Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä

470 posts, 24 pages, 173,196 views

dB

Posts: 1,317

#401 • • dB Digital Beat Music
Jossain vaiheessa elämää jo kauan aikaa sitten löysin raamatulle ihan hyötykäyttöä.
Laitoin sen piirongin jalan alle tueksi.

Olen samalla linjalla Astarothin kanssa että kristinusko kontrolloi
ihmisiä helvetin pelolla. Myös taivas on toinen taikauskoinen illuusio, johon tavallaan
pelkäämällä omia luonnollisia viettejä sitten pääsee.
Ihminen syntyy luonnollisesti uskonnottomana mutta kasvatuksen kautta ja koulussa saa tarinointia uskonnosta.

Ihmisen pitäisi käyttää elinaika nauttiakseen
siitä eikä paeta sitä jonkin taikauskoisen helvetinpelon takia.
Kuitenkin ihminen ilmeisesti tarvitsee jonkinlaista alkukantaista rituaalista humpuukia, koska
ihmisten aivot käsittävät myös primitiivisiä osia.

Mielestäni ne ihmiset, jotka ymmärtävät sekä ihmiskunnan historiaa ja kirkon valtasuhteet
rahvaaseen ja jonkin verran sosiologiaa ovat uskonnollisen manipulaation ulkopuolella.
Katson itse uskontoja nykyään objektiivisesta näkökulmasta.

Nietscheä lainatakseni "Jumalauskon hylkääminen avaa ihmisten luoville kyvyille täydet mahdollisuudet kehittyä."

Uskontokunnat ja erityisesti ääriuskovaiset antavat mielestäni jatkuvasti takapakkia ihmiskunnan kehitykselle, koska niiden ideologia perustuu käytännössä organisoituun satuiluun ja suurten joukkojen kontrollointiin.

Ajattele asiaa objektiivisest (jos voit), että sinulla on 24/7 jatkuvasti "uskonnolliset virtuaalilasit" silmillä ja näet todellisuuden vain niihin syötetyn uskonnollisen ideologian läpi.
Tätä kutsutaan myös nimellä aivopesu. Elokuva "The Matrix" on mielestäni hyvä esimerkki yksilön kontrolloinnista.
dB

Posts: 1,317

#402 • • dB Digital Beat Music

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

Damien, 22.7.2009 17:06:
---
d_b,
Tosi on että ihmiskunta on vielä melko kehittymätön. Siinä mielelläs me piirretään vieläkin värikynillä, kun ajatellaan koko ihmiskuntaa sosiopsykologisesta näkökulmasta.
Tällä hetkellä tähtitieteessä puhutaan, että olisi jo mahdollista matkustaa marsiin.
Kosmoksesta on tieteellistä ja tutkittua tietoa jos vaan viitsii siihen perehtyä.
Tällä hetkellä Nasa:lla on menossa kuulennon 40 v. juhlavuosi ;)

---


Tätä mä just meinasin, et jäbäkin kuitenkin kallistuu luonnontieteiden suuntaan vääjäämättömänä tietolähteenä, vaikkakin varsinainen tieteellinen läpimurto esim. matematiikassa saavutettiin vasta 1970-luvulla fraktaaligeometrian keksimisen myötä. Tätä ennen luontoa ei edes voitu mallintaa matemaattisesti, kuin kolmioilla, pyörylöillä, neliöllä ja viivoilla.

Meinaan että se todellinen intergalaktinen-fraktaalihengellisyys vasta nostaa päätään, niin länsimaisessa kuin itämaisessa-kulttuurissa nyt kun me pikku hiljaa olemme kulkeneet tämän Jumala-palvonnan polun alusta loppuun. Itämäinen filosofia toimii kontrastina länsimaiselle tieteelle ja mun todellisuus löytyy näitten kahden erilaisen polun solmukohdista.


Ajattelen tieteellisen näkökulman lisäksi kuitenkin ihmistä myös "ihminen on eläin" näkökulmasta. Ihmisen aivot kun sisältävät vielä samat osaset kuin esi-isillämme.Aivot ovat kehittyneet varmasti paremmiksi aikojen kuluessa ja niiden kyky käsitellä tietoa on parantunut. Ehkä senkin takia, koska informaation määrä on moninkertaistunut aikojen saatossa. Aivoissa saattaa ja onkin sellaisia primitiivisiä alueita joita ei ehkä tiedosteta ja ne ovat yhteydessä juuri tarpeeseen tehdä rituaaleja ja uskoa yliluonnolliseen.

Ehkä siksi juuri ihmiset tarvitsevat jonkinlaisia uskonnollisia rituaaleja.
Siinä tullaan taas takaisin aivoihin ja aivotutkimukseen.
Mielenkiintoista on että on löydetty geeni, jolla väitetään olevan vaikutusta ihmisen uskontokokemukseen. "Uskonto tieteen näkökulmasta".

http://fi.wikipedia.org/wiki/Uskonto
"Geenitutkija Dean Hamerin mukaan uskonnollisuus ja käsitykset jumalasta ovat aivojen kemiallisten prosessien tulosta."
ValaX

Posts: 3,891

#403 • • ValaX
Lainaus tuolta uskonto wikipediasta

"Brittiläisen antropologin Maurice Blochin mukaan uskonnot ovat ihmisen mielikuvituksen tuote."
Avatar
#404 • • Edited astaroth Guest

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

d_b, 24.7.2009 21:10:
Aivot ovat kehittyneet varmasti paremmiksi aikojen kuluessa ja niiden kyky käsitellä tietoa on parantunut.


minusta tuntuu, että sitä mukaan kun ihminen alkoi tiedostamaan itsensä ja ympäristönsä muuta eläinkuntaa korkeammalla asteella, on hänelle myös kehittynyt tarve olla tärkeä ja merkityksellinen jollekulle kolmannelle osapuolelle

monet ihmiset eivät tunnu luottavan siihen että se, mitä he ovat elämänsä aikana tehneet ja kokeneet, on tarpeeksi merkityksellistä ottaen huomioon sen, miten lyhyen aikavälin me tässä todellisuudessa vietämme ja mitä saamme aikaan. sen sijaan että yksilö uskoisi siihen, että hänelle tärkeät ihmiset rakastavat häntä ja pitävät häntä oleellisena osana heidän omaa elämäänsä, ihminen on valmis uskomaan täysin ventovieraan olennon sanaan, että hänen tavallaan elävät yksilöt nousevat muiden olentojen yläpuolelle ja että valituilla on mahdollisuus saavuttaa olemassaolonsa aikana jotakin erityistä siitäkin huolimatta, että todellisuudessa heidän elämänsä ei heilauta universumin mittakaavassa mitään mihinkään suuntaan

se on suojakilpi siltä, että mahdollisesti meidän tekojemme jälkeen meitä ei ole kukaan palkitsemassa tai tuomitsemassa ja että meistä kaikista ei voi tulla neroja, idoleita ja urheilutähtiä, jotka rahvaan silmissä ovat vieneet ihmiskunnan saavutuksia ja standardeja uusiin mittasuhteisiin
Umbala

Posts: 769

#406 • • Umbala d a n c e m a c h i n e s

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

ollip1, 24.7.2009 22:40:
---
vala, 24.7.2009 18:58:



ollip1 se saarnaa jumalan sanaa tuollakin, jos toi nyt sitten on sama tyyppi kuka tuolla kirjottaa?

---

On minun tekemäni. Pyrin käyttämään tätä samaa nimimerkkiä. Voipahan sitten kritisoida jos tosiaan haluaa.


Saako sitä kritisoida, että sillä ettet sä haluu ollenkaan jutella mulle, sä saatat tuomita mut iäsyydeks kadotukseen? Meinaan eiks siellä Raamatussakin sanottu
Luuk. 11:9-10.(?) "Anokaa, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä, jokainen anova saa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan."
Koska se on ihan jees, jos sä promotat sitä juttuas, mutta jos joku tulee kyselemään siitä, olis musta kohteliasta edes jotenkin vastata. Ellet sä sitten vaan saarnaa, mikä ei oo ok.

--
Hyvä tytöt ja pojat, niin sitä pitää, näyttäkää epäilijöille *nauru*

ollip1

Posts: 32

#407 • • ollip1 Ozeanic

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

Umbala, 24.7.2009 19:32:
Ollip, sä kun näköjään olet tuota Raamattua lueskellut hieman enemmänkin, niin voisit ehkä osata auttaa. Tää nykyinen kirkko kun on niin järkyttävän kaukana siitä, mitä Jeesus käsittääkseni halusi sen olevan, tai ainakin se on hyvin erillainen kuin Raamattu antaa ymmärtää. Isoimpana epäkohtana, Raamatussa sanotaan ainakin kahdesti, että pappien tjms tulisi toimia pyyteettä. Käsittääkseni jokaiselle papille maksetaan ainakin Suomessa palkkaa ja se ei mun mielestä mitenkään mahdu tuon pyyteettömästi käsitteen sisään.
Toinen mikä on vaivannut myös pidempään, on tuo lepopäivän käsite. Nykyään sitä kun ei lähes lainkaan pyhitetä alkaa tämä nykyinen kristinusko olemaan hyvinkin kaukana siitä mitä Jeesus halusi, joten sitä voitaisiin mielestäni jo alkaa pitää lahkolaisuutena, joka taisi myös olla kovin kiellettyä.

Mä olisin todella kiitollinen jos voisit valoittaa tätä asiaa hieman, olenko ymmärtänyt jotain väärin vai onko nuo muutokset Jumalan mielestä ihan ok. Meinaan ei huvittais käyttää koko elämään tiukkaan uskomiseen, ja taivaanporteilla huomata, että on uskonut hieman väärin eikä pääsekkään sisään.


Minusta olet tehnyt tärkeitä havaintoja. Vaikkakaan palkan saaminen ei ole kiellettyä, itse papin työn pitäisi oikeasti edistää Jumalan valtakuntaa, ei kirkon omaa valtakuntaa täällä maan päällä, mikä todellakin voidaan kyseenalaistaa monissa kohdin. Ja tosiaan nyt on aika pohtia näitä asioita ja monet niitä täälläkin pohtivat (vaikka eri johtopäätöksin kuin itse olen saanut armon ymmärtää).

Ydin on saada henkilökohtainen suhde Jeesukseen. Etsi Jeesusta, käänny Hänen puoleensa. Hän on valmis tulemaan sinun elämääsi kun ihminen tekee parannuksen synneistään. "Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. Joh.1:12". Jumala itse on meidän vastauksemme. Kun saa avata sydämensä Hänelle, Hän antaa voiman elää Jeesuksen opetuslapsena, joka käsittää kaiken sen mitä vaaditaan. Jumalan uskovalle antama voima elää Jumalan mielen mukaisesti (=pyhitys) on niin suuri, että Jeesus itse kuvaa sitä sanoin "minun kuormani on kevyt".
ollip1

Posts: 32

#408 • • ollip1 Ozeanic

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

Umbala, 24.7.2009 23:07:
Saako sitä kritisoida, että sillä ettet sä haluu ollenkaan jutella mulle, sä saatat tuomita mut iäsyydeks kadotukseen? Meinaan eiks siellä Raamatussakin sanottu
Luuk. 11:9-10.(?) "Anokaa, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä, jokainen anova saa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan."
Koska se on ihan jees, jos sä promotat sitä juttuas, mutta jos joku tulee kyselemään siitä, olis musta kohteliasta edes jotenkin vastata. Ellet sä sitten vaan saarnaa, mikä ei oo ok.


Hyvä Umbala,
Huomasin kirjoituksesi vasta nyt ja vastasin. Yleensä käyn täällä n. 1-3 päivän välein, tästä viive. Enkä halua promota mitään omia juttujani, ne eivät ole sen arvoisia, vaan suositella sitä minkä olen itse löytänyt, koska sen tiedän. Tuo äsken laittamani tekstini varmaan herättää uusia kysymyksiä, koska ei ole mitenkään täydellinen. Ole hyvä ja kysy lisää. Saa kysyä, saa kritisoida.
Umbala

Posts: 769

#409 • • Edited Umbala d a n c e m a c h i n e s

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

ollip1, 24.7.2009 23:14:

Minusta olet tehnyt tärkeitä havaintoja. Vaikkakaan palkan saaminen ei ole kiellettyä, itse papin työn pitäisi oikeasti edistää Jumalan valtakuntaa, ei kirkon omaa valtakuntaa täällä maan päällä, mikä todellakin voidaan kyseenalaistaa monissa kohdin. Ja tosiaan nyt on aika pohtia näitä asioita ja monet niitä täälläkin pohtivat (vaikka eri johtopäätöksin kuin itse olen saanut armon ymmärtää).

Ydin on saada henkilökohtainen suhde Jeesukseen. Etsi Jeesusta, käänny Hänen puoleensa. Hän on valmis tulemaan sinun elämääsi kun ihminen tekee parannuksen synneistään. "Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. Joh.1:12". Jumala itse on meidän vastauksemme. Kun saa avata sydämensä Hänelle, Hän antaa voiman elää Jeesuksen opetuslapsena, joka käsittää kaiken sen mitä vaaditaan. Jumalan uskovalle antama voima elää Jumalan mielen mukaisesti (=pyhitys) on niin suuri, että Jeesus itse kuvaa sitä sanoin "minun kuormani on kevyt".


No kun mun ongelma on just tossa Jeesuksen tavottamisessa. Mä voisin ottaa vaan kaiken hyvän mitä Jeesus on sanonut ja elää sen mukaan, mutta eihän sillä ole mitään tekemistä Kristinuskon kanssa? Ja jos taas mä otan kaikki säännöt yms mitä Raamattu antaa, on Kristinusko nykyään kaikkea muuta kuin mitä sen Raamatun mukaan pitäis olla.
Joten mä en oikeen pääse jyvälle tästä jutusta, ilman että saan edes jotain selkeitä suuntaviivoja.

Edit, ainii, kiitokset vastauksistasi *iloinen*

--
Hyvä tytöt ja pojat, niin sitä pitää, näyttäkää epäilijöille *nauru*

Damien

Posts: 2,882

#410 • • Damien [tr3ox]

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

d_b,
Ajattelen tieteellisen näkökulman lisäksi kuitenkin ihmistä myös "ihminen on eläin" näkökulmasta.



Kyllä minäkin satanistin roolissa tunnustan sisäistä petoani, mutta muuten otit mun näkemyksen vähän sillee tylsän yksinkertaisesti.. .
dB

Posts: 1,317

#411 • • Edited dB Digital Beat Music

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

Damien, 25.7.2009 18:30:
---
d_b,
Ajattelen tieteellisen näkökulman lisäksi kuitenkin ihmistä myös "ihminen on eläin" näkökulmasta.

---


Kyllä minäkin satanistin roolissa tunnustan sisäistä petoani, mutta muuten otit mun näkemyksen vähän sillee tylsän yksinkertaisesti.. .


Tervetuloa kerhoon. :)

ps: LaVey oli eläinten kesyttäjä ;)
dB

Posts: 1,317

#412 • • dB Digital Beat Music

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

astaroth, 24.7.2009 21:33:
---
d_b, 24.7.2009 21:10:
Aivot ovat kehittyneet varmasti paremmiksi aikojen kuluessa ja niiden kyky käsitellä tietoa on parantunut.

---

minusta tuntuu, että sitä mukaan kun ihminen alkoi tiedostamaan itsensä ja ympäristönsä muuta eläinkuntaa korkeammalla asteella, on hänelle myös kehittynyt tarve olla tärkeä ja merkityksellinen jollekulle kolmannelle osapuolelle

monet ihmiset eivät tunnu luottavan siihen että se, mitä he ovat elämänsä aikana tehneet ja kokeneet, on tarpeeksi merkityksellistä ottaen huomioon sen, miten lyhyen aikavälin me tässä todellisuudessa vietämme ja mitä saamme aikaan. sen sijaan että yksilö uskoisi siihen, että hänelle tärkeät ihmiset rakastavat häntä ja pitävät häntä oleellisena osana heidän omaa elämäänsä, ihminen on valmis uskomaan täysin ventovieraan olennon sanaan, että hänen tavallaan elävät yksilöt nousevat muiden olentojen yläpuolelle ja että valituilla on mahdollisuus saavuttaa olemassaolonsa aikana jotakin erityistä siitäkin huolimatta, että todellisuudessa heidän elämänsä ei heilauta universumin mittakaavassa mitään mihinkään suuntaan

se on suojakilpi siltä, että mahdollisesti meidän tekojemme jälkeen meitä ei ole kukaan palkitsemassa tai tuomitsemassa ja että meistä kaikista ei voi tulla neroja, idoleita ja urheilutähtiä, jotka rahvaan silmissä ovat vieneet ihmiskunnan saavutuksia ja standardeja uusiin mittasuhteisiin


Tuosta voisi lohkaista, että ihminen on kaikista häijyin eläin.
Kuitenkin mielestäni jotkut menevät siinä metsään, kun laittavat ihmisen luomakunnan kruunun asemaan vaikka ihmiset ovat keskittyneet enimmäkseen luonnon saastuttamiseen ja viattomien eläinten tappamiseen.

Mutta ihan järkevää ajatella noin että uskonto on joillekin suojakilpi jolla voi lohduttautua.
Katon itse kristinuskoa historian näkökulmasta ainoastaan objektiivisesti enkä ole koskaan uskonut että Jumala tai Saatana olisivat olemassa. Niiden avulla on pari vuosituhatta peloteltu vain rahvasta.
Uskonto on pahimmassa tapauksessa kuitenkin päähänsilittämässä niitä rippituolissa jotka ovat tehneet pahoja asioita. Katolinen kirkko on mielestäni opeiltaan vinoutunut siihen mikä on luonnollista. Ihmiselle syöminen juominen ja naiminen ovat luonnollisia asioita. Kirkko haluaa ensiksi heti kieltää ryyppäämisen ja naimisen.
Monia katolisia pappeja löydetty seksuaalisesti häiritsemästä tai hyväksikäyttämästä lapsia.
Pedofilia ei ole normaali eikä luonnollinen asia.
ollip1

Posts: 32

#413 • • ollip1 Ozeanic

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

astaroth, 24.7.2009 19:35:
niin, mutta koska muut ihmiset ovat kokeneet samanlaista hengellistä valaistumista toisilla samankaltaisilla elämänkatsomuksilla, jotka perustuvat tarinoihin, jotka voidaan kyseenalaistaa tai kumota tieteellisin perustein. sen sanoman levittäminen ei tee sinun uskostasi sen perustellumpaa tai vanhurskaampaa. kyllä minulle esimerkiksi joillain uskonnollisilla teksteillä voi olla filosofista tai elämänkatsomuksellista arvoa, mutta haluan kuitenkin pystyä pitämään erillään sadun ja sen mikä on todellisuutta

kristinusko kuitenkin perustuu siihen, että ihmisiä kontrolloidaan helvetin pelolla, ja siitäkin huolimatta n. 99% prosenttia kaikista kristityistä voidaan tuomita helvettiin - paitsi jos katumalla tietenkin pääsee taivaaseen, mutta se taas vähän niin kuin veisi pohjan koko jumalasuhteelta


Joo, 99% tai oikeastaan 100% kristityistäkin on tehnyt syntiä, joten omien tekojen kautta ei Raamatun Jumalan eteen ole tosiaan asiaa. Jumala kuitenkin rakastaa ihmistä ja siksi Hän lähetti Jeesuksen: "Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan" (1.Kor.15:3)

Olet oikeassa myös, että hengellistä valaistumista on koettu siellä täällä. Kuka ottaa siitä selvää, minkälaisesta "valaistumisesta" on todella kyse. Tieteellisin perustein en tällä kertaa ala perustelemaan. Kerron vain mitä tänään tapahtui. Kyyditsin erään 59v. pohjanmaalaisen miljonäärin kapakkaan. Matkalla meillä oli keskustelu siitä, että hänellä on rahaa, mutta ei rauhaa sydämessä. Vaikka hän joisi kuinka paljon olutta, niin rauhaa hän ei saa. Hän totesi myös, että hänen sydämensä ei ole puhdas. Se mitä hän haluaisi on puhdas sydän. Ja sitä hän ei niillä paljoilla rahoillaan saa.

Kerroin, että ainoa mikä puhdistaa sydämen on Jeesuksen veri, joka vuosi Golgatan ristillä. Se on ainoa voima sydämen puhdistamiseksi synnistä. Ja se veri voi puhdistaa tämänkin miehen kaikesta synnistä, jota oli kuulema paljon tehnyt. Rististä hän ymmärsi sen, että jonkun täytyy kuolla synnin vuoksi. Hän ei ole välttämättä kaukana enää Jeesuksesta.

Hengellistä valaistumista voi monet saada mistä vaan, mutta syntien anteeksiantoa Jumalan edessä ei saa kuin turvaamalla Jeesuksen sovitusuhriin ristin puulla. Näin voi saada oikeasti puhtaan sydämen ja sitä taas ei saa mistään muualta.
ollip1

Posts: 32

#414 • • Edited ollip1 Ozeanic

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

Umbala, 24.7.2009 23:20:
No kun mun ongelma on just tossa Jeesuksen tavottamisessa. Mä voisin ottaa vaan kaiken hyvän mitä Jeesus on sanonut ja elää sen mukaan, mutta eihän sillä ole mitään tekemistä Kristinuskon kanssa? Ja jos taas mä otan kaikki säännöt yms mitä Raamattu antaa, on Kristinusko nykyään kaikkea muuta kuin mitä sen Raamatun mukaan pitäis olla.
Joten mä en oikeen pääse jyvälle tästä jutusta, ilman että saan edes jotain selkeitä suuntaviivoja.

Edit, ainii, kiitokset vastauksistasi *iloinen*


Suuntaviiva olisi tässä:
Käänny Jumalan puoleen ja pyydä Jeesus elämääsi. Hän tulee elämääsi kun ihminen koko sydämestään tekee parannuksen, eli tunnustaa syntinsä ja valitsee mieluummin Jumalan syntien sijaan. Kun näin avaat sydämesi hänelle, Hän tulee elämääsi, uudestisynnyttää sinut, antaa sinulle Pyhän Hengen ja silloin saat täydelliset suuntaviivat itse Jumalalta koko loppuelämäksesi täällä maan päällä ja ikuisen elämän toivon.

Usko, että Jeesus on kuollut syntiesi puolestasi, ota Jeesus vastaan ja silloin sinusta tulee Jumalan lapsi. Rukoile ja kerro tilanteesi (olen syntinen, armahda minua, anna usko sinuun, tule elämääni Jeesus) ja anna elämäsi hänelle.Saat uuden puhtaan sydämen ja syntien anteeksiannon. Tämä on se mitä varten Jeesus tuli maailmaan, että saisit tämän lahjana, armosta, ilman omien töiden ansiota.

Joh.1.12-13
Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.

Avatar
#415 • • Edited astaroth Guest

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

ollip1, 26.7.2009 23:31:
Kyyditsin erään 59v. pohjanmaalaisen miljonäärin kapakkaan. Matkalla meillä oli keskustelu siitä, että hänellä on rahaa, mutta ei rauhaa sydämessä. Vaikka hän joisi kuinka paljon olutta, niin rauhaa hän ei saa. Hän totesi myös, että hänen sydämensä ei ole puhdas. Se mitä hän haluaisi on puhdas sydän. Ja sitä hän ei niillä paljoilla rahoillaan saa.

Kerroin, että ainoa mikä puhdistaa sydämen on Jeesuksen veri, joka vuosi Golgatan ristillä. Se on ainoa voima sydämen puhdistamiseksi synnistä. Ja se veri voi puhdistaa tämänkin miehen kaikesta synnistä, jota oli kuulema paljon tehnyt. Rististä hän ymmärsi sen, että jonkun täytyy kuolla synnin vuoksi. Hän ei ole välttämättä kaukana enää Jeesuksesta.


eli haluat antaa huonoja, jopa mahdollisesti hirveitä asioita tehneen ihmisen olla sinut tekemisiensä kanssa, koska jeesuksen veri kuitenkin armahtaa hänet? no tässäpä on hieno tapa saada maailmasta parempi paikka! ei mieleen vaikka tullut, että hän yrittäisi sovittaa ne syntinsä ja väärät tekonsa maan päällä? me kaikki teemme virheitä ja emme aina välttämättä pysty korjaamaan asioita entiselleen, mutta sinun tavallasi käytännössä päästät hänet tilivelvollisuudestaan heitä kohtaan, joille hän on tehnyt väärin. vaikka hän yrittäisikin sopia omat syntinsä maanpäällisesti, niin missä vaiheessa sitten j & j tekevät osuuttaan?
tommy_wave

Posts: 20

#416 • • tommy_wave
Tästä saa sopivasti perspektiiviä näihin asioihin...
ollip1

Posts: 32

#417 • • ollip1 Ozeanic

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

astaroth, 27.7.2009 00:03:

eli haluat antaa huonoja, jopa mahdollisesti hirveitä asioita tehneen ihmisen olla sinut tekemisiensä kanssa, koska jeesuksen veri kuitenkin armahtaa hänet? no tässäpä on hieno tapa saada maailmasta parempi paikka! ei mieleen vaikka tullut, että hän yrittäisi sovittaa ne syntinsä ja väärät tekonsa maan päällä? me kaikki teemme virheitä ja emme aina välttämättä pysty korjaamaan asioita entiselleen, mutta sinun tavallasi käytännössä päästät hänet tilivelvollisuudestaan heitä kohtaan, joille hän on tehnyt väärin. vaikka hän yrittäisikin sopia omat syntinsä maanpäällisesti, niin missä vaiheessa sitten j & j tekevät osuuttaan?


Jeesuksen veri ei kuitenkaan armahda häntä, jos hän ei tee parannusta. Parannuksen on syntiensä tunnustamista ja hylkäämistä ja Jeesuksen sovitukseen turvaamista. Koko sydämestään tehtyyn parannukseen kuuluu ja jos ihminen tulee uskoon ja oikeasti Jumala armahtaa ja ihminen uudestisyntyy, niin tämä menee ja sopii niiden ihmisten kanssa, joita vastaan on tehnyt väärin. Ilman parannusta, ei ole oikeata anteeksiantoa Jumalan puolelta.

Nyt jos ihminen saa oikean armahduksen Jumalalta, Jumala antaa hänelle voiman sovittaa asiansa myös niitä kohtaan, joita vastaan on tehnyt väärin. Parannuksen tehneen asenne syntiä kohtaan on, että se on tuomittavaa, eikä hyväksyttävää, eikä hänelle enää kuuluvaa. Jos tätä asennetta ei synny, en usko, että on kyseessä oikeasti Jeesukseen uskoon tullut ihminen, joka on Jumalalta saanut anteeksi.

Esimerkiksi alla Johannekseksen evankeliumista, "joka ei tottele Poikaa" ei pääse näkemään elämää.

Joh.3:36 Sillä, joka uskoo Poikaan, on ikuinen elämä, mutta joka ei tottele Poikaa, se ei pääse näkemään elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänen yllään.

MRC

Posts: 1,346

#418 • • MRC Mindcore Crew DJ MRC/Skitzofrenik
Jos jumala on kaikkivoipa niin pystyyks se lämmittää lihapiirakan mikros niin kuumaks ettei se voi syödä sitä? :)*plur*

--
HOUSE MUZIEK MAAKT JONGEREN KAPOT !
Every style of music has its own emotion. Hardcore is pure fury!

Riku

Posts: 3,187

#419 • • Riku The Little Prince
Vannomatta mitään ja Jeesuksen unohtaen, mä edeelleen haastan kaikki puhtaan tieteen nimeen vannovat vastaamaan kysymyksiin MIKSI ja MISTÄ?

Siinä vaiheessa jos tiede pystyy yksiselitteisesti noihin, mä voin kääntyä johonkin uskontoon ja niellä sen opetukset, mutta toistaiseksi kukaan ei näitä vastauksia ole tarjonnut. Voihan sitä toki teorisoida että kaikki vain syntyi fysiikan lakien mukaan, mutta se on kaukana niistä todisteista joita tiede tarjoaa. Sokea tieteeseen uskominen on yhtä typerää kuin sokea jumalaan uskominen.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

liikkuva muna

Posts: 2,652

#420 • • liikkuva muna an egg on the move

Replying to Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä:

Riku, 29.7.2009 15:51:
Vannomatta mitään ja Jeesuksen unohtaen, mä edeelleen haastan kaikki puhtaan tieteen nimeen vannovat vastaamaan kysymyksiin MIKSI ja MISTÄ?

Siinä vaiheessa jos tiede pystyy yksiselitteisesti noihin, mä voin kääntyä johonkin uskontoon ja niellä sen opetukset, mutta toistaiseksi kukaan ei näitä vastauksia ole tarjonnut. Voihan sitä toki teorisoida että kaikki vain syntyi fysiikan lakien mukaan, mutta se on kaukana niistä todisteista joita tiede tarjoaa. Sokea tieteeseen uskominen on yhtä typerää kuin sokea jumalaan uskominen.



Imo sokea jumalaan uskominen on kuitenkin aika paljon pelottavampaa. Tiede sentään pyrkii selittämään asiat, toisin kuin uskonto.

Q: Mistä maailmankaikkeus tuli?
A1 : Jumala teki.
A2 : Alkuräjähdys...

Q: Mistä elämä syntyi?
A1 : Jumala teki.
A2 : Molekyylien keskinäiset reaktiot synnyttivät aminohappoja ja...

Q: Miks pikku Jukke-Pupu kuoli?
A1 : Jumalan tahto.
A2 : Joku syötti sille raakaa jauhelihaa.

Imo jo noilla scoreilla kantsii kääntyä tieteen puolelle *joo*