DIY synastandi

2 posts, 1 page, 1,607 views

Kalle Karvanen

Posts: 454

#1 • • Kalle Karvanen
Moi,

Onko jollain ideaa mistä olisi mahdollista ostaa "kulmapaloja" putkille. Ideana olisi kasata omat synatelineet tyyliin Jaspers:

513644_800.jpg

Säädettävien/kiristettävien palojen löytäminen on kaikkein ongelmallisinta. Putkeahan nyt saa monestakin paikasta. Perus K-Rauta, Bauhauss ja Biltema myivät ei-oota, joten onko jollain vinkkejä? LVI puolelta löytyy tietenkin ruuvattavia putkiliittimiä, mutta ne eivät oikein aja asiaa, kuin eivät myöskään muoviputkien liittämiseen tarkoitetut LVI roinat.

Jos jollain on jotain muita vinkkejä miten DIY synastandin saa helposti/halvalla tehtyä niin ilomielin kuulisin myös näistä. Mitään tarkempaa speksiä ei ole, muuta kuin se, että standin pitäisi seisoa lattialla (eli ei seinäkiinnitystä), olla mahdollisimman pieni syvyyssuunnassa, kestää 4-5 syntikkaa ja olla tukeva.
Michelle.s

Posts: 78

#2 • • Michelle.s Amatööri
Kaksi ideaa tuli nopeasti mieleen...

1) Rakennustelineitä myyvät / vuokraavat firmat. Rakennustelineisiinhän kiinnitellään jos jonkinlaista apuputkea ja kaidetta?

2) Ääni- ja valotekniikkaa myyvät liikkeet ja nimenomaan strussitarvikkeet. Hinnat voivat tosin olla aika suolaisia, kun strussit ovat muutenkin arvokasta tavaraa...

- Minä