Kemopetrol - Child Is My Name 2009 (Pastori Silli Bootleg)

6 posts, 1 page, 1,552 views

DJ_Skyform

Posts: 358

#1 • • Edited DJ_Skyform Fourth KInd Records, Divaani, Monokrak Rec
Eli tällänen omasta mielestä ihan onnistunut tekele. Huomaatte kuunnellessanne, että siellä on TOSI paljon alkuperäisestä biisistä mukana, eli ihan bootlegillä mennään. Siis emt, mulla oli tästä pitkään tosi ristiriitaset fiilarit, mut nyt se tuntuu jotenkin sellaselta et tykkään siitä :) Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä siitä et mitä pidätte.
Dasjonna

Posts: 612

#2 • • Edited Dasjonna - Dreamhall / Love Shack -
Soron versio aikanaan ainakin maistui, koitetaas uutta aaltoa.

edit: juuei. jopa teknoksi aivan liian nopeestikyhätyn kuulonen, basari, haikka ja cowbell lisätty...?
Caro²

Posts: 5,301

#3 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2
Heti alkuun häiritsee se, että basari ei o basslinen kanssa kohdallaan ja bassline on "liian hiljaa" - oli se timing sitte taiteellinen näkemys tai ei, niin ei istu omaan korvaan. Bassolinjan groovi latistuu :(

Muidenkin rumpuinstrumenttien taimaus ja soundien tasojen suhde on jotenkin hakusessa. Saahan sillä lisää gruuvia kun kaikki ei tule insinöörimäisellä tarkkuudella, mutta tää nyt ei jotenki istu...

Paras versio tästäkin biisistä on edelleen Recue Club Mix jostain vuodelta miekka ja kilpi (EDIT2: alkuperäisen lisäksi siis), tehty vieläpä träkkerisoftalla :)

Ei tää huono ole, mutta kaipaa hiomista miun mielestä. Toi nakutus on kiva, mutta liian kovalla :)

EDIT: Lopetukseenkin kaipais jotain muuta ideaa kuin kumipallobasari.
DJ_Skyform

Posts: 358

#4 • • DJ_Skyform Fourth KInd Records, Divaani, Monokrak Rec

Replying to Kemopetrol - Child Is My Name 2009 (Pastori Silli Bootleg):

Heh, aika hauska sinänsä et vasta nyt kommenttien jälkeen tajuan et mitä kaikkea tässä puuttuu jne..:D Mutta tämä oli lähinnä sellainen flunssaisen aamuinen päähänpisto tai jtn..:) Mutta jos vaikka joskus jaksais kehitellä tän loppuun. Nyt mulla tais loppua kärsivällisyys kesken tai jotain? :)
hrdkvr

Posts: 3,929

#5 • • hrdkvr KURGO
kikki ja bassolinja vaihtoon tai sit reippaasti tempoo ylös ja joku fullon psyke miksi tulokseksi.
Tää jätti aika kylmäksi.

--
-keep it hard-

jakke

Posts: 120

#6 • • jakke shine fish / cordis / veezay
aiemmin mainittujen ongelmien lisäksi noi rumpukolinat kuulostaa omaan korvaan liian tökeröiltä tai kömpelöiltä eikä ne saa pelastettua biisiin oikeen minkäälaista groovea. paras kohta biisissä taitaa olla toi 2:28-2:42 kun pelkkä basari soi alkuperäisen biisin kanssa. basarikin on tosin turhan rankka biisin fiilikseen nähden. masterivolakin tuntuu olevan vähän turhan kovalla.

3min kertsissä on tainnut jäädä toi alun bassolinjasample soimaan itse biisin kanssa, koska nyt se kuulostaa alapäästä ihan tajuttoman tunkkaiselta mössöltä. taisit tosiaan olla aika flunssassa kun päätit että se ei tarvi minkäänlaista korjaamista. :p

rakenne tuntuu alusta ja lopusta vähän väkisin venytetyltä ja keskellä ei taas ehdi olla tarpeeksi sisältöä biisin pituuteen nähden.