DJ Gateway - Flourish [Melodic/Funky/Progrsv] & Twisty [Deep/Progrsv/Techno]

10 posts, 1 page, 1,878 views

Gateway

Posts: 1,391

#1 • • Gateway Club Therapy
DJ Gateway - Flourish [Melodic/Funky Progressive House]

Flourish on keväistä, melodista ja iloista soundia rentoon kevät- ja kesä-iltaan. Setissä mennään hieman techimmästä soundista kohti keskivaiheen melodia-ilotulitusta ja lopun pianohurvittelua. Kyseessä siis varsin perinteinen setinrakentelu. Tässä setissä maistuu kesä!

DJ Gateway - Twisty [Deep/Progressive House/Techno]

Twisty on nimensä mukaisesti varteenotettavampaa elektronista tanssimusiikkia auringonlaskun jälkeiseen aikaan. Setissä vaelletaan terävän aloituksen jälkeen deepimmästä housesta tummaan progehouseen ja sieltä hiljalleen kohti teknompaa junttausta tanssilattia-orientoituneesti. Tässä setissä kuullaan hieman kokeellisempia vaihtoja musiikin antaessa siihen hyvän mahdollisuuden. Setti lopetellaan huikeaan melodiseen biisikaksikkoon. Suositellaan erityisesti musiikkiinsa vakavammin suhtautuville.
deep, house, progressive, tekno

tracklist:
Ian Pooley - My Kicks (Vincenzo & Lovebirds Remix) [Pooled Music]
Edwin & Ferdy - Marble Hill (Original Mix) [Hope]
_16 Bit Lolitas present Glowfield - The Return (Original Mix) [Bits & Pieces]
Yvel & Tristan feat. Chriss Of The Quasar - Panama (Human8 Remix) [Ready Mix]
Schodt - Tokyo Dawn (Dinka Remix) [Cool Vibes]
Dinka - Civilisation (Original Mix) [Anjunadeep]
Manuel De La Mare - Cluster (Original Mix) [Baroque]
Robert M - New Feeling (Original Mix) [Loco Label]
Da Fresh - Age Of Love (Original Mix) [Paradise]
Alter Breed - Manifest (Original Mix) [Spherax]
Hoxton Whores - Le Voie Le Soleil 2009 (Original Mix) [Hoxton Whores]
Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello & Laidback Luke feat. Deborah Cox - Leave The World Behind (Original Mix) [Axtone]
---
Guy J - Shaman (Original Mix) [Turbo]
Chelonis R. Jones - Pompadour (Gorge Remix) [Systematic]
Hideo Kobayashi & Tomoki Tamura - Brick House (Milton Jackson Remix) [Apt. International]
Ahmet Sisman - Uzak (Original Mix) [Lessizmore]
Mango - Good Morning Track (Luke Porter Remix) [Mango Alley]
Curtis & Dakota - Life (Shane Remix) [Kansak]
Lank - Twinge (Quivver Remix) [Boz Boz]
Giorgio Giordano - Amazzonia (David Tort Tech Revision) [Yoshitoshi]
Paul Ritch - Split The Line (Dubfire's Mega Remix) [Quartz Rec]
Nick Muir & John Digweed - Aquatonic (Original Mix) [Bedrock]
Jabocca - Modularis (Original Mix) [Progrezo]
Guy J - Fall Star (Original Mix) [Bedrock]

lisätiedot - kuuntele
djputte

Posts: 578

#2 • • djputte Techmu
Tuli kuunneltua tentteihin lukemisen taustalla nämä. Vähemmän yllättävästi Flourish oli enemmän omaan makuuni, oikein mukavaa kesäistä, melodioiden vauhdittamaa meininkiä. Kohokohta oli mielestäni toi biisinelikko Tokyo Dawnista New Feelingiin. Age of Love ja Manifest -kaksikko latisti meininkiä noiden jälkeen, mutta kaksi viimeistä biisiä päätti setin mukavissa tunnelmissa.

Twisty pyörähti niin vahvasti taustakuuntelussa (eli jossain vaiheessa tullut vissiin oikeasti keskityttyy siihen lukemiseen :D), niin en lähde siitä mitään enempää sanomaan. Pitää kuunnella se vielä ajatuksella jossain välissä.

Teknisesti tosi tarkkaa vaihtamista. Siehän vissiin olit hypännyt laptop-dj-aikakauteen, mikä softa sulla pyörii koneella, Traktor?
Gateway

Posts: 1,391

#3 • • Gateway Club Therapy

Pauli Huhtiniemi, 14.5.2009 22:33:
Teknisesti tosi tarkkaa vaihtamista. Siehän vissiin olit hypännyt laptop-dj-aikakauteen, mikä softa sulla pyörii koneella, Traktor?



Joo mentiin täysin digiin eli käytössä on 2x XP10 ja Traktor. Eka kerta livenäkin on jo soitettu ja jatkossakin keikat menee tällä setupilla. Ei kyllä heikentänyt yhtään soitosta nauttimista vaikka biittaamiseen ei tarvitsekkaan käyttää sen enempää aikaa kuin tsekata että meneehän se varmasti oikein. Päinvastoin, kerkeää keskittyä muihin olennaisiin asioihin ja uskon että pystyn soittamaan näin parempia settejä kaikin puolin :)

PS. Kiva kun melodiasetti oli maistunu :)
Hefster

Posts: 1

#5 • • Hefster
Iso ilmavitonen Oulun suunnalle tästä. En tiedä, oliko Flourishin "vika" vai kuinka, mutta muutaman päivän on paistanut jo aurinko miltei täydeltä terältä. Setti oli kyllä (suussa)sulavasti rakenneltu, tykkäsin kovasti.

Twistyä täälläkään ei ole vielä ehditty iPodittaa.
Gateway

Posts: 1,391

#6 • • Gateway Club Therapy
Aurinkohan se paistelee mutta syy ei liene tässä miksauksessa kuitenkaan. Kiitos kommentoineille, mukava olisi kuulla jokunen viiltävä rivi myös tuosta tiukemmasta paketista.
calvin

Posts: 513

#7 • • calvin
Tuli kuunneltua kummatkin läpi ja meikään uppos paremmin Twisty.
Molemmat setit oli taattua laatua ja joukossa oli monia mukavia uusia ralleja. Twistyn ehdoton kunkkubiisi oli Amazzonia *sydän*
Chantola

Posts: 769

#8 • • Chantola Black Hole / Spinnin / Club86 / Baroque / Bonzai
sain kuunneltua ton twistyn nytten ja hyvältähän se kuulosti..miksaus oli kyl melko kliiniä =D johtunee varmaan setupista!?


mut tykkäsin kokonaisuudessaan setistä..hieman jäin kaipaamaan keskivaiheille jotain mielenkiitosempaa matskua.. Chelonis oli mahtava..Guy J rokkas.

Mut mulle maistu kyllä silti. =)
Gateway

Posts: 1,391

#9 • • Gateway Club Therapy
Amazzoniasta onkin tullut positiivista palautetta, ei ihme sillä kyseessä on erittäin hypnoottinen menoralli. Miksaamisessa voisi tosiaan jatkossa ajaa enemmän kohti rohkeampaa vaihtamista, mutta vaikeaa se on koska olen pohjimmiltani "biisit soitetaan melkein poikkeuksetta alusta loppuun" koulukuntaa ;) Rakenne Twistyssä on kyllä just sitä mitä hain, keskivaiheilla porataan syvyyksiin eikä lirkutella turhia. Kiitos kommenteista ja runsaista latausmääristä :)
KitSu

Posts: 707

#10 • • KitSu Kitsunegari
Ny vihdoin ja viimein satuin ja kerkesin ottaa tämänki setin kuunteluun ja täytyy sanoa et nannaa on ollu joka hetki!! hyviä ralleja hyvin yhteen tuputettu! :)

--
A chic type, a rough type, an odd type - but never a stereotype

Chill0ut