Duria Sadyr, bloodmetallia asenteella, konemusaa kai

3 posts, 1 page, 2,091 views

Jucifear

Posts: 2

#1 • • Jucifear
Toiveikkaana aloitan vielä tännekin keskustelun Duria Sadyr metallibändistä. :) Onhan tämän tekemisessä apuna käytetty tietokonetta ja rumpukonetta, joku voi siis sanoa tätä konemusiikiks. :) Uusi genre on Blood metal, joten bändi on ehdoton suunnannäyttäjä tässä genressä. Duria Sadyr jakaa mielipiteitä mutta niinhän kaikki muutkin bändit. Kyllä niitä oikeitakin faneja on, vaikka jotkut fanittavat vain vitsillä. Vitsi tää ei ole, vaikka ettete sitä usko! DURIA SADYR IS BLOODY METAL OF HELL AND DEATH! :twisted:

Duria Sadyr miksrissä (täältä se kaikki aikoinaan lähti)
http://www.mikseri.net/artists/?id=107944

Duria Sadyr Myspacessa
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=252315336

Vuodesta 2007 lähtien on bändi ollut virallisesti olemassa, alkuun yhden miehen bändinä, nyt on muutoksia luvassa. Duria Sadyr oli monen vuoden mietinnän tulos. Aluksi musiikkiterapian innoittamana alkanut Duria Sadyr bändi on lihassairaudesta ja useista vastoinkäymisistä huolimatta noussut suuren joukon tietoon, saavuttanut jonkinlaisen "kulttimaineenkin", ja siitä on hyvä nostaa bändiä toivon mukaan ylöspäin. Tänävuonna bändi sai haamujäsenen, joka mystisesti poistui soitettuaan muutamaan biisiin kitarat.
Tänäkesänä(-08 löytyi bändiin viimein toinen todellinen jäsen. Basisti löytyi. Kitaristi on hakusessa yhä. Nyt syksyllä 2008 bändillä menee ihan hyvin, uusia biisejä treenataan, eikä mitään hätiköityä matskua ole tulossa, mikä on ollut duria sadyrin suurin heikkous, viimeistelemättömyys. Mielenkiinnolla odottelen mitä vuosi 2009 tuo tullessaan bändille...

Duria Sadyrilla on videoita Youtubessa, mutta ei mun tekemiä

Judas Priestin Breaking the Law coveri


Burzumin War coveri


Toivottavasti voitte jotenkin tukea Duria Sadyrin nousua yhdeksi metallitaivaan tähdeksi. Metallimusa on kuitenkin sitä parasta musaa! :)
m1kk3

Posts: 5,560

#2 • • m1kk3 no-life
ja tää vaati sitten oikein kaks topikkia :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti