Finfonic korvatulppa tilaus TRE

3 posts, 1 page, 2,348 views

gr

Posts: 1,116

#1 • • Edited gr Hu-hu
Kaverini pyysi tämän tänne laittamaan, yhteydenotot siis suoraan Otolle EIKÄ minulle...

Kiinnostaako kunnon korvatulpat??

TTY:n Elektronisen musiikin kerho Spinni järjestää nyt yksilöllisten Finfonic korvatulppien yhteistilauksen. Tavoitteena on siis saada tarpeeksi monta kiinnostunutta mukaan tilaukseen, jolloin saadaan tulppien hintaa pudotettua.

Mitkä ihmeen yksilölliset korvatulpat??
Eli kyseessä on käyttäjän omista korvista otettujen muottien mukaisesti tehdyt korvatulpat, joihin voi valita 9, 15 tai 25dB:n ER suodattimet. Etuna näissä verrattuna muunlaisiin tulppiin on:
- ei ärsytä korvaa ==> voi käyttää pitkiä aikoja
- sopivat juuri SINUN korviisi
- pysyvät paikallaan ongelmitta vaikka vähän kovemmissakin reiveissä
- lähes huomaamattomat
- filtterit suodattavat eri taajuudet juuri oikealla tavalla, jolloin musiikki kuulostaa
musiikilta ja kaverin puheestakin saa selvää melun keskellä.

Tulppiin on myös mahdollisuus ostaa filtterien tilalle laitettavat sennheiserin kuulokkeet ( ~ 30-50 e ), jolloin musiikin kuuntelu esim. junamatkoilla on miellyttävämpää tulppien sulkiessa takana höpöttävän kaveriporukan melut, eikä näin ollen tarvitse kilpailla voluumin kanssa ja tuhota sillä tavoin kuuloaan.

Hintaa tulpille tulee 150-180 e (riipuen tilaajien määrästä), mikä ei todellakaan ole suuri summa siitä että kuulo on kunnossa ja tallella vielä vanhemmalla iälläkin.

Tulpissa on ER filtterit (samat kuin elacineissa). Muotit otetaan Tampereella Hervannassa Tampereen teknillisen yliopiston tiloissa, myöhemmin sovittavina aikoina.

Ilmoita kiinnostuksestasi osoitteeseen otto.jarvinen(ät)tut.fi viim. 26.10. klo 23.59 mennessä. Samasta osoitteesta voi myös kysellä lisätietoa kyseisen asian tiimoilta, jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan tai epäilyttämään.

- - - - - - -
Otto Järvinen
Juhgu

Posts: 7,921

#2 • • Juhgu Virnistelijä
Ai filtterien tilalle voi laittaa kuulokkeet? Kuulostaa kivalta. Onnistuukohan toi sit Elacineihinkin jos näissä on kerran samat suodattimet?

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

akir0

Posts: 2,554

#3 • • akir0 idleRPG champion 2009

Juhgu, 14.10.2008 07:46:
Ai filtterien tilalle voi laittaa kuulokkeet? Kuulostaa kivalta. Onnistuukohan toi sit Elacineihinkin jos näissä on kerran samat suodattimet?



Afaik elacineihin saa filtterien tilalle kuulokkeet.