Teknounionijulistus (Techno Union Declaration) @ Otaniemi, TKK

5 posts, 1 page, 3,151 views

teknounioni

Posts: 3

#1 • • Edited teknounioni
********************
Teknounionijulistus (Techno Union Declaration)

Arvoisat tulevat teekkarit, nykyisetkin teekkarit, menneet teekkarit ja muut ihmisolennot. Basso on puhunut ja täten ilon ja basson päivänä, tiistaina 21. heinäkuuta 2009 ovat Espoon Otaniemen salaiset underground kollektiivit julistaneet Otaniemen Jämeräntaipaleen 1 asunnot A451-A460 ja niihin kuuluvat yhteiset solutilat Otaniemen Teknounioniksi (enklanniksi "Otaniemi Techno Union").



Tämän uuden kollektiivin tarkoituksena on yhdistää saman katon alle Otaniemessä asuvat ihmiset, jotka kuuntelevat elektronista musiikkia, ja samalla tasapainottaa ja monipuolistaa Otaniemen solutila- tai kotibileitten musiikkitarjontaa.

Asunnot ovat viihtyisiä, Otaniemen paraatipaikalla, ja sisältää hyvälaatuiset äänieristykset, jotka ovat tarpeellisia musiikkipainotteisessa asunnossa. Soluissa on myös isot yhteistilat ja olohuone bileitä varten ;)



Jos julistus ja teknounioni herätti kiinnostuksesi ja olet TKK:n teekkari tai tuleva teekkari niin hae yhteisömme jäseneksi tai asukkaaksi. Teknounioni kuuluu Teknillisen Korkeakoulun Ylioppilaskunnan (TKY) vuokra-asuntoihin, joita vuokrataan TKK:n opiskelijoille. Kun haet TKY:ltä asuntoa, voit esittää asunnosta toiveita. Kyseiseen toivekenttään kirjoita, että haluat muuttaa osoitteeseen Jämeräntaival 1 ja joihinkin asunnoista A451-A460.



Kuten ihmisen kehittyminen munasolusta vauvaksi kestää 9 kuukautta, niin myös Teknounionin kehittyminen julistuksesta täysibassoiseksi ja eläväksi kollektiiviksi tulee kestämään n. 2-5 vuotta, koska ihmisten muuttoliike voi olla hidasta.

Haluatko olla edelläkävijä ja pioneeri ja olla ensimmäisten asukkaiden joukossa?Teknounionista tulee juuri sen näköinen kuin sen tulevat asukkaat siitä tekevät. Tunnetko jo olevasi osa kommuunia? Liity meihin ja laita hakemus TKY:lle ;)



Kun olet laittanut hakemuksen (tai jopa muuttanut) Teknounioniin niin ilmoita siitä näissä teknounionia käsittelevissä keskustelu-threadeissa niin saamme dokumentaatiota unionin kehityksestä.









Teknounionijulistuksen momentti 777:

Mikäli Teknounioniin tulee pyrkimään enemmän jäseniä kuin sinne mahtuu, niin muutaman vuoden kuluttua samaiset underground kollektiivit julistavat Teknounioniin yhdistetyn toisen solutilan Bassounioniksi, jolloin molemmat asuntokokoelmat toimivat yhdessä laajennettuna Teknounionina.
*********************
tvf

Posts: 163

#2 • • tvf
Arvostan, toivottavasti homma tulee toimimaan.
mordd

Posts: 3

#3 • • mordd
Hei!

Löytyykö teiltä irc kanavaa?

Miten voin liittyä jäseneksi teekkarina? En löytänyt yhdistystänne TKY:n listoilta.
teknounioni

Posts: 3

#4 • • teknounioni

Replying to Teknounionijulistus (Techno Union Declaration) @ Otaniemi, TKK:

mordd, 21.7.2009 11:56:
Hei!

Löytyykö teiltä irc kanavaa?

Miten voin liittyä jäseneksi teekkarina? En löytänyt yhdistystänne TKY:n listoilta.



Pyynnöstä Teknounionille perustettiin irc-kanava (#teknounioni @ ircnet) ja Facebook ryhmä (Teknounioni). Liity Facebook ryhmään. Kanavalla ei todennäköisesti aluksi ole juuri ketään, mutta jää odottamaan kanavalle, nii eiköhän sinne liity ihmisiä hiljalleen ;)