UMF5 26.7.2008 @ Turku

166 posts, 9 pages, 42,559 views

terraluna

Posts: 1,270

#141 • • Edited terraluna Agentti
Kiitos UMF-posselle! Huorrraaaaa oli kyl käsittämättömän kova ja en ois laittanu päälavalle, toi bassoluolan hikinen inferno oli jotain käsittämätöntä! Muutenki X-Rust ja Basso toimi parhaiten plus lauantai-illan Blu Mar Ten. Jalat kiittää vielki, puuh!

Mut oli kyl ihanaa, Kupittaa on teh mesta, sää suosi ja seura oli hyvää. Päivä+ jatkokännit+väliskarppaus osoittautu toimivaks tyyliks. Budjettikin alittu, joten voin ehkä ostaa uuden näkkäripaketin täks viikoks (kiitti muonituksesta kaverit! :D) ja chillailut mökillä festarin päätteeks kruunas hienon viikonlopun. <3

--
I think you are ready
Freddie
now its time to join the party!

m_a

Posts: 1,017

#142 • • m_a
väsyneen onnellinen olo

kahilainen, i like,
mut tuomarii ei raiskata, rekkamiehen saa. high-five!
lynx toimi kans, mut timantin kuumuus ja anniskelualuettomuus ei.

miten aitojen sisäpuolellekki sais puistoilumeininkii?
oltiin ihan nätisti siellä ulkopuolellaki, vaikka bisse maksoikin vain 9,80eur/mäyris.
masumi

Posts: 32

#143 • • masumi
UMF ei pettänyt tälläkään kertaa. Itselleni viikonlopun parasta antia olivat Riku Korhosen puhe, Kleerup, The Rice Twins, Johannes Rojola, Juho Kahilainen, Newhouse ja Annie. Ja tietenkään ei voi unohtaa Forehardin hulvattomia pillisettejä X-Rustilla ja hienoa tunnelmaa ylipäätään kyseisellä stagella.

Kupittaan puisto toi mieleen ihania Koneisto-muistoja ja loi uusia. Oikeastaan ainut asia, mikä itseäni jäi harmittamaan, oli se, että ihmisiä oli niin vähän. Mutta sille nyt vaan ei voi mitään etteivät ihmiset tajua hyvän päälle. Itselleni tuli mieletön myötähäpeän tunne, kun näin Artur 8:n soittavan typötyhjälle urheiluhallille. Ja olihan se vähän kornia, kun Johan Agebjörnin soittaessa Sally Sapiron laulu kuului vain taustalla. Sama juttu Kleerupin ja Robynin kanssa.

Yhtä kaikki, aivan mahtavat festarit! Ilmojen haltijakin oli taas suotuisa. UMF on niin mun näköinen tapahtuma, että olen iloinen, että se on olemassa. Toivottavasti jatkossakin.
Jussi Soro

Posts: 6,385

#144 • • Jussi Soro choon!
+ Downtown
+ X-Rust (Dora soitti hyvää housee, ja autto osaltaan mun jokseenkin jäätävään krapulaan)
+ Johannes Rojolan aloitus (koko kämppä resonoi)
+ Kris Menace
+ Blu Mar Ten (erityisesti aloitus Björkil <3)
+ Muffler
+ Rico Tubbs
+ Sunnuntain rantafiilistely

- Jäätävä krapula lauantaina, ei meinannut lähteä millään päivä käyntiin
- Liian vähän ihmisiä
- Aikatauluongelmat
meisi

Posts: 327

#145 • • meisi maiu naki

bojo, 28.7.2008 15:09:
---
vesipulloa ei saanut viedä anniskelualueelta ulos. Tuli hieman hölmö olo kun piti vilkuilla olan yli vettä juodessa ettei järkkärit vaan nää :D

---


Täh,siis missä noin? En törmännyt moiseen, kyllä vesipullon kanssa pääsi kulkemaan ongelmitta pois anniskelualueilta.



Urheiluhallis la-yönä. Tosi kiva ku vesipiste oli suljettu, mistään saa vettä ku siitä anniskelualueelta ostamalla (4 e), jossa vesi kaadettiin tuoppiin. Ei saanu pullossa vaik kuinka pyysi ja tuopin kanssahan ei sitten saanut mennä reivaamaan sinne lavan eteen. Älytöntä.

Muuten kyllä oli ihan ok meno, vähän ehkä liian iso alue kun jengiä tuntu olevan joka paikas vähän.
Jotenkin jäi vähän nihkee maku suuhun, mut Kris Menace kyl pelasti <3
mizzione

Posts: 11

#146 • • mizzione
Täällähän ne tärkeimmät jo sanottu. Boonuksena oman perjantain vitutuksen nosti tappiin käsittämätön porttisekoilu jonka jälkeen saatiin kuulla olevamme väärässä jonossa. Oli tietty voinu infota pikkasen aikasemmin, tai sit vaan olla ystävällinen ja antaa ne samanlaiset rannekkeet eri pinosta niinku aina välillä jo lupailtiin, mutta lopulta ei kuitenkaan ollu mitenkään mahdollista. No, kiitos tämän missattiin M83 mitä oltiin perjantaina menossa katsomaan. Muutenkin perjantai oli aika suolesta. Vessajonoa ei tosin ollu..

Lauantai oli tarkoitus jättää kokonaan väliin, onneks tuli kuitenkin lähdettyä, koska se pelasti aika hyvin viikonlopun kuitenki! Noi anniskelualueet tosin aika suolesta silloinkin, X-rustin aluekin olis tippunu huomattavasti paremmin jos olis saanu jotain juotavaa (edes sitä vettä mitä ei toiaan saanu tuoda hallista ulos). Hyvää musaa anyway + Hannulelauri ok myös, paljo muuta ei sit tullu katottuukaan kuin ohimennen. Kahilaine o kova jäbä.

Paskat festarit, kaupunki on toiminu 40x paremmin, onneks oli rakkaita ihmisiä mestoilla niin hauskaa oli anyway!
DaVinci Oliivi

Posts: 51

#148 • • DaVinci Oliivi Anarkiaa ja pään takomista jo vuodesta 1980!
Totuus taiteesta ja taiteellinen totuus mediasta ei kulkenut yksin, kun median kasvattamat kuvaajat kiukuttelivat perjantaina kansanvähyydestä ja bilekansa iltaa myöten anarkian puutteesta. Voimme kuvitella maaseutuhipeyden kasvaneen, mutta bileiden olevan "edelleen" Helsinkiläisten katukasvattien bileet!! Vessat olivat puhtaita ja saniteettitiloista tuttua käsimyrkkyäkin löytyi puhdistamaan jarruraidat bilekansalaisten pienistä kätösistä.

Kuinka ollakkaan maallinen tutkimus Turkulaiseen sisällöntuotantoon on kehittynyt muutaman viikon scouttailun jälkeen. Ihmiset käyttäytyvät kuin urheat Italialaiset maajussit; sopivan röyhkeästi, mutta skandinaavisen naiviuuden vivahteella. Kaikille jotain, mutta kaikilta jotain pois!! Kustannukset olivat hurjat, jos ajatuksena oli köyhtyä oluen juodessa eikä tanssimalla nostaa kuntoa.

Musiikillinen paino "egoistisella itseisarvollani" oli suoraan juosta pois hippeyttä sekä kaiken maailman rauhaa ja rakkaus ideologiaa karkuun kiihoittamatta liikaa omaa hypotalamusta. ( Hypotalamus muodostaa aivolisäkkeen kanssa hormonaalisen säätelyjärjestelmän, jossa hypotalamus säätelee aivolisäkkeen toimintaa ) Seksuaalisen purkautumisen tarpeen lisääntyminen olisi väistämättä aiheuttanut räjähtävän tunteen sekä lopulta hypähdyksen uuteen ulottuvuuteen sekä mahdollisuuden Turkulaisuuden kasvun omaan sukupuuhuni. Seksiä pitää harrastaa, mutta musiikista pitää nauttia ilman pakotteita. Tällä kertaa kauniin hellät tunteet ja halailu vei tämän sinkupojan taivaisiin perjantaina ja palautti maanpäälle tamppaamisen tavoin lauantaina.*hali**pus*

Oliko musiikki toiveiden mukaista...OLI
Olivatko festarit kämisen arvoiset...OLIVAT
Ovatko suomalaiset valmiina sosiaaliseen vallankumoukseen...eivät vielä!!!

Kaiken kaikkiaan...musiikillisen rappeuman ihannuuden kokeneena!! Kuumuus ei tule yksin, mutta kylmyys kasvaa sisällämme ja se tuska on saatava pois *grr*

--
Hei, talipäät! Suomileijona on kotoisin Ruotsista, tatuoikaa se otsaanne ja kuulukaa vähemmistöön!

Mimosae

Posts: 2

#149 • • Mimosae
Jees. Täti piti. Eikä mulla ollut mitään ongelmia vesipullojen kanssa - kerran järkkäri katsoi vähän pitkään, kun tulin ulos Bassoluolan terassilta muttei sanonut mitään (saatoi tämä keski-ikäinen habitus auttaa). X-Rustilla olisi tosin saanut olla oma baari. Kris Menace oli tosi jees! Timanttiteatterissa sai kunnon hiet! Annien oli musta vaisu, vaikka kaikki kehuu - en katsonut tosin loppuun. Taksikin oli ihan edessä odottamassa - en olisikaan kyllä jaksanut kävellä kotiin :D
supergut

Posts: 15

#150 • • supergut
Omat kohokohdat viikonlopusta perjantailta oli:

+Regina
+M83 - LOISTAVA!
+Alden Tyrell - Tätä odotettua liveä ei voinut missata, pientä minusta efektimäisistä miksauksista ropisi.
+Huoratron - JUNA BIISI!!!!
+Kalle Karvanen+ Burdock hiphouse b2b - REIVIT!!!




Lauantain Top 5

++Black Devil Disco Club - loistavaa läsnäoloa joka biisissä, live vokaalit tekivät setistä täydellistä
+Muuan Mies
+ipe
+mesak
+Juho kahilaisen - suomiteknoyyberspecial live
+Hannulelauri - Suomen paras live, edelleen.
+Bum bum Djs

+++++++++++SÄÄ OLI AIVAN MAHTAVA!!!!! ja ihmiset kauniita <3 plur turulle.

Miinukset:
Jo mainitut aikataulu sekoilut sai missaamaan monta esiintyjää koko viikonloppuna.
parempaa informointia kiitos.
Päälavan Artur 8 ja Maxmilian Skiban ois voinut siirtää ulos koska säät suosi, jengi ois löytänyt paremmin discomman saundin pihalta koska helle piti ihmiset ulkona kesästä nauttimassa. Skiba oli tosin hyvä.

Terveisin, bullman aka DJ Coultier, Supergut (oulu)
cHRISSe

Posts: 463

#151 • • Edited cHRISSe TURKU_BASEMENT

Mimosae, 29.7.2008 06:56:
Annien oli musta vaisu, vaikka kaikki kehuu - en katsonut tosin loppuun.



Tosi vaisu, ainoa joka veti Urheiluhallin täyteen. Ois kannattanu kattoa.

--
ô_ô

welmu

Posts: 282

#152 • • Edited welmu

JussiS, 28.7.2008 19:02:
+ Downtown



Mielestäni myös! Ihan totaalisen uus dj itselleni, mutta voi jumankekka mikä setti! Eihän sieltä bassoteltasta päässyt mitenkään ulos ennenkuin viimeinenkin lätty oli soitettu - edes tupakalle. Joutuu kyllä alkaa vahtaamaan missä mies mahdollisesti soittaa seuraavaksi stadissa ja käydä sitten ihmettelemässä uudelleen.
happosepi

Posts: 1,070

#153 • • happosepi
Niijoo vielä erityisen ++++ Ipen setin aikana tissit paljaana jorannelle mimmille! :D
Avatar
#155 • • Annakins Guest

happosepi, 31.7.2008 14:26:
Niijoo vielä erityisen ++++ Ipen setin aikana tissit paljaana jorannelle mimmille! :D



oliks se kati? :D
ipe

Posts: 1,845

#156 • • ipe X-Rust / Holvi

Annakins, 31.7.2008 15:36:
---
happosepi, 31.7.2008 14:26:
Niijoo vielä erityisen ++++ Ipen setin aikana tissit paljaana jorannelle mimmille! :D

---


oliks se kati? :D



eipä ollut tällä kertaa. :)

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

pirpeli

Posts: 5,533

#157 • • pirpeli

Annakins, 31.7.2008 15:36:
oliks se kati? :D



Joo, ei mun save the whales- kroppani kyllä sellasta riisuuntumista kestä, mitä se mimmi teki(imo mentiin vähän yli, kateellisen panettelua tottakai...). Mutta kai se on pääasia, et deejiillä oli silmäniloa...Ja oli sillä tytällä ihan sievät tissit.

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

Syce

Posts: 1,649

#158 • • Syce
KUVIA!
tomii

Posts: 3,594

#159 • • tomii kallion herttua
Joo kuvia niistä tisseistä! ;)

Kuitenkin joku Sedun dj-neidoista promoomassa :D

--
reivaan kunnes kuolen