La 19.09 BASSO!: GIRLS NIGHT OUT! VEGA Live (VC Records, USA) 19.9.2009 @ Helsinki

3 posts, 1 page, 980 views

Wiljams Blood

Posts: 275

#1 • • Edited Wiljams Blood Bright Shades
VEGA_Verho_Forum.jpg

Girls Night Out!! -erikoisiltana saamme pääesiintyjän rinnalle Nuden täyteen Helsingin parhaita nais -dj:tä, jotka tunnetaan useiden bileiden, klubien ja kulttuuriprojektien taustavoimista jo vuosien takaa!

Katerina, Miia Magia, Marry Me ja Paukku Pauliina lämmittävät lattiat illan pääesintyjälle, joka näin spessuiltana on Texasin Austinista saapunut live- löytö, elektrodiscopläjäys VEGA!

Yläkerta:
* VEGA Live (VC Records, USA),
* Katerina (School Of Life)
* Miia Magia (Club Kissalaakso)

Alakerta:
* Silkkiä ja Luoteja Dj`s (MaryMe & Paukku Pauliina)

VEGA (USA)
Euroopan kiertueella parhaillaan oleva 21- vuotias Alan Palomo tunnetaan blogosfääreissä kahdesta asiasta: Neon Indian nimisestä pop-duosta, sekä Vega- nimisestä discohouse -projektista. Nuori mies on alle vuoden sisällä tavoittanut lähes kaikki varteenotettavat genren musiikkiblogit molemmilla projekteillaan ilman, että alussa kukaan tiesi yhteydestä artistien välillä. Molempien kokoonpanojen kappaleita listattiin kehujen kanssa samaan aikaan, mutta Neon Indian pysyi täysin anonyymina Alan Palomon kerätessä nimeä Vegana.
Alkusyksystä 2009 alkoi sekä Vegan että Neon Indianin ensimmäinen euroopan kiertue, jolla ahkera mies todellakin vetää keikkaa Vegan kanssa muuttuen välipäivinä Neon Indianiksi.

Musiikillisesti projektit ovat kuin päivänsäde ja menninkäinen; Vega soittaa uptempoisempaa ja tanssittavaa 80- luku vaikutteista syntetisaattori-discohousea, ja Neon Indian syntetisaattoreita kokeellisemmin hyödyntävää utuisen elektronista lo-fi poppia.

http://www.myspace.com/vegavisions
JenJi

Posts: 6

#2 • • JenJi
Tarjoaisin kuunneltavaksi tosta allaolevasta linkistä lauantain "Girls Night Out" -illan pääesiintyjän VEGAn biisin "All Too Vivid". Ja keikkahan on siis LIVE!

Illan muu musiikki on 100% á la girlpower, kun puikoissa ihanat naiset Katerina, Miia Magia, Marry Me ja Paukku Pauliina.

http://butterteam.com/03_All_Too_Vivid_Original_Mix.mp3

Tästä tulee oikeesti ihan sikakivaa!!!

Tule, nähdään!!
JenJi

Posts: 6

#3 • • JenJi
Valitettavasti Miia Magia joutui perumaan keikkansa päällekkäisbookkauksen takia, Katerina soittaa siis sitäkin enemmän!

Päivitetyt illan aikataulut:

Yläkerta:

22.00-01.00 Dj Katerina
01.00-02.00 Vega (VC Records, USA) LIVE
02.00-03.30 Dj Katerina

Alakerta:

22.00-04.00 Marry Me & Paukku Pauliina


Nähdään, Tsädääm! :)