Darude featuring Blake Lewis - Selfless [Dance4Life]

4 posts, 1 page, 1,946 views

darudevil

Posts: 427

#1 • • Edited darudevil Darude
Heyyh!

Tein ja lahjoitin Dance4Lifelle biisin, jonka sanoitti ja jossa laulaa Blake Lewis (American Idol season 6 kakkonen). Biisin nimi on 'Darude feat. Blake Lewis - Selfless'. ja se on nyt julkaistu Dance4Life-kokoelmalla joka on ostettavissa kokonaisuutena, tai yksittäisinä kappaleina Dance4Life/TrackItDown Music Storesta and iTunes Music Storesta.

Vapaata käännöstä D4L sivuilta:
"Dance4Life on kasvava maailmanlaajuinen projekti jonka tarkoituksena on aktiivisesti innoittaa nuoria ottamaan osaa globaaliin taisteluun HIV:tä ja AIDS:ia vastaan. Dance4Life perustettiin Hollannissa 2004 ja on Maailman AIDS-kampanjan virallinen nuorisokampanja. Entinen Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri Kofi Annan tukee Dance4Lifea.

HIV & AIDS on pahimmillaan nuorten keskuudessa. Maailmanlaajuisesti melkein neljäsosa ihmisistä joilla on HIV ovat alle 25-vuotiaita. Joka 15 sekunti nuori saa HIV-tartunnan.

Kun melkein kolme miljardia ihmistä on alle 25-vuotiaita, nykysukupolvi on suurin koskaan. Nämä nuoret kasvavat HIV:n ja AIDS:in muuttamassa maailmassa, mutta monilta silti puuttuu oikeanlaista tietoa.

Dance4Life lähestyy nuoria musiikin, tanssin ja nuorisokulttuurin avulla opettaakseen ja innoittaakseen heitä tarttumaan toimeen. Tanssiminen on terveellistä ja positiivista ja on yleismaailmallinen kieli nuorison kesken. Dance4Lifen kautta nuoret voivat alkaa tanssia hyvän asian puolesta.

Dance4Lifen tarkoitus on innoittaa miljoona nuorta tanssimaan elämän hyväksi ympäri maailmaa 2014 vuoden loppuun mennessä. Tsekkaa Dance4Lifen websivut saadaksesi lisää infoa!"

www.dance4life.co.uk
www.dance4life.com
www.dance4life.nl
PK

Posts: 27

#2 • • PK
Ensimmäinen ajatus oli, että ei kai beatboksausta..

Nojoo, seuraavaks Sanjaya?