recue - leftover love (EKA SINKKU LADATTAVISSA ILMAISEKSI)

8 posts, 1 page, 2,039 views

recue

Posts: 87

#1 • • Edited recue
Terve,
Täälläkin on sen verran hyvällä prosentilla itse musajuttuja touhuavaa porukkaa, että varmasti tiedätte semmoiset kipaleet joiden valmistuttua tulee todettua "hetkinen tästähän tuli oikeestaan aika kiva. mitähän tällä tekis?"
Tai livesetti on hieman vajaa eikä oikeen tahtois vanhojakaan soitella ja haluais tiristää vielä yhden biisin siihen lisää.
Tai aloitat jonkun uuden projektin joka säädön X ja Y takia jääkin kesken kun triangelisti ja huuliharpisti saa keskenään lapsen, eikä sitä kokoelmalevyäkään johon tää yksi kipale oli menossa aiotakkaan julkaista...

No, totesinpa tässä hiljattain että tällaisia on kertynyt jo sen verran että nämä voisi paketoida yhteen ja tarjoilla ihmisille.

Ko. konseptilla kasattu levy julkaistaan tänä syksynä Audiobaumilla. Levyn nimiraita on jo nyt ladattavissa kokonaan uudistetusta recue.netistä, ja ihan ilmaiseksi!

Tunnelmallista ja melodista kuten edeltäjänsäkin, mutta ehkä hitusen tanssittavampaa.

www.recue.net
www.myspace.com/recue
www.facebook.com/pages/Recue/124766116807?ref=ts
www.audiobaum.com

Audiobaumilta on myös tulossa piakkoin Jolean erittäin lupaava esikoinen.
Stene

Posts: 430

#4 • • Edited Stene
Loistavaa soundia. En nyt valitettavasti pysty muuta sanomaan, kuin että tykkään paljon!

edit: Ja nyt voisin sanoa, että ai perkele ku nää sais vaikka 9 min pitusina pätkinä!
nomic

Posts: 4,120

#5 • • nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix
Ihan hemmetin siistiä soundia! :o Enemmän pituutta jos olisi niin voisin naulata itseni seinään. Tätä on kuultava lisää. :)
C-Hill

Posts: 1,141

#6 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
Aphex Twin -vivahteita ja kivoja glitchhommia. Ekassa samplerissa muutamia aika muovisia syntsasoundeja, mutta silti hyvä tuotanto. Toinen sampleri kolahti paremmin, vieläkin ammattimaisemman kuuloista. Kiva että joku tekee persoonallista matskua. Diggaan!
recue

Posts: 87

#7 • • Edited recue
Kiitos kiitos, mukava kuulla että putoo. :)
recue

Posts: 87

#8 • • recue
Hei tännekin tiedoksi!

www.youtube.com/watch?v=kOqCv2BmmzU

The countdown begins! As the release of the third Recue album Leftover Love gets near, I'm glad to announce you "Recues Leftover of the Week (TM)"!

Every week a track from the upcoming album will be made available as a FREE download on audiobaum.com. Along with the track there will be a short introduction to it. You might get some tech talk about the mastering, amounts of coffee and refreshments ingested during the making, or just a simple story behind the track, whatever I come up with..

And finally, if you are worried about my diet consisting mainly of leftovers, you can sponsor it by purchasing the physical copy of the whole album as it will be available as a special edition that will include yet another release worth of bonus material!

But for now, go grab the first track which is a live remake of an older tune!

www.audiobaum.com

www.recue.net