AV: Kalustettu huone, Helsingin keskusta. 1.3-1.5.2009

1 post, 1 page, 942 views

movement

Posts: 148

#1 • • movement Glee and Beam (tm)
Kyseessä siis kalustettu huone Helsingin keskustassa Iso Roobertinkadulla jonka vuokraan pois matkan ajaksi:)
Huone on osa kommuunia joka on ollut pystyssä jo viitisen vuotta ja toiminut erittäin hyvin. Itse olen kyseisen asunnon päävuokralainen. Tosin tämä ei tarkoita että vuokraajalle tulisi mitään erikoisia vastuualueita, nimittäin ne menevät väliaikaisesti toiselle kommuunin asukille:)

Kalusteiden määrästä voidaan myös puhua, voi olla että sinne ei lopulta jää muuta kuin kirjahylly ja työpöytä, sänkykin on menossa roviolle ennen matkaa:D Mutta kaikki on fleksiibelisti hoidettavissa/keskusteltavissa. Yleiset kamat, kuten pesukone, tiskikone ja keittiövälineet on asukin vapaasti käytettävissä, ei tarvitse omia tuoda mukanaan sen enempää:)

Huoneen koko 24m2, löytyy ilmainen laajakaista sekä vesi. Koko kämpän koko on 204m2 ja kommuunissa asuu 6 muuta ihmistä joista 2 on muistaakseni myös matkustelemassa tolla ajanjaksolla. Henki on todella mukava ja kaikki viihtyvät hyvin:) Yksityisyys löytyy ja mukavat yleistilat. Vuokra olisi tältä ajalta 300e/kk eli 600e + sähkö ja kaikki pitäisi maksaa kerralla ennen muuttoa.

600e + sähkö kuuluu siis:
Asunto 1.3-1.5.2009 ajalle + mahdolliset kalusteet
Ilmainen vesi ja nopea netti
Ilmainen pesukoneen, tiskikoneen ja astiaston käyttö
Erinomainen sijainti Helsingin keskustassa
Mukavat naapurit

Voipi ottaa suoraan minuun yksityisviestillä yhteyttä jos kiinnostaapi:)