M: Huippulaadukas 2,2kW PA-setti + 12 ch mikseri edullisesti

1 post, 1 page, 1,254 views

carlosmiekka

Posts: 4

#1 • • Edited carlosmiekka
Yorkville:n Elite sarjan 2,4 kW äänentoisto + BBE + 12ch mikseri

Onko tarvetta 2,4kW (n.2200W 4 ohms) laadukkaalle äänelle? Järjestätkö tapahtumia tai tahtoisitko kenties ryhtyä vuokraamaan kalustoa? Tarvitset vain tilavan auton ja nämä laitteet, niin olet IN BUSINESS! Laitteet on tehostaan huolimatta kompaktit, joten kulkee nätisti matkassa.

Tämä on hintalaatusuhteeltaan huippuedullinen tarjous, vaikkakin hinta on pelkkää mökää etsivälle kallis. Tämän laitteiston erikoisuus piilee siinä, että tällä laitteistolla voi soittaa lujaa kärkipään hifikaiuttimista tutulla laatusoundilla. Kestää vertailun niin Amphionin, kuin myös Aurelian hifikaiuttimien kanssa. Pitääpä olla aika Pro korva, että kärkipään studiokaiuttimistakin erottaisi. Kajareista lähtee jo pienilläkin tehoilla kaunis soundi, vaikka yleensä tämän kokoluokan kaiuttimet syttyvät parempaan sointiin vasta suuremmalla teholla. Bose:ja ei voi tuoda näiden kaiuttimien vierelle :)

Laitteita on vaikea erottaa uusista vähäisen käytön ja hyvän säilytyksen vuoksi. Uusilla laitteilla vastaavasta setistä saa maksaa reilusti yli puolet enemmän. Laitteistoa voi testata Tampereella, klo 18 jälkeen isommillakin tehoillakin.

Laitteet:
* QSC MX1500a Power Amplifier 2x600 W/4 ohms + MX-1 input expander
* BBE Sonic Maximizer 862
* Kaapit Yorkville Élite – series (RCF) 2 x M-600 & 2 x SW-600
* Élite P600 PROCESSOR
* Yorkville AP-1212 AUDIOPRO SERIES Mixing Console sis. vahvistin 2x480W/4 ohms

Tarkemmat tiedot ja kuvat osoitteesta http://www.cieslak.fi/pa.pdf

Yhteystiedot:
Marko Cieslak
TAMPERE
Puhelin: 0400 400 510
Sähköposti: [email protected]
Internet: http://www.cieslak.fi/pa.pdf

Minut tavoittaa parhaiten klo 17 jälkeen.