Elacin korvatulppien kimppatilaus (TAMPERE)

4 posts, 1 page, 2,220 views

UzU

Posts: 2,361

#1 • • UzU [33100]
Tunnustetaan heti alkuunsa että otsikko valehtelee. Tarkoitus ei ole tilata Elacineja vaan täysin vastaavat tulpat mutta aitoa tamperelaista käsityötä Hollantilaisen laserin sijaan. Käytän nyt vain Elacinin nimeä hyväksi tässä niin jengi tietää mistä puhutaan.

Menin hävittämään omat Elacinit tossa Tammerfesteillä ja nyt olisi tarvetta uusille tulpille. Tamperelainen Kuomed (http://kuomed.fi/) valmistaa yksilöllisiä kuulonsuojaimia jotka ovat käytännössä täysin vastaavia kuin Elacinit. Myös vaimennusvaihtoehdot ovat samat -9 -15 tai -25 db.

Hintaa näillä on muutama euro enemmän kuin Hollannin sisaruksilla, mutta ajattelin tukea paikallista. 5 hengen kimppatilauksessa parin hinnaksi tulisi 185 euroa. Jos jengiä saadaan yli 10hlö niin voidaan tinkiä vähän lisää. Valokset otetaan Tampereella Sorin kadulla sijaitsevissa tiloissa myöhemmin sovittavana ajankohtana. Tulpat saa noin kahdessa viikossa sen jälkeen.

Näihin siis pätee täysin samat ominaisuudet ja speksit kuin Elacinin tulppiin joista voi lukea kymmenien ihmisiten kokemuksia ja muuta mukavaa tuolta: http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=33732;sivu=1

Toivon että tarvittava määrä jengiä (min. 5hlö) saataisiin kasaan parissa viikossa ja valokset tulille tossa kuun vaihteessa. Nyt sitten vain sitovia ilmottautumisia mulle -> uzu at 33100 piste info tai privana täällä.
UzU

Posts: 2,361

#2 • • UzU [33100]
hop!

Muutoksia, päivityksiä ja varmistuksia. Sanottiin hei Kuomedille kun Finnfonic teki niin hyvän tarjouksen. Kyseessä on myöskin kotimainen ER-filttereitä (eli ne samat kuin Elacineissa) käyttävä valettu tulppa. Hintaa parille tulee 172e.

Valoksia otetaan 4. & 5.9. Tampereella myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Mukaan voi ilmottautua aina tuonne perjantaihin 4.9. asti.

Eli jos kuulo kiinnostaa vielä vuosienkin päästä niin tässä olis nyt hyvä sauma saada kotimaiset laatutuotteet edulliseen hintaan :)
UzU

Posts: 2,361

#3 • • UzU [33100]
bumb!

Tilaukseen mahdollista tulla mukaan siis aina perjantaihin asti.
¡ Previous post a couple of years ago !
duuso

Posts: 28

#4 • • Edited duuso
Hoi oi, kiinnostaisko jengiä hoidella kuulosuojattimia?
geeemeili-tunnuksein on juusorit, sinne vaikka koodia.