DanceWise Crew-KOULUTUS 27.-29.3.2009

2 posts, 1 page, 3,750 views

DW

Posts: 1

#1 • • Edited DW
DanceWise-projekti hakee konemusiikkikulttuurista kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan toimintaan!

Järjestämme jalkautuvaan DanceWise Crew -toimintaan perehdyttävän koulutuksen Helsingissä 27.-29.3.2009. Koulutus keskittyy mm. toimintamallin ja kulttuurilähtöisen työskentelyn perusteisiin, turvallisuuteen, päihteiden vaikutusten tunnistamiseen sekä ensiapukoulutukseen. Tiimin tarkoituksena on toimia elektronisen tanssimusiikin tapahtumissa ensisijaisesti havainnoiden riskitilanteita sekä tarjoten ensiapua tarvittaessa.

Jos siis olet yli 18-vuotias nuori aikuinen, kiinnostunut bileistä, ehkäisevästä ja haittoja vähentävästä huumetyöstä sekä valmis liittymään osaksi mahtavaa vapaaehtoistiimiä – olet erittäin lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Ilmoittautumiset 20.3. mennessä sähköpostitse: [email protected]

Mainitse ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:
- ”DanceWise-koulutus 1/2009”
- Nimi, ikä, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero
- Mahdollinen erikoisruokavaliosi
- Majoitustarve

Koulutus on ilmainen sisältäen ruokailut. Myös koulutuksesta aiheutuneet matkakulut korvataan. Tarvittaessa tiedustelut majoituksesta erikseen. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot sähköpostitse, joten muista tarkistaa postisi viimeistään viikkoa ennen koulutusajankohtaa!

Haemme tiimiin myös jo aiemmin ensiapukoulutuksen suorittaneita! Voit osallistua koulutusviikonloppuun joko osittain tai kokonaisuudessaan jos koet tarvitsevasi tietojen ja taitojen päivitystä. Mainitse asiasta ilmoittautuessasi.

Lisätietoja koulutukseen ja toimintaan liittyen saat osoitteesta: [email protected] | www.dancewise.fi.
Mizfir

Posts: 2,472

#2 • • Mizfir pittuinen
HUOM! Ilmoittautumisaikaa siirretty eteenpäin 24.3. saakka :)

--
-Mannanen-