Riotbot - Last Ninja 2 Remix (prog. breaks)

5 posts, 1 page, 1,915 views

rewind

Posts: 129

#2 • • rewind
Täytyy myöntää, että oli kyllä hiukan epäilevät fiilikset linkkiä painaessa artistista huolimatta, Last Ninja 2 kun kuuluu meikäläisen pyhiin asioihin.

Mutta!

Täähän oli ihan vitun kova! Jopa se alkuperäinen tunnelma oli saatu säilymään, mistä erityispisteet. Miinusta hieman tylsästä lopusta, olisi voinut ehkä loppua synamelodiaan/padeihin rumpukompin sijasta. Enkä oikein sulata noita loppukaikuja missään biisissä.
rec

Posts: 2,923

#3 • • rec

rewind, 3.3.2009 20:54:
Täytyy myöntää, että oli kyllä hiukan epäilevät fiilikset linkkiä painaessa artistista huolimatta, Last Ninja 2 kun kuuluu meikäläisen pyhiin asioihin.



Sama juttu. Ja onneksi epäilin... aika helvetin kauhee versio ihan näin suoralta kädeltä. Saundi liian trendikästä ja oldskool särmikkyys puuttuu tästä kokonaan.

No ei tää oo niin paha välttis ku tää ensikuuntelulla antaa ymmärtää. Mielestäni tuo arppimainen päämelodia ei vaan kulje oikeen niinkuin alkuperäsessä, joka kieltämättä tappaa tunnelmaa juuri senverran että kiinnostusta riitti kuunnella tätä biisiä kerran, loikkien raitaa eteenpäin.
Riotbot

Posts: 804

#4 • • Riotbot
Noniin, täällähän on tullut parillinen määrä kommentteja sopivasti jakaen puolen ja toisen. Kiva kuulla Rewind että on maistunut. Real Charlylle sitten lisää.. soundin trendikkyydestä en osaa sanoa mitään, koska ko. "genreä" taitaa viimeisimmät olla yli viiden vuoden takaa mitä tulee silloin tällöin kuunneltua, eikä tuo asia sinänsä kiinnostakkaan. "Oldskool särmikkyys" lienee poissa biisistä sen verran selkeästi, ettei sellaista tähän näkemykseen ole haettukaan. Yleensäkkin, tarkoituksena on muun särömatskun teon ohella tehdä "välipalana" tämän tyyppisiä hieman puhtaampia/erilaisia miksauksia (eri genreissä) melodioiden kera, eikä särmikkyys yleensä ole ensimmäisenä mielessä moisesta tuuttauksesta irtiottoa hakiessa. Harmi että tämä meni osaltasi ohisektorille.

Kiitän kommentoijia, jatkakaa epäilemistä ;)
rec

Posts: 2,923

#5 • • rec
Joos.. kirjottelin tos 15min ennen duunin alkamista vähän turhankin vikkelästi, et saatto olla et jotain hyvinkin oleellisia sanoja jäi välistä, mutta esim. tuolla "oldskool särmikkyydellä" tarkoitin sitä et saundien puhtaus ei ois ollu just mielestäni oleellista, enkä tarkoita et pitäis olla pure hard-teknoo vaan et sitä ysärii ei-niin-just-hiottuu-saundii... äsh! Tätä on vaikee selittää. :)

Ja ko. genrestä en tiedä juuri mitään. Viimeksi tainnut kuunnella Way Out Westiä joskus vuosituhannen taitteessa. Olenko lokeroinut genret klubituksen hyväksymällä tavalla, sitä en tiedä.

Välipala raidat on kyllä mukavia, eikä tarkoitus ollut alunalkujaankaan kritisoida tätä lauseenalulla: "Hirveetä kuraa."

*piis*