Oon havainnu viimeaikoina, että laitoin ne miten päin vaan, niin seuraavana päivänä ne kaikki tulee ruskeena massana ulos (paitsi jos on ripuli, silloin massa muistuttaa enemmän koulun hernekeittoa. Paitsi väriltä - se on silti ruskeeta. Tai ainakin jotain ruskean vivahdetta).
No jos juustoa käytän niin ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä tulee jutut ladottua. mutta yleensä käytän järjestelmänä: sileimmät jutut alimmaksi ja epätasaset päälle. vrt. leikkele ja tomaatin siivut.
Tässä topikissa ollaan syvemmän tietoisuuden äärellä!
Jos leivän paahtaa ensin paahtimessa, niin päälle margariini, sitten JUUSTO ja sitten maggara! Eli juusto alle!
Jos taas laittelee lämpimiä voikkareita uunissa, niin eka margariinia, sit mausteita (valkosibulijauhetta yms.), sit tomskuu ja lisää mausteita (mm. oregano), sit sardiinii, ja sit JUUSTOO! Eli tässä tapauksessa juusto päälle!