Kraftwerk Suvilahdessa 13.8.2008

81 posts, 5 pages, 16,729 views

klubbukt

Posts: 13

#61 • • klubbukt
Oli kyllä mahtava kokemus nähdä lapsuuden -ja nykyisetkin sankarit vihdoin lavalla, kun 2004 konserttiin ei mitenkään päässyt. Huippukohtia oli suunnilleen koko konsertti alusta loppuun, ja afterglow tästä kestää piiitkään. Kiitos!
samlainio

Posts: 1,264

#63 • • samlainio
Meitsi diggas!! Computer Love on kyllä ehdottomasti yks Kraftwerkin parhaimpia biisejä, mut ei se Music Non Stop'kaan huono ollu ja viel lopetusbiisinä. Nannaa!
Individual

Posts: 10,942

#64 • • Individual HYPNO!
Kraftwerk *sydän*

Järjestelyistä ainakin tuolla ihmismäärällä 10+

Vessoja oli tarpeeksi, palvelu juomatiskillä oli ripeää.

Äänenpaineet inhimillisiä ja ääni, niin kuin arvata saattaa kirkas

Porukka liikkui sisään ja ulos ilman mitään pullonkauloja ja järkkärit opasti oikeaan suuntaan.
Amnesia

Posts: 888

#65 • • Edited Amnesia
Kiva että tuli käytyä *pepsodent* Tämä nyt kuitenkin meni sarjaan "pakko nähdä kerran elämässä", tosin ehkäpä tuo live-kokemus on lähinnä tuollainen mielenkiintoinen, nostalginen kuriositeetti. Välillä tunnelma toimi (Schaufensterpuppen, Tour de France, Radioactivity...) ja välillä ei (Numbers, Neon lights, Aerodynamik...). No, varmaan aika yksilöllistä mikä kenellekin upposi miten hyvin *igor* Ei mene minnekään keikkakokemusten kärkipäähän, mutta hintansa arvoinen pläjäys ja hienot puitteet! *aplodit*

Ja Hulkkosen Acid Symphony Orchestra oli loistava lämppäri! Toimi *joo*
ipe

Posts: 1,845

#67 • • Edited ipe X-Rust / Holvi
Nyt ei pysty mihinkään järkevään, syväluotaavan kommentointiin mutta tässä vaiheessa voin vaan sanoa että olipahan hemmetin kova ilta kaiken kaikkiaan. Kraftwerk oli odotetusti kaikessa minimalistisuudessaan aivan mielettömän loistava. Ne kaikki hittibiisit, mahtavat visuaalit ja kontrasti jonka luo lähes liikkumattomat esiintyjät ja kokonaisuudessaan kuitenkin niin lämmin ja hieno tunnelma. Acid Symphony Orchestra oli myös odotetun kova. Tykkäsin, aivan todella paljon ja kyllä vain tuli rahalle vastinetta!

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

pirpeli

Posts: 5,533

#68 • • pirpeli
Komppaan kyllä ipeä. Tunnelma, meininki, miljöö...*sydän*

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

purina

Posts: 154

#69 • • purina
Olipas hieno ilta! Suvilahden miljöö on vain niin kertakaikkisen upea.
Kraftwerk teki kyllä jälleen vaikutuksen kaikessa minimalistisessa
tyylikkyydessään ja visuaaleillaan - miten joku vihreä ruudukko voi
näyttääkin niin hyvältä screenillä.
Ipe kommentoi osuvasti Man Machinen alussa "Miten moni konemusabändi
voi aloittaa keikkansa vuonna '78 tehdyllä biisillä?"
Johon vastasin "Ja joka vielä tänäkin päivänä kuulostaa noin raikkaalta."

Acid Symphony Orchestra oli kyllä täydellinen lämppäri, kolkki ja miehet
puvuissa on kyllä niin hot yhdistelmä. Harmi vain niitä ääniongelmia mitä
keikan aikana oli. Ja olisi hienoa nähdä ASO myös Suomessa vetävän
täyspitkän keikan.

--
I believe in all things that are pure.

Roope Ankka

Posts: 343

#71 • • Roope Ankka
R e n d e z - vo u s
a u f d e n
C h a m p s
É l y s é e s . . .


Hienoa kaiken kaikkiaan. Olin jopa niin ajoissa myöhästyttyäni toisesta tilaisuudesta ja jätettyäni sen sitten väliin, että näin kotimaisen Aavikon ja happo-orkesterin (joka oli nimensä veroinen Smirnoffin tuoksuttua eturiviin asti...). Aluksi epäilytti kuolemanväsyttävän ja vähäisten yöunien kanssa suoritetun päivän jälkeen, että miten jaksan illan läpi. Mutta Kraftwerk ulkona ilman sadetta oli näkemisen arvoista. Kappaleet, esitys ja yleisö. *hymy*
klubbukt

Posts: 13

#73 • • klubbukt

Replying to Kraftwerk Suvilahdessa 13.8.2008:

crc, 14.8.2009 07:32:
---
klubbukt, 14.8.2009 05:07:
Oli kyllä mahtava kokemus nähdä lapsuuden -ja nykyisetkin sankarit vihdoin lavalla

---


eihä tuossa oo ku enää yks alkuperäisjäsen tuossa bändissä.



Niin, toisaalta nykysestä kokoonpanosta 3/4 eli Hütterin lisäks herrat Schmidt ja Hilpert on ollu vakiojäseniä siitä asti kun orkesteri tuli kunnolla tutuksi, eli joskus '96.
Amma

Posts: 2,383

#74 • • Amma Hapanimelä. On-Off. Kennurupoliisi tungelissa.
Kolme ihan järjettömän kovaa: Aavikko, Acid Symphony Orchestra ja Kraftwerk. Tähän oikein muita sanoja löydy kuin voihan WAU!

Voimalan ympäristö oli just eikä melkein ja ravintoloiden tarjonta kohillaan (pastaa, vihreetä teetä, nougata... mmm...).

Hienoo. Upeeta. Mahtavaa. Kiitos kaunis. *sydän*

--
*etsiskel*

Hendryk

Posts: 510

#76 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Schaufensterpuppen (kai se niin kirjoitetaan) oli mukava yllätysveto ja versio oli mukavan painajaismainen ja siten pimenevään iltaan passeli. Sekin oli kiva, että Rafu lauleskeli muutenkin auf Deutsch. Se vaan tuli mieleen, että olisiko ne sittenkin tulleet vielä encoreen, jos me vain olisimme mankuneet kunnolla? Aikaa olisi vielä ollut kipaleeseen, pariin. Vai olikohan niiden Data siinä? (Soitettiinko Pocket calculator? En millään muista.)

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

happosepi

Posts: 1,070

#77 • • happosepi

Replying to Kraftwerk Suvilahdessa 13.8.2008:

john m, 14.8.2009 17:54:
Keikan paras veto: RADIO ACTIVITY



Allekirjoitan! Kyllä siinä vaiheessa meni kylmät väreet.

Acid Symphony pörisi mukavasti lämppärinä, harmi vaan että ainakin artistien itsensä mukaan keikka ei mennyt lainkaan putkeen. Yleisön kannalta homma vaikutti kuitenkin toimivan.

Kraftwerkin Expo 2000 (Underground Resistance Remix) toimi kympillä, tää biisi on pakkohankinta. Tour de Francen 2 versiota peräkkäin rupesi hieman puuduttamaan, enkä siinä vaiheessa oikein saanut itse otetta musasta. Siinä keikan puolivälin paikkeilla musiikki tempaisi jo ihan kunnolla mukaansa, ja loppusetti menikin sitten naama enemmän tai vähemmän virneessä nyökytellen, flow oli todellakin kohdallaan :)

Visupuoli oli odotetusti päräyttävä, harmi vaan että tällä kertaa videotykkien rajat erottuivat selvästi vs. 2004 keikka. Reunojen LED(?) screenit olivat kyllä näyttävät, mutta IMO toivat hieman levottomuutta shown minimalistiseen eleettömyyteen. Main screen oli myös niin syvällä esiintymislavalla, että yleisöalueen reunoilta jäi iso osa screenin reunasta näkemättä.

PA oli erittäin hyvä, mutta ei ihan niin mykistävän laadukas kuin edellisellä keikalla. 4-pisteääni oli hauska ylläri.

Alueelle tulo ja poistuminen sekä järjestelyt ylipäätään toimivat esimerkillisesti. Voimala-alueen tunnelma oli festarimiljöönä täysin omaa luokkaansa, eka kertalaisena ei voinut kuin hämmästellä :) Anniskelualueilla oli hitosti porukkaa, mutta ruokaa tai juomaa ei tarvinnut jonottaa ollenkaan. Flown safkoista on kuullut aina pelkkiä kehuja, joten ostin sitten 10e hintaisen lammas/(karitsa?)-pastan, joka jäi niin kokonsa kuin makunsakin puolesta pettymykseksi.

Hieman ärsyttää tuo automaattinen vertailuni 2004 jäähallikeikkaan, mutta jäähallikeikka oli vaan kokemuksena niin ällistyttävän hieno, että odotukset tätä keikkaa kohtaan olivat luonnottoman korkealla. Mukava oli kuitenkin huomata, että pettyä ei tarvinnut, ei todellakaan.

Konsertti kaikenkaikkiaan todella hieno kokemus, ja ehdottomasti hintansa väärti! Illasta jäi niin hyvä fiilis, että hieman harmitta ettei tullut osallistuttua itse festarille muuten. Ehkä sitten ensi kesänä.
noemi

Posts: 535

#78 • • noemi
Wunderbart!

--
Oikeutta koneille!

sarana

Posts: 31

#79 • • sarana uudisasukas
aijai. radio activityn alkaessa soimaan kyyneleet vierähti jo poskille, olisin luultavasti murtunut siihen paikkaan jos se olisi soitettu kokonaan alkuperäisversiona. kaunista.
Individual

Posts: 10,942

#80 • • Edited Individual HYPNO!

Replying to Kraftwerk Suvilahdessa 13.8.2008:

sarana, 15.8.2009 22:56:
aijai. radio activityn alkaessa soimaan kyyneleet vierähti jo poskille, olisin luultavasti murtunut siihen paikkaan jos se olisi soitettu kokonaan alkuperäisversiona. kaunista.


Itselleni kävi sama asia, että Radio Activityn aikana silmiin tuli kyyneleet. Jotenkin näitä itselleen tärkeitä juttuja pääsee elämässään kuitenkin todistamaan aika harvoin.

Ei siis niin, että radioaktiivisuus olisi itselleni joku sydämen asia (toim.huom)