M: nokia e51 business puhelin, 2 gigan muistikortti sekä bluetooth GPD mokkula

4 posts, 1 page, 2,714 views

m0nkei

Posts: 73

#1 • • Edited m0nkei
Jees, elikkä ilmoituksen mukaiset härpäkkeet myynnissä noin vuoden vanha ruosteenvärinen nokian e51 varustettuna parin gigan kortilla sekä Sigmatelin GPS palikka jolla saat puhelimesta navin, vaatii tosin erillisen softan sillä nokian maps sovellus ei tue ääniohjausta.

Laitteet sijaitsevat Espoossa ja mielellään en alkaisi postittelemaan. Voin kuitenkin tuoda Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen akselilla järkevän matkan päähän miten nyt julkisilla pääsee liikkumaan. (katsotaan tarkemmin jos luuri kiinnostaa)

Puhelin ostettu verkkokaupasta 28.3 eli vielä on takuuta jäljellä. Kunto luurilla on hyvä lukuunottamatta näytössä olevaa pientä naarmua joka ei ole ainakaan itseä haitannu. Kuvia voin ottaa pyydettäessä.

Koko paketin pyyntihinta on 185€ (luuri maksanut 300€ ja gps palikka 50€) muistikortti tulee mukaan jokatapauksessa. _Tarjoa!_ Voin myös myydä gps palikan ja puhelimen erikseen.


Okko Parviainen
[email protected]
040 842 3931

(mielellään sähköposti tai tekstiviesti näin pyhien aikaan)



Edit: Juu ja topikkia ei näköjään voi muokata mutta kaikki varmaan tajusi että kyseesä on GPS satelliittipaikannin..

Ja tarkennetaan nyt vielä että puhelin on varustettu kameralla kun ilmeisesti kyseistä puhelinta saa ilmankin.
m0nkei

Posts: 73

#3 • • m0nkei
Tiedossa on.. katselin puhelimen hintoja mitä siitä on maksettu käytettynä.. Mielestäni 185 puhelin+mokkula on hyvä lähtöhinta, saa toki tarjota. mielestäni korostin sitä sanaa.
pallooo

Posts: 99

#4 • • pallooo
Mistä toi gps mokkula ostettu, semmoselle olis itel käyttöö..