Vikakerta.fi

3 posts, 1 page, 4,840 views

Dementation

Posts: 2,892

#1 • • Dementation wednesday?

http://www.city.fi/artikkeli/Vika+kerta+tulee/2851/
VIKA KERTA TULEE
Nuoren Suomen 24/7 Seksitutkimus avasi.


Seksi elämänkumppanin kanssa on harvinaisempaa kuin seksi irtopartnerin kanssa.
Vikakerta.fi on nuoren Suomen jatkuva seksitutkimus, jossa palvelun käyttäjät kertovat miten, missä ja kenen kanssa tekivät Sitä viimeksi. Palveluun kirjataan kuvaus viimeisestä seksikerrasta sekä tiedot kestosta, laadusta, paikasta ja asennoista. Palvelussa on lähes tuhat tarinaa.

Vikasta kerrasta kertoneiden naisten keski-ikä on 26 vuotta ja heidän partneriensa 28. Miehet olivat keskimäärin 29-vuotiaita ja heidän kumppaninsa 26. Ylivoimaisesti kiihkeimpiä ollaan kotona, missä tapahtuu 81 prosenttia vikoista kerroista. Kakkos- ja kolmospalleille yltävät hotelli (5 %) ja kulkuväline (2 %) ovat kaukana perässä.

Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula panee merkille irtopartnerien määrän. Vain 47 prosenttia vastanneiden vikoista kerroista tapahtui elämänkumppanin kanssa, kun koko väestöstä osuus on 90 prosenttia. Tutkimuksissa on tosin havaittu, että vastaajat ovat innokkaampia kertomaan irtoseksikokemuksistaan kuin seksistä parisuhteessa.

Suurin osa vikoista kerroista tapahtui useammassa kuin yhdessä asennossa. Kontulan mukaan lähetyssaarnaaja on nuorilla huomattavasti vähemmän suosittu asento kuin vanhemmilla. Lähetyssaarnaaja on ainoa asento vain 25 prosentilla 20–30-vuotiaista. Vikakerta.fi:n ensimmäiset kokemukset on kerätty City.fi-verkkopalvelun käyttäjiltä. He näyttäisivät olevan kriittisempiä viimeistä seksikokemustaan kohtaan kuin väestö keskimäärin. Kun 84 prosenttia koko väestöstä piti viimeisintä seksikokemusta hyvänä tai erinomaisena, Cityn käyttäjien mielestä kokemus oli fantastinen tai hyvä 67 prosentissa tapauksista. Kauheaa tai melko kauheaa seksi oli yhdeksällä prosentilla vastaajista, koko maassa kolmella prosentilla.

"Suomalaisessa seksissä laatu ei ole ongelma. Määrästä valitetaan useammin", kommentoi Kontula.

Partneriaan petti viimeisimmällä kerrallaan joka kymmenes parisuhteinen, noin kolme kertaa useampi kuin koko väestössä. Uskottomimpia olivat 31–35-vuotiaat.

"Pettämiseen suhtautuvat kielteisimmin alle 25-vuotiaat. Suhteet ovat siinä vaiheessa usein vain rakkauden varassa. Lapset ja asuntolainat hankkineet 50-vuotiaat hyväksyvät puolison rinnakkaissuhteet helpommin. Alle 25-vuotiaista miehet sallivat kumppanilleen rinnakkaissuhteen useammin kuin naiset."

Oman viimeisimmän seksikokemuksen voi jakaa aina osoitteessa http://www.vikakerta.fi. Tarinoiden lisäksi päivittyviä tilastoja.



Eli kyseessä on sivusto jonne on tarkoitus aina seksiä harrastettuaan antaa mahdollisimman tarkkaa infoa viimeisimmästä kerrasta.

Itseäni kiinnostaa tässä nyt se, että mitä mieltä olette tälläisestä tavasta kerätä tilastoja Suomalaisten seksinharrastamisesta ja/tai mitä mieltä olette tilastojen luotettavuudesta? Voisitteko itse kertoa tietoja tuonne?

Henkilökohtaisesti uskon että tilastot voivat olla kohtuu päteviä, koska vaikka toki tuonne voi tehdä kuvitteellisia tarinoita niin paljon kuin haluaa, mutta koska kyseessä on anonyymi sivusto, niin en oikein näe siinä mitään intoa ja jos joku joskus kerran kokeilee kyseistä palvelua kuvitteellisella tilanteella, niin se ei paljon tilastossa näy. Tietenkin tuolla hieman korostuu todennäköisesti se, että tietyn tyyppiset ihmiset osallistuvat tuohon tutkimukseen ahkerammin tai yleensäkkään, mutta mielenkiintoinen projekti silti. Mielenkiinnolla odotan, että jos tuota pidetään pystyssä pitkään, niin tilastoja eri vuodenaikojen ja jopa eri vuosien eroista.

Itse olen muutaman kerran jo tuonne kertonut omista viime kerroistani ja ajattelin jatkossakin sitä jatkaa. En juurikaan usko että niitä on mahdollisuutta minuun mitenkään yhdistää ja jos joku yhdistäisikin, niin enpä usko että sillä järin suurta merkitystä olisi. En siis ole huolissani, vaikka jotkut tuttuni ovatkin maininneet että eivät kehtaisi tuonne tietoja laittaa, että jos joku vaikka osaa yhdistää tarinan heihin.

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Daniel Braun

Posts: 1,626

#2 • • Daniel Braun wednesday?
Varmaankin monet tarinat ovat totta, mutta pahasti useista kuitenkin haiskahti "fantasiamainen" kerronta...
Pikkupojat retostelee netissä.
Ei siinä, jokainen tyylillään.

Mulle seksikstä puhuminen ei ole ongelma, ihan mainiosti voisin tonne kirjoittaa viimeisestä kerrastani.
Enemmän ihmettelisin jos joku ei voisi kirjoittaa aiheesta...