PaineRecords presents Supercharged 19.9.2008 19.9.2008 @ Lahti

150 posts, 8 pages, 26,684 views

André

Posts: 457

#81 • • André Madwave, Force
Joo ihan hyvin näytti ihmisiä saapuneen paikalle. Meno oli myös sen mukaista. Ikävää että Jinksolla on vielä se 100+ edessä olevaa valtionpalvelusta, koska mieshän suorastaan loisti lavalla. Vaikka ei J7 kyllä jäänyt näppejään nuolemaan. Kaikin puolin oli hienoa nähdä mitä oli tarjolla, vaikka emme kauaa olleet paikalla.
hemuz

Posts: 2,178

#82 • • hemuz kätevä emäntä

Kolera, 20.9.2008 09:43:


oli kyl hämärää nähä teemuliini kaukaa ekaa kertaa ku luulin et se on kolauttanu silmänsä johonki bussitolppaa =P



onneks et mua epäilly *hikoil* *pepsodent*







mäki säikähdin aamulla....
Syntse

Posts: 1,652

#83 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
No ohhoh mitkä bileet oli. Ekaa kertaa Superchargedeissa eikä tosiaan jääny kylmäksi. Porukkaahan siellä oli oikein kivasti, mutta ei se haitannut kun oltiin kuitenkin kohtalaisen kohteliaasti. Ehkä omasta mielestä xl8r setti oli sitä ihan parasta illan lopulle. Hyvää musaa kyllä tarjoili Jayvee oikein kivaa bouncea ja Nomic freeformia ja houceeta sekä Jnks & J7 yhdistelmä oli kyllä oikein mukavaa katsottavaa ja kuunneltavaa.

Kavereita tuli nähtyä.

Juotuakin tuli kyllä ja sen mukainen on olo.

Ei muuta kuin Kiitokset täältä.
Chrisdyan

Posts: 479

#84 • • Chrisdyan
wjituttaa ku pientä oravaa ku käpy oli jääs ja oksa nii vitun liukas ku tuli nukuttuu bileiden ohi,, heräs vasta tasan 3... *igor*mut olihan siel viel sitkeimmät sissit jälellä*piis*

--
Hikitomori

Kolera

Posts: 4,256

#85 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Chrisdyan, 20.9.2008 11:31:
wjituttaa ku pientä oravaa ku käpy oli jääs ja oksa nii vitun liukas ku tuli nukuttuu bileiden ohi,, heräs vasta tasan 3... *igor*mut olihan siel viel sitkeimmät sissit jälellä*piis*


MÄ NÄIN SUT! JOTEN ETSÄ MITÄÄN HÄVINNY!

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Jutu

Posts: 3,054

#86 • • Jutu Blondi
Mitäs te ootte riehuneet siellä kun Lanun aukiolla oli miljoona poliisia yhentoista jälkeen? *nauru*

--
Ja onnesta kilahtaa, onnesta rakastaa, onnesta laulaa saa, tyttö pojallensa.

Zeni-

Posts: 1,104

#87 • • Zeni- Funky Little Man
Kovat oli kinkerit ja porukka oli löytäny paikalle. Musa oli kyllä sitä mitä pitikin ja se toimi!
Kiitos näistä jälleen ja uusia odotellen.

--
Jos on korviaan myöten kusessa, kannattaa pitää suunsa kiinni.

Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.
Stylet vittuun!

Camomilli

Posts: 112

#88 • • Edited Camomilli
Oli kyllä ihan mielettömän hauskaa. Paikasta vähän miinuksia kun oli ihme porukkaa ympärillä säheltämässä ja vessat oli ihan järkyttävät ja "juomat puoleen hintaan" oli vitsi kun lasit oli niin älyttömän pieniä ja tungettiin täyteen jäitä :D Mutta musiikki toimi ja tanssilattialla oli ainakin suurimman osan aikaa tosi hyvä fiilis ja mukavia ihmisiä seurana.

Pakko lisätä kyllä vielä siitä henkilökunnasta tuossa baarissa etten oo kyl ennen nähny yhtä tylyn oloista. Kaikil oli naama norsun **** :lla ja mua ihan pelotti aina asioida narikassa hakemassa ja viemässä laukkua kun siltä narikkatytöltä sai niin murhaavia katseita :D
Kolera

Posts: 4,256

#89 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Jutu, 20.9.2008 11:50:
Mitäs te ootte riehuneet siellä kun Lanun aukiolla oli miljoona poliisia yhentoista jälkeen? *nauru*


oli siel puupaa-autokin eli paloauto.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Jka

Posts: 317

#90 • • Jka Harder.fi
Älytön meininki! Hyvät bouncet tuli jayveeltä heti puolenyön aikaan, J7 ja Jinkso oli ehdottomasti illan kovin remonttiryhmä ja soundi oli kyllä ihan älyttömän hyvää! Kiitos vielä myös Nomicille laatutavarasta, sekä xl8r sitten huudatti ne loputkin kunnian rippeet PA:sta ja tanssilattia oli loppua kohden selviytymisen taistelukenttä...

Ihan älytöntä menoa melkeinpä koko ilta ja ehdottomasti yhdet vuoden parhaista bileistä, missä oon käyny, vaikka paikka ei juurikaan mikään järkyttävän iso ole. Sakkia oli aivan tarpeeksi ja fiilis katossa. Intin unirytmistä huolimatta jaksoin olla mukana loppuun saakka. Suuret kiitokset järjestäjäpoppoolle!

*tähti**tähti**tähti**tähti**tähti*
Optik

Posts: 1,691

#91 • • Optik Piikkisika/Outopallo
Nonih, Lahden reissusta selvitty taas kuin ihmeen kaupalla hengissä kotiin ja unien jälkeen voikin sitten antaa palautetta..

"Navigaattorin" laskeman "mielenkiintoisen" maisemakierrosreitin jälkeen oltiin paikalla sopivan ajoissa ja porukkaakin oli mukavan runsaasti paikalla. Paikkana tuo kojoottiklubi oli erikoinen, ei ainakaan nyt heti ensiksi tule mieleen että siellä olisi pahemmin mitään vastaavaa järkätty.. I might be wrong.. *ding*

Kavereita oli paikalla, ja seteistä mieleen jäi ainakin Sergei Shkuroffin, Jayveen ja Nomicin vetäisyt.. Pitkästä aikaa olekaan kuullut UK HardHousea soitettavan bileissä, mikä IMO oli piristävää vaihtelua.. (Pitäskin kaivella noita omia vinyyleitä taas joskus). Sit tietenkin Nomicin setin lopettanut Maija Mehiläinen Remix oli helmi! *lmao*

Mut jos nyt jotain negatiivistä pitäisi kaivella, niin mieleen tulee ne pari naisten takapuolia kourinutta, tiiliskiven älykkyysosamäärän omaavaa punttijunttia. IMO olisivat aivan hyvin voineet jäädä notkumaan sinne lähiöräkäläänsä.

Muttapa, tällaista tällä kertaa ja ensi kerralla sit uudet kujeet ja kuviot.

Mikkeli kiittää, kuittaa ja poistuu takavasemmalle.

--
Tylsyys ei tapa, mutta joskus toivot, että tappaisi.

tiiplis

Posts: 1,043

#92 • • tiiplis also available in sober
Oli kyllä kivaa. Porukkaa oli paljon muttei liikaa, ja mjuusikki oli oikein toimivaa. Lievää ärsytystä herätti tolkuttoman alimitoitettu baarihenkilökunnan määrä, tiskille pääsyä sai odottaa ja odottaa, tiskille päästyään sai odottaa ja odottaa että pääsee tekemään tilauksensa. Juomat sit tulikin kyllä suht nopeesti.

Kiitos järjestäjille ja kiitos niille ihanille ihmisille joiden kanssa iltaa vietin (kulta, Minttu, Snoossi, Ahi ja Salla sekä Vampy), ootte kivoi *sydän* *hali*

Jossain vaiheessa iltaa pärähti soimaan palohälytys ja kukaan henkilökunnasta ei reagoinut asiaan mitenkään *justjoo* entä jos kyseessä olisi ollut oikea hätätilanne? Ainakin olisi voinut infota bilettäjiä että kyseessä oli väärä hälytys. Ei meinaan ton määrän tossa kunnossa olevaa porukkaa evakuoiminen tollasesta mestasta hätätilanteessa ole mikään läpihuutojuttu. Siinä kun syntyy paniikki niin morjens.

--
italia litania nainati lailati

Raver71

Posts: 3,605

#93 • • Raver71 Elämäntapa reivaaja, dj raver
Klubbari ei kiukuttele sentään tänään. Setit maistui illan viimeistä vetäisyä lukuunottamatta. Se meni omaan makuun turhan rankaksi. Mutta kyllä kansa tykkäsi, se on pää-asia. Kokonaisuutena hyvä ilta. Erityis kiitokset Michael Jackson look-a-likelle ja Pastori skinströmille, jayveen hardhouse oli kivaa vaihtelua. Kovin usein ei moista soitantaa kuule. Kiitos ja kumarrus järjestäjille. Tuttuja mukavasti liikkeellä. Porukkaa muutenkin reilun oloisesti.
hallusinogenetic

Posts: 49

#94 • • hallusinogenetic
Loisto bileet taas!! alun breiksit ja jayveen setti kolis..häiritsi kyl tosiaan kun juomaa sai venata 2tuntia..tunnelma muuten vitu hyvä.. lopun hc-pirijyräpaahto olis kyl voinu jäädä kulematta
Sjel

Posts: 371

#95 • • Sjel Apprentice.
örr.. päähän särkee ja korvat soi, bileet oli siis onnistuneet.

kiitokset jayvee setistä, rokkas kunnolla ja heti perässä xl8r:n pirijyräpaahtopauke ^^

--
Will work for bandwith. :)

Juhgu

Posts: 7,921

#96 • • Juhgu Virnistelijä
Ai koijjootis oli MEGABILEET. No hyvä niin. *hih* Harmi ku ei jaksanu mestoille.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Avatar
#97 • • Muussika Guest

tiiplis, 20.9.2008 16:32:

Kiitos järjestäjille ja kiitos niille ihanille ihmisille joiden kanssa iltaa vietin (kulta, Minttu, Snoossi, Ahi ja Salla sekä Vampy), ootte kivoi *sydän* *hali*



Hihuu, moon NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIIIIIIN iloinen kun kutsuit miut Lahteen ja päätin sitten aika myöhään illasta extemporé hypätä junaan. Oli hirmuisen kivaa ja mahtavaa! *hali* *sydän* :)

Teki ihan hemmetin gutaa jorailla itsensä läpimäräksi loistavan musiikin tahtiin. Itselle upposi parhaiten Jinkson ja J7:n happy happy setti, sekä Nomicin synkistelyt. Uh ah. <3 Yhdet parhaista kekkereistä vähään aikaan. :) Porukkaa oli sen verran sopivasti, että sai tanssiessa saunaefektin aikaseksi itselleen.

Itse en törmännyt onneksi perseenkourijoihin, niin ei tarvinnut antaa hittiä munille. Sen sijaan törmäsin erittäin hyväkäytöksisiin nuoriin miehiin. Niin, Lahdessa, hyväkäytöksisiin nuoriin miehiin. Oikeasti. Jos satutte lukemaan tätä jostain syystä, niin teillä oli oikea tapa lähestyä naista. Jatkakee samaan malliin niin varmasti tärppää. :)

Kiitokset vielä studiojatkoista asianosaisille, sekä Nomicille ja Sjelille kotijunailumatkailuseurasta tänk jyys! Män rattosasti eikä tarvinnut nukahdella kun oli juttuseuraa. :)

Mii veri häpi, vaiks tämmönen yövuorojen jälkeinen unirytmi jatkuikin. :P

*plur*
yaya

Posts: 64

#98 • • yaya
niiiiiin kiva ilta*aplodit* ja pastor skinström oli mun aivan ehdoton suosikkibiisi*nauru*
bbq

Posts: 61

#99 • • bbq Mite päi se pyörii ?
Huh, olihan taas mukavaa bilettää kotikaupungissa ja varsinkin kun line-uppi oli näinkin maaginen. Omaan makuun j7/jnks oli täyttä parhautta, vaikkakaan JV ei jäänyt kauas. Myöhemmät artistit olivatkin omaan makuun jo hieman liikaa. Palohälytin toi oman villin tunnelmansa ja laattakusilaariin kuseminen sitten taas omansa. Näitä lisää ja prkleen äkkiä. Kiitos.