Concussion Show w/ elysion, M-za & Stinks @ NuBreaks.com

25 posts, 2 pages, 12,665 views

concussion

Posts: 21

#1 • • Edited concussion
Concussion show tarjoilee joka toinen maanantai elämyksiä rikotun biitin maailmasta NuBreaks.com:in webbiradion taajuuksilla. Studiossa hääräävät levyjä pyöritellen ja lontoota änkyttäen elysion, M-za ja Stinks.

Concussion show @ NuBreaks.com joka toinen maanantai klo 19-21

Lisätietoa:
Concussioncrew.info
Facebook sivu
Lähetys- & settiarkisto

Rewind pyynnöt ja muut lähentelyt shown aikana msn-osoitteeseen: [email protected], tai IRC: #spinni @ IRCnet & #nubreaks @ irc.echo34.org

concussion3.png
concussion

Posts: 21

#3 • • Edited concussion
Tänään (23.3.) Concussionin spessu radioshow! Showssa saadaan esimakua ensi keskiviikkona (25.3.) järjestettävistä Concussion avajaisbileistä (http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=66596;pid=1225016). Studiossa häärää residenttien elysionin, M-za:n sekä Stinksin lisäksi keskiviikkona bileisiin vierailemaan tuleva Swaegin Toiminto. Logistisista syistä Wille-R ei itse pääse showhun levyjä pyörittelemään, mutta mies pyöritteli erittäin maistuvan mixteipin nauhalle, joka kuullaan illan showssa.

Virittäytykää siis joukoin NuBreaks.com:n taajuuksille klo 19!
concussion

Posts: 21

#4 • • concussion
This just in: Toiminnon lisäksi illan showhun piipahtaa myös Gök! Massiivista dubstep edustusta luvassa!
elysion

Posts: 1,036

#5 • • Edited elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Jokatoiseen maanantaiseen tapaan Concussion show linjoilla. Studiossa hääräämässä elysion & Stinks.
Tune in: http://www.nubreaks.com/hifi.m3u

Multimeedian luvattuna aikana tarjolla myös videota:
http://www.ustream.tv/channel/nubreaks-dj-s-on-ustream-tv

Ensimmäisellä tunnilla klo 19 alkaen kuulemme Mr. Stinksin otoksen dubstepin maailmasta. Jälkimmäisellä tunnilla matka suuntautuu viidakon puolelle allekirjoittaneen tahdittamana. *piis*
concussion

Posts: 21

#6 • • concussion
Concussion aloittaa juuri alkaneen vuosikymmenen fiilistellen vanhoja helmiä. Huomisen radioshowssa käännetään katseet 2000-luvun alkuun ja käydään läpi rikkobiitin kulminaatiopisteet allekirjoittanneen sekä M-za:n levyvalikoiman avulla. Jos aisapari heittäytyy oikein rohkeaksi, saatetaan lähetyksessä kuulla myös ajatuksia siitä, miltä tulevaisuus breakbeatin saralla näyttää. Luvassa siis aimo annos parhautta ainakin big beatin, dubstepin, junkan sekä nu-skoolin merkeissä klo 19 alkaen. Tervetuloa mukaan kyytiin!

http://www.ustream.tv/channel/nubreaks-dj%27s-on-ustream.tv
http://www.nubreaks.com/hifi.m3u
elysion

Posts: 1,036

#7 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`

Replying to Concussion Show w/ elysion, M-za & Stinks @ NuBreaks.com:

Noniin, vajaan tunnin päästä (klo 19) lähtis taas raktorit rullaamaan Concussionin merkeissä. Tänään tarjottimella hieman perinteisempää ohjelmistoa, eli dubsteppiä ja junkkaa vaihtelevilla suhdanteilla. Loikatkaa mukaan striimeihin:

Jos haluat katsella karvaisia miähiä, valitse seuraava:
http://www.ustream.tv/channel/nubreaks-dj%27s-on-ustream.tv

Jos taasen haluat keskittyä nauttimaan siitä kun bassonlurina voitelee korvakäytäväsi, valitse tämä:
http://www.nubreaks.com/hifi.m3u

Jos tekee mieli huudella rivouksia, niin tässä pari osotetta:
[email protected]
#nubreaks @ irc.wikkedwire.com

*piis*
concussion

Posts: 21

#8 • • concussion
Tänään olisi taas vuorossa joka-toinen-maanantai...seen tapaan Concussionia Nubreaksin taajuuksilla. Soppaa keittämässä studiossa elysion & M-za. Dubstepin puolelta tulossa tuoretta promomateriaalia Omegalta ja Fused Forcelta. Junkan puolella taasen pyöritään syvemmissä syövereissä fiilistellen myös hieman varttuneempaakin materiaalia.

Concussion sai hetki sitten myös pienen kasvonkohotuksen ja siirtyi blogosfääriin uusien nettisivujen myötä. Uudet sivut löytyvät sieltä mistä vanhatkin, eli: http://concussioncrew.info. Sivuilta löytyy blogin lisäksi myös kaikenlaista muuta jännittävää, kuten esimerkiksi vanhat show nauhoitukset ja muut aiheeseen liittyvät setit.

Äänitallenteet on myös saatavilla helpommin podcastin muodossa osoitteessa: http://concussioncrew.info/podcast. Kyseinen casti löytyy myös iTunesista hakusanoila "concussion" ja "podcast".
concussion

Posts: 21

#9 • • concussion
Tänään vuorossa spessu herkkua Concussion Showssa, kun Urjalan junkkasankari Wispy astuu studioon. Luvassa levyjen pyörittelyn lisäksi pientä haastista. Shown alussa luvassa myös kovia uusia dubstep julkaisuja. Kannattaa siis ehdottomasti hypätä mukaan klo 19 lähtien!

Kysymyksiä Wispylle ja muita huuteluita voi heitellä shown aikana (ja mahdollisesti hieman ennen) MSN:llä osoitteeseen [email protected].

http://www.nubreaks.com/hifi.m3u
http://www.concussioncrew.info
M-za

Posts: 64

#10 • • M-za
Jos kysymyksiä tulee jo nyt mieleen niin postailkaahan vaikka tänne. Myös kysykset ja kommentit Concussionin tiimoilta ovat erittäin tervetulleita.
Olkaahan myös hereillä sillä uusia miksauksia on luvassa lähiaikoina. Concussion crew on myös edustettuna Tampereen Laternassa ensi kuussa järjestettävissä Splendid Bass bileissä ;)
elysion

Posts: 1,036

#11 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Noniin, nyt rupeis olemaan setupit kunnossa ja kaikki valmiina showta varten. Toivotaan, että tällä kertaa ei tule perinteisiä teknisiä ongelmia. *piis*
concussion

Posts: 21

#12 • • concussion
Tänään taas show tuttuun tapaan. Viikko pyöräytetään käyntiin siis dubstepin ja junkan voimin. Ajattelin tällä kertaa sekoittaa ainakin omalta osaltani hieman pakkaa ja soitella dubstepin lisäksi myös junkkaa. Luvassa siis jump uppia, ragga -lyriikoita ja tietenkin sitä mahtavaa dubstep wooobbbBBBlea. Illan jokerina toiminee Whalestep :)

elysion lupaili myös osaltaan shown loppupuolelle uusimpia junkka wobletuksia ;)


- M-za
elysion

Posts: 1,036

#15 • • Edited elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Huomenissa olisi taas Concussion Showta tarjolla NuBreaksilla. Uudet tuulet puhaltelee showssa, sillä shown dubstep- ja junkkasisällöt tulee jatkossa olemaan jaettuna eri suorituskertoihin. Tästä johtuen ensi maanantain show painottuu drum & bass puolelle ja täten dubstepit jäävät vähemmälle. Dubsteppejä taasen on luvassa kahden viikon kuluttua 7.6.

Junkkapuolella on viimeaikoina tullut taas melkoinen kasa hyviä julkaisuja ulos, joten vaikka genrekattaus showssa onkin kaventunut, monipuolisuus tulee varmasti olemaan entisellä tasolla. Lisää muutoksista ja muusta aiheeseen liittyvästä löytyy täältä: http://concussioncrew.info.

Huomenna (24.5.) seiskalta: http://nubreaks.com/hifi.m3u!
elysion

Posts: 1,036

#16 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Sattupa hyvä päivä showlle, kun samana päivänä tuli uunista ulos Alaskan Mezozoic Era LP sekä Pendulumin Immersion albumi. Ainakin Alaskan uusia tulossa showssa, Pendulumia tulee, jos sitä joku pyytää ;).
elysion

Posts: 1,036

#17 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Aivotärähdystä tänään taas tarjottimella tossa seiskan pintaan NuBreaksilla. Tällä viikolla vuorossa dubsteppiveto M-za:n toimiessa tirehtöörinä. Auringonpaisteen seurauksena tänään vedellään lunkisti ja diipisti.

Videostriimiä ei varmaan tänään saada pystyyn, mutta korvia hivelevää audiota saa osoitteesta: http://www.nubreaks.com/hifi.mp3.
elysion

Posts: 1,036

#18 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Concussion Show pyörähtää taas hetken kuluttua ilmoille NuBreaksin taajuuksilla. Tämän päiväisessä showssa vedetään (ainakin alkuunsa) kesäisissä merkeissä. Illan isäntänä toimii elysion, mutta kuuntelijat pääsevät nauttimaan myös vähän seiskan jälkeen mukaan liittyvän M-za:n oraalisesti tuotettuja sulosointuja.

Artisteista mainittakoon nyt ainakin S.P.Y, DJ Marky, Alaska, Electrosoul System.

Seiskalta siis NuBreaksilla: http://nubreaks.com/hifi.m3u