan ja ei parempia settejä olisi edes voinut pyytää. Kiitos myös Lahti sekä Varkausposselle tuesta. Tiedätte keitä olette.

Oma setti tulee jälkinauhoituksena jakoon, kunhan työkiireiltä vain kerkeää nauhoittaa.

PS. jatkojen 4back4 oli melkoista meininkiä. Otetaan pojat joskus uusiks ;)
J Raninen

Posts: 950

#35 • • J Raninen
Jees, hilpeetä oli! Kiitokset artisteille, nakitetuille ja Efektin porukoille, etenkin Jykelle kaikesta työstä ja säätämisestä.

Alakerran huonon ilmanlaadun syy selvisi tänään: bileitä ennen tiloissa ollut teatteripoppoo oli kääntänyt ilmastoinnin pois päältä kuullakseen repliikkinsä. Huoltomies oli sanojensa mukaan laittanut jonkin automatiikan päälle, jonka piti käynnistää pöhöttimet illan mittaan, vaan kuinkas sitten kävikään...

Alakerran äänipuoli ei ollut ihan niin ihq kuin alunperin sinne suuniteltiin, eli pahoittelut siitä. Oppiipahan taas.

Vaan juu, olipahan hilpee nähdä taas naamoja, joita ei oo tullu nähtyä vuosiin. Pisteet siitä, että jaksoitte raahautua paikalle :)
Riotbot

Posts: 804

#36 • • Edited Riotbot
Jeps kitookset järjestäjille. Oli kiva jauhaa vanhoista ajoista saman poppoon kanssa. Kiitokset myös näille muutamille eri tahoille jotka yritti kovasti saada soittamaan muuallekkin, mun vinyylivarastot on sen verran niukat niiden biisien osalta mitä suostun soittamaan, että kestäis _hetki_ haravoida tarvittavaa materiaalia tarpeeks jotta keikkailu tulisi kysymykseen :D. Alakerta tosiaan tartti sitä Pimiö-PA:ta(tm), mut näillä mentiin =) Danke schoen.

Edit: Järjestäjälle: jos mun tyyppisiä teknisiä miksaajia myöhemmin buukkailette, niin hoitakaa perkele se monitorointi kuntoon. Ts. kaapit penkille viereen jne. =) Näin 2x45min settien aikana ei kiinnosta alkaa siirteleen, luureillamiksaamiseen ei nappaa sortua. Yläkerrassa ei tainnut pystyä edes säätämään monitoroinnin äänenvoimakkuutta.