Oletko intissä tällä hetkellä?

1 post, 1 page, 793 views

INTTIVIDEO2009

Posts: 1

#1 • • INTTIVIDEO2009
INTTIVIDEO2009-kilpailu

Puolustusvoimat kieltää kännykkäkameralla kuvaamisen puolustusvoimien palveluksessa olevilta henkilöiltä. Tämä uuden palvelusohjesäännön säädös astuu voimaan kesäkuussa 2009.

Jos olet tällä hetkellä intissä, kuulut siihen historialliseen palveluserään, joka vielä pääsee laillisesti tallentamaan kasarmin henkeä videolle. Onkin sääli, millainen pala kulttuurihistoriaa menetetään, kun kännykkäkameroiden tuomat mahdollisuudet kulttuuria tallentaviin inttivideoihin menetetään.

Kesäkuuhun 2009 asti on siis aikaa kerätä tätä kulttuurihistoriallisesti mittaamattoman arvokasta materiaalia. Siksi julistetaankin INTTIVIDEO 2009-kilpailu alkaneeksi tästä päivästä, 21.2.2009, lähtien. Kilpailu käydään Youtubessa inttivideoiden kesken, ja siihen voi osallistua jokainen, joka puolustusvoimissa palvelee tänä vuonna. Kilpailussa on vain yksi sääntö: se, kuka saa isoimman katsojamäärän Youtube-videolleen päivämäärään 21.2.2010 mennessä, voittaa kilpailun. Voit siis osallistua kilpailuun äärimmäisen helposti. Nauhoitat vain palvelusaikanasi mielenkiintoiseksi kokemaasi materiaalia, ja laitat videon Youtubeen. Jotta ihmisten olisi helpompi etsiä kilpailuun osallistuvia videoita, kannattaa niihin merkata keywordiksi INTTIVIDEO2009.

Voittajalle on luvassa mainetta, kunniaa ja 72 neitsyttä taivaassa! Kilpailu alkaa nyt, laittakaa kamerat ja kamerakännykät kuvausvalmiuteen!