REMUREC MIX-UP OF STYLES VOL V : SAURUS & DJ OVAL - 9.4.09 @ DONINGTON (PRV)

2 posts, 1 page, 979 views

Recreate Musically

Posts: 2

#1 • • Recreate Musically
Kevät on alkanut. Kesä on aistit täyttävällä huumallaan juuri astumassa tajuntaamme täyttääkseen sen äärimmilleen tuoksuilla, näyillä ja äänillä jotka hohkavat muistoina seuraavan talven pimeydessä.

Ennen tätä on kuitenkin vielä aika pysähtyä kuuntelemaan pääsiäisen sanomaa.. Jotta pitkän perjantain piinaava viesti varmasti kirkastuisi, jätetään kuitenkin kiirastorstaina hiljaisuus omaan arvoonsa sydämen uumeniin ja keskitytään Olennaiseen - hillittömiin Hip hop techno bailuihin Doningtonin rockiklubilla!

It's A Hip Hop Techno Party!

---

SAURUS on helsinkiläinen elektronisempaan soundiin fokuksensa saattanut hip hop/rap kokoonpano, jossa vaikuttavat MC Kesken ja tuottaja Pik3. Heidät tunnetaan lauluista "Snappmusaa", "Ei tee lastenlauluja" sekä äskeittäin julkaistusta "Uuteen maailmaan"-digitaalisinkusta.

Luvassa lienee värähtelyjä todella monella tasolla ja kyseessä ensimmäinen esiintyminen porvoon maakunnassa.

Peitto heilumaan!

www.myspace.com/seonsaurus

---

DJ OVAL (Planetaria Recordings) on yksi suomalaisen psykedelisen trancen kulttihahmoista ja arkkityypeistä, joka on ottanut ratkaisevan askeleen kohti uusinta jälleenluomisen tasoa. Moskovan, Melbournen ja Tokion megabailut eivät totisesti ole vieraita tälle minimaalisemman soundin technomusiikin messiaalle. Adam Beyerin, Joel Mullin, Boris Brejchan, ym. kanssa soitetut setit antavat ymmärtää että odotettavissa on todella KINGIÄ SETTIÄ!

www.myspace.com/vishnudatabase

---

Lisäksi Recreate Musicallyn omat:

DJ MONEY JAH (Southern Money Records)
DJ AID




TORSTAI 9.4.2009 // KLO 21-04 // 6 EUROA
DONINGTON, Kaivokatu 32, PORVOO




www.remurecords.org
xmost blessed, most freshest