CLOUD 9 / CLIPZ (UK) / STENCHMAN (UK) / MEAN HALLOWEEN / DUBSTEP / DRUM & BASS

30 posts, 2 pages, 9,607 views

Fornarina

Posts: 283

#21 • • Fornarina
Stenchman, ihana mies. jumaleissön ku jätkä pani kovaa. uhhuh
Lime_

Posts: 401

#22 • • Lime_
Huh huh.. oli kyllä masiivista soundia koko illan.

Desto oli soittelemassa kun tultiin sisään ja fiilis ei ollut kummoinen, kun ei saanut edes vettä tilattua, kun korttitiski aukesi vasta myöhemmin? Ihan jees biisejä tuli vaikkei vielä oikein tunnelma ollutkaan kohdillaan koska paikalla oli vasta kourallinen

Tes la rok tykitti hyviä biisejä useampiakin.. kun mindman pääsi mukaan, niin homma ei ehkä purrut yhtä hyvin, mutta onneksi toisella puolella tarjoiltiin hyvää rumpua ja bassoa. Siinä ihmeteltiin joku puolisen tuntia ja no good manin loppu setti käytiin ihmettelemässä joka oli jo parempaa, kuin se alkupään meno.

Stenchman tärähti ihan täysillä. Hulluja biisejä. Tuli kyllä fiilisteltyä koko setin ajan. Tanssiahan ei enää mahtunut millään lailla, mutta kovasti silti porukka yritti väen paljoudesta huolimatta. Taisi olla jo paikka siinä vaiheessa täynnä. Ei annettu sen häiritä tippaakaan.

Clipz oli pettymys, vaikka en tosin nähnyt lavalle varmaan kertaakaan, joten mistä sitä tietää vaikka clipziä olisi tuurannut dj pentti jostain perähikiän pikkupubista :D Setti oli kyllä kaukana siitä mitä on mieheltä biisejä kuullut. Pari ihan asiallista biisiä pudotti loppua kohden, mutta muuten todella heikko veto. Onneksi toisella tiskillä soi asiallinen dubstep, jonne pystyi menemään aina välillä fiilistelemään.

Burma veti loistavan lopetuksen illalle. Kunnon mättöä sen clipzin löysäilyn jälkeen. Tosin meinasi voimat olla lopussa jo ja sai kärsiä siitä kun ei ollut muistanut tulppia ottaa mukaan. Kuten koko ajomatkan kotiin pienen tinnityksen muodossa :D

mutta joo, kannatti tulla.. vaikka baari näyttääkin suunnilleen samalta, kuin pyöräkellari josta on kannetu romut pihalle ja laitettu parit pöydät ja pari tiskiä *nauru* Mutta kieltämättä siinä on oma tunnelmansa..

vaikkakin wc on ehkä mielenkiintoisin ikinä. Ja kiitoksia vaan sille tytölle joka tuli kysymään vessojen vieressä, että missä on vessa ja kun neuvoin, hän tuli noin 3s päästä ulos ja löi olkapäähän väittäen etten tiedä mistään mitään. Ilmeisesti säikähti kun rähjäinen ja äijiä täynnä. Harmi hänelle, ei kai tuolla toistakaan ollut?
kupla

Posts: 56

#23 • • kupla o_O
Stenchman. PUKING OVER. Ei jumalauta.

Clipziltä odotin clownsteppiä, mutta sieltä tulikin fidget/homo/kreisibailaushousee ja mitälie. Ihan ookoo, mutta silti pettymys. Flaikkuun olis varmaan voinu kirjottaa Redlight eikä Clipz, tosin tiesikö promoottoritkaan mitä settiä sieltä oli tulossa? Onneks pikkupuolella tuli hyvää dubsteppiä.

Burma onneks pisti tapansa mukaan kunnon liimanhaistelusoundia.

Lime_, kyllä siellä naisillekin on ihan oma vessa, miesten vessan ohi, käytävän päässä vasemmalla.


Nyt tiedän miks muijilla kestää niin helvetin kauan lähtee johonkin. Naaman maalaaminen on hidasta hommaa. Hukkasin nenänikin sinne tanssilattialle, onneks oli yks varalla :p

"CLIPZ SHOULD FUKKEN DIE"

--
jungle business. serious business.

Lime_

Posts: 401

#24 • • Lime_

Replying to CLOUD 9 / CLIPZ (UK) / STENCHMAN (UK) / MEAN HALLOWEEN / DUBSTEP / DRUM & BASS:

kupla, 1.11.2009 12:26:
Clipziltä odotin clownsteppiä, mutta sieltä tulikin fidget/homo/kreisibailaushousee ja mitälie. Ihan ookoo, mutta silti pettymys. Flaikkuun olis varmaan voinu kirjottaa Redlight eikä Clipz, tosin tiesikö promoottoritkaan mitä settiä sieltä oli tulossa? Onneks pikkupuolella tuli hyvää dubsteppiä.


No ihmeteltiinkin kaverin kanssa miksi mc huuteli kokoajan dj redlightia vaikka clipzi piti olla soittamassa..

kupla, 1.11.2009 12:26:
Lime_, kyllä siellä naisillekin on ihan oma vessa, miesten vessan ohi, käytävän päässä vasemmalla.


Jaa jaa.. ekaa kertaa kyseisessä paikassa, niin ei mitään havaintoa. Toivottavasti naikkonen löysi vessansa.
Burma

Posts: 297

#25 • • Burma
Mahtavat bileet!

CLipzin Redlight setti oli pettymys, mutta luulen että mies on saanut aikalailla tarpeekseen saamastaan negatiivisesta palautteesta junkan saralla... Blogi/elektro/fidget/kreisibailaus-house antaa paremmin myöten uusille jutuille ja halvaltahan se kuullostaa jo valmiiksi. Toivotaan että se on tollaisenaan ohimenevä ilmiö.

Sen sijaan Stenchmanin "Dubstepin Lordi" setti oli kyl todella kuvottavan hyvä! Lavakarisma ihan omaa luokkaansa, tuli mieleen Kiki-Ill Paul jossain määrin! Todella kovaa settiä, ja erinomaisen mukava seuramies! Oli vissiin munkin MC:nä jossain vaiheessa.

All and All, todella kovat bileet!
Cloud 9

Posts: 213

#27 • • Cloud 9 Cloud 9
Big up to all that came to our last event! Stenchman was SICK! Massive apologise for the mix-up between Clipz and Redlight, a big problem with the agent and artist comunication. That shouldn't happen. I was expecting Dnb from that guy too. thank god all other artists smacked it! Redlight did play good music and smacked it on the decks,, but it wasn't what i had ordered, or what i wanted. We won't let something like that happen ever again.

Big up, Desto, Tes La Rok and Mindman, big up 501 and Elmo, Wispy and Burma!!! Big up to Cloud 9 crew, Popot, Perus, and the whole playground crew. Massive big up to all you heads who bought tickets and to those who came dressed up in a costume. Big up to all that stopped to have a chat with me on the door ;) I don't normally sit there selling tickets, but as ticket sale person couldn't make it, I did it myself. In the end it was really good, because i was abel to personally greet all you that came to my event :) It was fun

All in all really great night!

Thank you


Watch out for our next event! 21.11. Purely Dubstep @ Playground! // ZED BIAS (UK) // HIJAK // ELMO // VDHD // HEREILL // REEFER // NEVEREADY // THOMAS SANDERSON AND SPECIAL ED // TICKETS 6€ FROM POPOT // 10€ ON THE DOOR http://www.facebook.com/event.php?eid=273158485646


All the best

Thomas Sanderson
Cloud 9
Avatar
#28 • • ikj Guest
ihan tajuton meininki thanks.
aiduu

Posts: 375

#29 • • aiduu
ma ei tykänny niistä dyndydydyndydydyndydydyndydy junnauksista, mun tajunta ei oo tarpeeks aakee selkeesti! clipzi oli salee hyvä,,ku en muista mittaa!
Tuoppo

Posts: 135

#30 • • Tuoppo Tamppaaja
Joo alus oli aika paskaa dydydydyydydyydydy. Alko väsyttää. Menin nukkumaan. Harmi et missasin sen parhaan :)

--
- Haluan tasapainoa elämään -