PaineRecords presents Supercharged 19.9.2008 19.9.2008 @ Lahti

150 posts, 8 pages, 21,107 views

hallusinogenetic

Posts: 49

#141 • • hallusinogenetic
Joo kyl mä haluisin nähdä toiset bileet missä myydään viinaa puoleen hintaan.. ja jos meininki on hyvä ja musa toimii ni mitä vitun väliä jonku tarjoilijan ilmeellä on.. Kiitos vielä härkä bileistä..
starfish

Posts: 309

#142 • • starfish

hallusinogenetic, 23.9.2008 19:49:
Joo kyl mä haluisin nähdä toiset bileet missä myydään viinaa puoleen hintaan.. ja jos meininki on hyvä ja musa toimii ni mitä vitun väliä jonku tarjoilijan ilmeellä on.. Kiitos vielä härkä bileistä..


Juu, ei mitään väliä vaikka olis itsepalvelu, mut tarkoituksena oli vaan antaa oma ei-känninen näkemys. Se oli ainut miinus mikä jäi mieleen näistä bileistä. *piis*

Mut niinku jo aiemmin mainitsin: huippufiilis, huippureissu. Kiitos! *plur*
n-anna

Posts: 30

#143 • • n-anna

JayVee, 23.9.2008 16:59:
---
EgoDiizei, 22.9.2008 23:59:
---
Optik, 20.9.2008 15:03:
Paikkana tuo kojoottiklubi oli erikoinen, ei ainakaan nyt heti ensiksi tule mieleen että siellä olisi pahemmin mitään vastaavaa järkätty.. I might be wrong.. *ding*

---

Broidi & co järjesti aikanaan Coyote Club:issa PRESSURE nimistä klubia.

- Painerecords present -PRESSURE- 29.10.2005 @ Lahti
- PRESSURE The Club. 24.11.2006 @ lahti
- PRESSURE The Club. Welcome to the Jungle.. 15.12.2006
- PRESSURE The Club opening. 25.10.2006 @ lahti
- PRESSURE The Club. Goes orange! 26.1.2007 @ Lahti
- PRESSURE The Club. Goes purple! 24.11.2006

---


plus sit
Painerecords Presents: Pressure Club 4.12.2004Hups,taisin sekottaa noi pressuren 2004 ja 2005 vuoden bileet impulseihin, eli ei ookka tainnu impulseja olla muualla ku cumpassa or am i wrong..
Vexe

Posts: 1,016

#144 • • Vexe

n-anna, 24.9.2008 00:12:

Hups,taisin sekottaa noi pressuren 2004 ja 2005 vuoden bileet impulseihin, eli ei ookka tainnu impulseja olla muualla ku cumpassa or am i wrong..Impulset on ollu Grand Arenalla ja Cumuluksessa.
Dj Design

Posts: 38

#145 • • Dj Design

*minttu*, 22.9.2008 20:57:
---
starfish, 22.9.2008 16:36:
Baarin henkilökunta ei oikeen tuntunut nautivan työstään.

---

Tää on huomattu aiemminkin, tavallista on että siellä oikeen hurrataan tiskin takana kun tulee valomerkki. Ei oikeen jaksa ymmärtää, eiköhän tuokin homma ole ammatinvalintakysymys ja eikös töiden jatkuvuuden kannalta ole kuitenkin vaan hyvä et on asiakkaita... Tietty siellä ois voinu olla useempikin hlö pe töissä, ei ehkä osattu ennustaa noin suurta väkimäärää...


Kivaa oli, vaikka osa illasta meni jotenki ohi *ding* Kiitoksia vaan, seuraavia odotellessa!...Se että kyllä minuakin vituttais olla duunissa hyvissä bileissä ja tiskin takana! sen verran henkilökuntaa tunnen,että voin heidän puolesta sanoa,että mielummin olisivat olleet kavereittensa seurassa menossa mukana =)

--
"Timendi causa EST nescire"

Camomilli

Posts: 112

#146 • • Edited Camomilli
Kummallinen asenne että negatiivista palautetta ei saa antaa. Pidin kyllä bileistä, paikasta en vaan pitänyt. Ja kuten Kolerakin niin mekin kävimme sitten muualla tankkaamassa välillä ja käytimme Coyotea vaan siihen mihin alunperin tulimmekin, tanssimiseen. Jos ihmiset eivät valittaisi, niin eihän niitä asioita silloin olisi tarpeen myöskään muuttaa parempaan?

Minua ei kyllä todellakaan kiinnosta ensisijassa juomassa se että nouseeko se viina siinä päähän, muutenhan tilaisin pelkkiä shotteja?? Henk.koht ite toivon että jos bileitä tulee niin järkättäs muualla mutta se on vaan mun mielipide ja mun maku. Kaikki ei voi tykätä kaikesta ja oishan se ihan hauska jos voisit senkin tosiasian hyväksyä.

Mä en syytä henkilökuntaa välttämättä siitä että eivät jaksa känniääliöitä, en mäkään. Mutta miksi sitten tulisin paikkaan jossa henkilökuntakin on v*nut niiden takia? Enkä paikkaan jossa henkilökunta viihtyy työssään? Mä en pyri Coyotea parantamaan, uskon että se toimii niille jotka siitä paikasta tykkäävät. Mulle se ei toimi. Anteeksi, jos se pahoittaa sun mielesi.


Illegrian, 23.9.2008 00:12:
---
Camomilli, 20.9.2008 12:37:
Oli kyllä ihan mielettömän hauskaa. Paikasta vähän miinuksia kun oli ihme porukkaa ympärillä säheltämässä ja vessat oli ihan järkyttävät ja "juomat puoleen hintaan" oli vitsi kun lasit oli niin älyttömän pieniä ja tungettiin täyteen jäitä :D Mutta musiikki toimi ja tanssilattialla oli ainakin suurimman osan aikaa tosi hyvä fiilis ja mukavia ihmisiä seurana.

Pakko lisätä kyllä vielä siitä henkilökunnasta tuossa baarissa etten oo kyl ennen nähny yhtä tylyn oloista. Kaikil oli naama norsun **** :lla ja mua ihan pelotti aina asioida narikassa hakemassa ja viemässä laukkua kun siltä narikkatytöltä sai niin murhaavia katseita :D

---A: Juomat puoleen hintaan on aivan helvetin kova juttu. Se, että onko lasit pienet ei pienennä sitä faktaa, että se siideri/kalja on edelleen 0.33 litraa. Tyhmää valittaa tuollaisesta.

B: Se, että laseissa oli jäitä tarkoittaa vaan sitä, että viina nousee paremmin päähän. Jos se häiritsee sinua ota ilman jäitä? Oma äly mukaan.

C: Coyoten työntekijät ovat aina tuollaisia, get over it. Ne on baarissa töissä johon tulee 400ihmistä joraamaan ja tilaamaan juomia. Luuletko, että heidän työnteko on niin helppoa, että voi pitää hymyä naamassa kun känniääliöt tulevat tilaamaan väärin ja kaatavat juomia. Kannattaa välillä miettiä asioita muitten näkökannalta. Empatia on hieno asia.

Minun mielestäni bileet oli erinomaiset, järjestäjät olivat vielä HANKKINEET ylimääräisen TYÖNTEKIJÄT ja PORTSARIN, jotta elämä olisi meille helpompaa. On tyhmää vain valittaa, antakaa positiivista palautetta niin seuraavalla kerralla asiat voivat olla vielä paremmin. Ihminen tekee niinkuin hänelle tehdään, jos vain valitat, hekin vain valittavat. Kokonaisuudessaan kiitos Coyotelle ja Rikulle & Jukalle & kumppaneille. Loistavat kekkerit, ei mitään valittamista.

Peace out everyone!

PS: J7 olet naurettavan hyvä DJ. JayVee, mahtava setti. Rakkautta kaikille! *plur*

Avatar
#147 • • astaroth Guest

Illegrian, 23.9.2008 00:12:
C: Coyoten työntekijät ovat aina tuollaisia, get over it. Ne on baarissa töissä johon tulee 400ihmistä joraamaan ja tilaamaan juomia. Luuletko, että heidän työnteko on niin helppoa, että voi pitää hymyä naamassa kun känniääliöt tulevat tilaamaan väärin ja kaatavat juomia. Kannattaa välillä miettiä asioita muitten näkökannalta. Empatia on hieno asia.


niin onkin, mutta valitettavasti sitä harvemmin saa mäkkiduunarikaan tehdessään kolmen ihmisen hommia. ihmetyttää silti asenne, että ei saa antaa ravintolan palvelutasosta palautetta, koska se asiakaspalvelutaso kuuluu ihan yhtä lailla siihen paikan imagoon, kuin se, että sieltä saa kaljaa.

harvemmin kuitenkaan annetaan palautetta siitä, että baarimikko oli täysin nollailmeellä töissä. sitä palautetta alkaa sitten tulla siinä vaiheessa, kun koetaan, että asiakaspalvelu on suorastaan töykeää tai jopa perseestä, ja tämän uskoisin olevan tilanne

noihin äskeisiin kahteen lauseeseen sisältyy kaksi eri tapaa hoitaa asioita, vaikkeivät niin hirveän kaukana olisikaan toisistaan
unoha

Posts: 925

#148 • • unoha Member of the Lti- / UG Collective
No niin nyt aletaan eksyy itse aiheesta(bileistä), Offtopic?*ding*

--
Never Quit !

unoha

Posts: 925

#149 • • unoha Member of the Lti- / UG Collective
Omasta puolesta bileet meni mukavasti kaikinpuolin ja olin positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin porukka oli osannut tulla mestoille. Harmittaa vaan näin jälkeen päin, että ei tullut pahemmin tutustuttuu uusiin ihmisiin eikä juteltuu vanhojen tuttujen kanssa. Oli ikävä flunssa/stressi päällä*hmph*

Mutta illan soittajakaarti sai silti ajoittain omankin fiiliksen kattoon & polven nousemaan mukavasti, varsinkin Sergein ja JayVeen setit sai muhun kivasti liikettä.

Kiitoksia vielä kaikille soittajille,seuraa pitäville sekä kaikille kanssa bilettäjille*hymy*

Tästä on tammikuussa hyvä jatkaa, antakaa vaan palautetta huolella ja rehellisesti, että saadaan entistä paremmat kemut järkättyy enskerraks*hihu*

Btw: Propsit Jukalle olemassaolostaan*super*

--
Never Quit !

¡ Previous post a couple of decades ago !
unoha

Posts: 925

#150 • • unoha Member of the Lti- / UG Collective
Näistäkin jo aikaa, joudutaan veivaa uudet humpat taas.*släp**enkeli**pupu**ding**pahis*

--
Never Quit !