Espanjan & Portugalin festarit?

11 posts, 1 page, 4,776 views

homppa

Posts: 731

#1 • • homppa
Ei loytyny ihan heti tallasta aihetta. Eli onko tietoo kellaan jostain tosi spesiaalista tms? Ja viela sellanen erikoisuus pitas loytyy, et ne olis mahdollisesti toukokuussa....ei varmaan loydy ihan helpolla, gijonissa ois ollu viime vkl audiovisuaaliset vj/dj-festarit tms, mut ne jai valiin. Suunta Santiagosta etelaan kohta ja 28.5 lento barcasta eteenpain...share your wisdom plz
-P

Posts: 4,972

#3 • • -P
niin tosiaan, olisi 28.5 - 1.6. Primavera Sound.
http://www.primaverasound.com/

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

yana

Posts: 877

#5 • • Edited yana That Rules from the Centre of the Ultraworld
madridissa ens viikonloppuna

ultramusicfestival1.jpg


taalla taas la terrrazzan avajaiset seka http://www.row14.es/agenda4.html
homppa

Posts: 731

#6 • • Edited homppa
sekavaa paivitysta:

Tormasin happopaahippeihin rocketfestareilla (jotka muuten oli ihan vitun jees, vahan kuin konemetsa, mut rokkia paalavalla, ei juurikaan psykea seka paljon kaikkee sirkusta ja muuta poikkitaiteellista perfromanssia jne, 4-6? telttaa konemusaa aamusta iltaan, soittivat vanhaa technoakin prkl yhella lavalla koko ajan ja ma jain aikalailla jumiin sinne kolmeks paivaks) ja niiden kautta tutustuin toisiin tyyppeihin ja oonkin sit jaany Granadan kukkuloiden luoliin, koska tarvii saastaa rahaa ja on muutenkin paljon mielenkiintoisempaa kuin keskustan turistirysissa pyoriminen. Ilmapiiri on rento, vaikka mestoilla on myos paljon juoppoja, nisteja ja hulluja. Tapaa koko ajan uusia mielenkiintoisia ja hienoja ihmisia. En tiia tarkkoja paivamaaria, mut naa tyypit johon oon tutustunu ei hirveesti tue "commercial" juttuja, tyypeilla ei oo rahaa, dyykkaavat ruokansa ja keraavat tarvitsemansa vaatteet yms kaduilta, eli sama patee siis festareihin. Kesakuussa on tulossa ainakin Freequency(en oo varma onks toi kirjoitettu oikein) Portugalissa, jonne jengi roudaa vapaasti pa-kamansa ja soittaa omaa musaansa omalla "lavallaan", ei paasymaksua, ei mitaan virallista organisaatiota. Sonarin kaa samaan aikaan 20.6? on kans anti-sonar ja vastaavia on kai jokaiselle suuremmalla/tunnetummalle tapahtumalle, festareita tietty muutenkin joka vkl kesalla. Granadassa ja ympariston pikkukylissa/kaupungeissa jarkataan teknobileita. Noin 10km paassa kaupungista on friikit ja paikalliset taas avanneet kuuman lahteen, jonka liepeilla on aksonii, en muista/tiia paikan nimea. Taal on kans tosi paljon squatteja ja niissakin tapahtuu jotain (enemman kai punk tms menininkia) joka viikko.

Ei kait tassa muuta, ajattelin vaan kertoo keta kiinnostaa, ite jain tanne viela toiseks kuukaudeks kun ei jaksa hotkyilla eteenpain kiireella, missaa niin paljon jos on liikaa liikkeessa. Aika kuluu ja menee nopeasti vaikkei siihen taalla juuri huomiota kiinnita.

cheers
yana

Posts: 877

#7 • • yana That Rules from the Centre of the Ultraworld

homppa, 29.5.2008 15:36:
te jain tanne viela toiseks kuukaudeks kun ei jaksa hotkyilla eteenpain kiireella, missaa niin paljon jos on liikaa liikkeessa. Aika kuluu ja menee nopeasti vaikkei siihen taalla juuri huomiota kiinnita.

cheers



hehe. juurrut sinne pian niin ettet lahe pois ollenkaan =D
homppa

Posts: 731

#8 • • homppa

yana, 29.5.2008 16:27:
---
homppa, 29.5.2008 15:36:
te jain tanne viela toiseks kuukaudeks kun ei jaksa hotkyilla eteenpain kiireella, missaa niin paljon jos on liikaa liikkeessa. Aika kuluu ja menee nopeasti vaikkei siihen taalla juuri huomiota kiinnita.

cheers

---


hehe. juurrut sinne pian niin ettet lahe pois ollenkaan =D



muuten kyl vois, mut kesalla on kiva olla suomessakin + berliini kutsuu syksylla, eli katotaan ens vuonna sit uudestaan :)
yana

Posts: 877

#10 • • yana That Rules from the Centre of the Ultraworld

jetsone, 31.5.2008 22:30:
kesäkuun 17 barcaan pariks viikkoo.... ihmeessä vaan tänne kekkerivinkkejä! :)



heh, sonar? =D

raum open air 20.6.
http://www.raum.im/
yleensakin sonarin aikaan on kyl alyttomia bileita jossei ite tapahtumaan oo menossa